Přejít na výpis diskuzí
Diablo III představuje Witch Doctora, mistra šamanské magie
25.4.2012 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Na WoWkovem enginu WoWkove povolani.
-
Tak co, kdo to stihnul predobjednat v Tescu za tech 725,- ? :)
-
-
Nechci tady zakládat flame,ale na předobjednávku D3 v Tescu jste přišli jak?Vím o tom,že na stránkách itesco byla reklama,že se bude Diablo prodávat již od půlnoci 15.5.ve vybraných prodejnách za ďábelskou cenu a o možnosti si zboží on-line předobjednat tam nebyla ani zmínka.A ani cena 725,- tam nebyla.Cena tam totiž nebyla žádná.:-)Jestli to není spíš tak,že lidi začali sami psát e-maily a tak Tesco tento inzerát raději stáhlo ze svých stránek.BTW,manželka pracuje v Tescu a on-line tam lze objednat pouze potraviny.Pokud vám už ovšem přišly potvrzovací e-maily,že si můžete Diablo 3 v Den D vyzvednout,tak tento svůj komentář beru zpět:-)...A jako ďábelská cena mě napadá jen jedna:666,-.
-
-
Rano mě na to upozornil kolega a kolem oběda už byla stránka nedostupná. Předtím tam byl formulář kde chtěli jméno, příjmení, mail a vybrat ze seznamu obchodů, kde si hru chci vyzvednout. Jinak cena je přesně 724,50Kč :)
-
-
Aha,no tak to jsem nevěděl.Každopádně počkáme na katalog,třeba to tam bude:-)
-
-
-
Já jo, ale čekal jsem, že pošlou alespoň potvrzení o předobjednávce na mail. Momentálně můžu jen doufat, že to platí a že tam nepůjdu patnáctého zbytečně.
-
-
Jn, ja to taky stihnul, ale stejne jako ostatni netusim, jestli to znamena vyhru. Jsem optimista a verim, ze v nejblizsich dnech prijde potvrzujici e-mail. Kolem 10:00 to bylo fuc a stranka byla prazdna, ja myslim, ze tu akci vyprodali a do 15. rozeslou prislusny pocet kopii na pobocky, ve kterych si to lidi objednali ... *3*
-
ted jsem si uvdomil že predobjednavka je nutnost, tohle se ihned vyproda stejne jako skyrim
-
-
Když dojde na aukru, tak elektronická distribuce to jistí.
-
-
-
Stihl. Ale to, že to teď stáhli ve mě nebudí moc důvěru.
-