Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velice zajímavé, jsem na to celkem zvědav.
  • Magister_Peditum
    Na tuhle hru se moc těším, a hlavně na modifikace, které k ní jistě přibudou - umím si představit, že mezi nimi určitě bude i Star Wars mod.
    • Já bych moc rád viděl Mass Effect modifikaci. ME si přímo říká o vesmírnou strategii. Lidé, by tam byli klasicky univerzální rasa, která umí od každého trochu. Salariani by byli na špionáž. Krogané by měli skvělou pěchotu, ale mizerné flotily. Kvariané jsou přesný opak. Asarijky by byly zaměřené na diplomacii. Turiané by mohli mít největší armádu, ale třeba slabší ekonomiku. Pak k tomu připočíst všechny pirátské frakce v galaxii, Batariany, kteří jsou úplně mimo diplomacii, ale za to bohatnou na otroctví atd. K tomu zamotat politiku a vztahy, které má ME mezi všemi rasami poměrně zmáknuté a vychází z toho poměrně zajímavý námět. A je tam toho víc, mrzí mě, že se EA/Bioware bojí to třeba někomu licencovat, když z toho sami mají strach. Buď by to dopadlo dobře a nebo špatně a zapomnělo by se na to po pár měsících, ale ve výsledku nemají moc co ztratit.
      • Tyjo, to zní fakt dobře, navíc by tam šlo po vzoru EU IV dobře napasovat několik startovních scénářů, od prvního kontaktu přes válku s Reapery až po konec ME3 (y)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit