Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

Shit, já nikdy nebyl v Eritreji, takže o ní prostě nemůžu mluvit... ale kdybych tam byl včera, věděl bych o ní všechno!

• Psychotic

Zajímalo by mě, jestli v Číně mají prostě patche obnovující původní obsah...

Cenzura je všude, takže by jeden řekl, že tam bude po těhle věcech poptávka.

• Whippeti-tlamicky

P.s. Je vtipné, že teprve na základě tohoto článku jsem si plně uvědomil, že v jiné hře, Black Myth: Wukong, není v gameplay explicitní násili, (podobné Bloodborne, etc) ale na druhou stranu, v příběhove animaci, především o nalezené a osvojené slečně&lišce, mimochodem ve fantastické uměleckè formě připomínajícího styl Jiřího Trnky, se krví nešetřilo.

• Whippeti-tlamicky

Kdy jsi byl naposledy v Číně?

• Whippeti-tlamicky

V textu v předposledním odstavci máte překlep: "pochipitelné". Na D4 jsem se těšil, ale co mne postupně spolehlivě odradilo: V těchto hrách si totiž potrpím na pohledné zbroje a zbraně, jenže Ty, které se mi v D4 líbí, jsou většinou k dispozici pouze skrze placený obsah... P.s.: Subjektivně mne ve výsledku více bavilo Diablo 3, které mne přišlo intuitivnější. Přesto, že temnější tón D4, mi při oznámeni hry, teoreticky "seděl" více, k mému vlastnímu překvapení, po X hodinách gameplay, jsem si uvědomil, že naivnější a pestřejší forma D3, se mne líbí více. 

• Jevo83

Ach tito citlivi komunisti…. Umucit cloveka alebo ho zastrelit za to, ze chcel prekrocit hranice je ok, ale bozechran pozerat sa na cervene animacie!

Boh zehnaj ich citlive srdcia🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit