Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych si nepřečetl, že je to Mafia 3, tak bych to z fleku tipl na GTA. Tohle nemá s Mafií nic společnýho. A mimochodem hrát za vopicu (chápu, že je to z New Orleans - tutdíž za bělocha by bylo asi rasistický a samozřejmě bych normálně napsal hrát za n*gra.) ve hře zvané Mafia, už to je naprosto postavený na hlavu. Ale US kiddos to budou milovat, to je bez debat. Tu zbytečnou "cool" brutalitu nemíním ani komentovat. Ano, vypadá to hezky, ale to je asi tak všechno, co se k tomu dá říct. Díky za video, už teď vím, že to rozhodně nebude hra pro mě. Škoda značky Mafia. Kdyby se to jmenovalo jinak, tak bych se ani neobtěžoval komentářem, ale spojit tohle s hrami, které mely místo efektů hlavu a a patu, herní "koule" a alespoň trochu logiky, to je fakt hnus.
  • to 3-nasobny bodnuti do krku je jako co ? ubohost, sraczka. hra je shhit. debilita.
  • humus, gta kombinovaný s max paynem 3 a hlavní charakter je opice...díky, ale M3 rozhodně hrát nebudu..ani to není mafie jen další bezhlavá rádoby gangsterka
    multikulti mafia *13*
  • Rule of Cool: 100%

    Kvalita: no, matiku snad umí každý.
  • Z toho co jsem viděl mám zatím pozitivní dojmy. Mě je u řitě, že už na tom nedělá Vávra, že už to není česká hra, že se hraje za černocha apod. Samotná hra vypadá skvěle z toho, co doposud prezentovali, takže proč to hatit?

    + animace postav: když Clay chodí, běhá, kryje se, když zastřelení nepřátelé padají na zem, nebo když padají na zem po výbuchu, všechno vypadá reálně/uvěřitelně.
    + grafika: kvalitní nasvícení, stíny ... všechno vypadá vskutku hezky, takže snad s vydáním nepřijde grafický downgrade, jak to tak u velkých her bývá :/
    + město + doba zasazení
    + takedowny

    - jízdní model, kde auta až moc kloužou po vozovce, nevypadá to hezky a nevěřím, že se to bude ovládat dobře

    Takže za mě zatím ok. Chápu, že zatvrzelí mafii-už-nedělají-češi-takže-to-bude-shit hateři na to budou plivat ze setrvačnosti, ale měli by si uvědomit, že první Mafie už je 13 let stará, a i přestože je to stále kult herního průmyslu, tak už je prostě načase se pohnout dál a pomalu na ní zapomenout. A to, že to vychází už příští rok je super, pokud teda nebudou nějaký odklady, což už je taková automatika u velkých her ... a jestli vyjde v daném termínu, tak může být zabugovaná, nedoladěná apod... ale to už je prostě videoherní život, vole.
    • - naprosto zbytecna brutalita
      - z p***le jizdni model - abyste se mohli citit jak kaskaderi z hollywoodu
      - radoby otevrene mesto, coz bude ve vysledku na ukor pribehu
    • Jack1947
      Jn mluvíš jim úplně z duše, to pohnutí dál nejlépe tak aby se obsah co ve hře je dolepil pomocí DLC a zbytek zalepil placenými mini dlc - ano tohle opravdu už není MAFIA to by se mělo jmenovat už od druhého dílu jinak. Snad to nebudou takový zoufalci ty amíci no...
  • Kravicka
    Krasne se mu to seka, krasne se mu nacitaji LODy primo pred postavou, proste nadhera GOTY 2016
  • Nevypadá to zle a nemá se to jmenovat Mafie III, ale budiž. Každopádně to vraždění tim nožem ....mám se vcítit do role jakéhosi "hrdiny" a pak ubodávám lidi do hlavy kuchyňským nožem ....to je trošku hnus a přes čáru.

    Jako sory, ale ale ta hra už po grafické stránce vypadá docela reálně a ty bodance s nožem taky. Pokud teď nějaký organizace vystupují proti násilím ve hrách ...tak teď budu plně chápat, že půjdou proti tomuhle.

    Jo jinak bych se nedivil, kdyby si po hraní téhle hry, vzal nějakej zmagořenej člověk nůž a vytáhl do víru večerního dění v jihoamerických městech ... *11*
    • Grifus
      To chce zachovat trosku klidu. :)
  • Bude česky jako předchozí mafie?
    • Jen titulky
  • mirekdusinojc
    V momentě, kdy hlavní hrdina ve videu vytáhl na stráže kudlu a několikrát ho bodl do ksichtu a vývojář to okomentoval slovy, že podobné akce se hráčům odemknou postupně v průběhu hry jako perky, jsem video znechuceně vypnul. Přesně tohle je krásná ilustrace toho, o čem Dan Vávra mluví už roky a co je špatně na herním průmyslu. A paradoxně se to děje nyní i ve hře, která nese jeho odkaz. Nechápejte mě špatně, tady nejde o násilí ve hrách, samozřejmě že nepředpokládám ve hře o mafii, že se budou mlátit polštářema. Tady jde o střídmost, realističnost, konzistentnost. Jak chtějí tvůrci budovat nějaké dramatické momenty, když jejich hlavní hrdina vraždí v jednom kuse jak psychopat pomocí glorifikovaného perku. Třbea pro příklad, jen stěží by ve Hře o Trůny měla smrt Oberyna Martella takovou sílu, kdyby ji tvůrci pomalu nebudovali a kdyby třeba dali do každého předchozího dílu podobnou brutální smrt.
    • i kdyby ho bodnul jen jednou, pořád je to vražda. takhle si alespon užije trochu legrace. Tohle moralizovani v hrach kde prakticky hrajete za masove vrahy mne udivuje
      • mirekdusinojc
        To není moralizování. To je volání po tom, aby už hry konečně dospěly a negamifikovaly kraviny, které připadají cool a legrační tak dětem na základce.
    • Při čtení tvýho příspěvku se mi vabavily momenty z Mafie 1, kdy třeba ses musel pomalu dopracovat k tomu, abys zabil Morela a hon na jeho bráchu (bastard se štěstím) byly geniální chvíle :) a pak sestřelení Morela v letadle.....pochybuju, že Mafie 3 bude mít tak silnej příběh...všechno je strašně zkomerčnění a tak se hraje na efekt nikoliv na příběh :)
  • Odpad absolutni odpad. Jako clovek ktere vi o mafii snad vsechno tuhle hru nechapu, takhle se opravdu mafiani nechovali . Kdyz pominu ze je hlavni hrdina cernoch coz je prvni do nebe volajici blbost, tak tahle hra nema se svetem mafie nic spolecnyho. Nejvetsi odpad co sem kdy s her o mafii videl.
    • mirekdusinojc
      #MakeMafiaWhiteAgain #BoycottMafaiIII

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit