Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uhhh...budem asi prvy co napise nieco k tebe ;), ale to znamena ze Split Second 2 nebude? *9*
  • Já ho znám chetovali jsme:

    Jmené: ADAM
    Věk: 20
    Školy: základní škola a střední škola
    poslední zpráva: citace: uz koncim s tiscali games parta skurvenych blbu ktery jen maji radi sex...

    *3*
  • Nemá cenu se učit nějak zvlášť dobře psát stejně tyhle čárky,háčky...si vymyslelo lidstvo ale uvědomujete si že je to v podstatě k ničemu! Stejně lidstvo je hloupé...věc která už dávno měla být udělána je spojení států v jeden velký stát nebo mluvení jednou řečí ostřejším způsobem lidstvo by se rychleji vyvíjelo...tahle jde vidět jaký jsme stupidní stát proč si vymýšlelo takové pitomosti jako vedlejší věty,základní skladeb dvojice,čárky před slovy... a další pitomosti ve školách by se mělo jen učit Matematika,Fyzika,Informatika,Chemie...poznávání vědy,techniky a dále a také tělesnou výchovy aby se z nich nestali obézní lidé který si ani nedokáží dojít na záchod!.....
    • si ty riadny radikal, to chces aby boli ludia omezenci? geografiu ani dejepis nepotrebujeme? minimalne biologia je tiez nepostradatelne, hlavne pre buducich doktorov atd. je par predmetov, ktore su uplne na houby, ale zas nemozes to omezit na 4,5 a dovidenia.
    • Jednou to je mozna vtipny, po druhe uz je to otravny. A kdyz uz chces kazat, tak pis opravdu podle pravidel. *3*
      • je to divny ale ja kdyz pisu dopis a to i do nemecka v nemcine nebo tady po republice cz tak to mam dycky perfektni a bez chyb a hned napoprvni ale jak pisu na pc tak to je katastrofa by me zajimalo jestli to lidskej mozek nejak rozlisuje kdyz clovek pise perem nebo tuka do klavesnice ???
        • no muze to souviset s tim ze mozek rozlisuje tyto dve cinnosti kdezto ty je povazujes za jednu. U pc preci jen clovek tak trosku zlenivi. Ja uz hacky a carky na pc nenapsal ani nepamatuju leda pres outlook opravu :D takze proste mozek se naucil psani na pc ojebavat ale na klasicky psane si dava vetsi pozor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit