Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kde jsou dinousauři, kingkong a godzzilla???? wtf
  • S for honor bych si to netroufnul srovnávat, ten má bojový systém vypilovaný na 1v1 eventuelně malý počet hráčů kde utoky, bloky, parry atd ovlivňujete sami ze tří možných směrů pomocí postřehu. Tady podle videa mi to přijde spíš jako spouštění skillů na CD jako třeba ve WoW nebo jiných mmorpg. Každopádně hra vypadá pěkně a betu určitě vyzkouším pokud se tam dostanu.
  • TheGGG
    tú gut tu bý tru... toto by rozhodně byla EPICKÁ záležitost, pokud se vydaří
  • To je pro mě hrozná slátanina... Dělo, jakýsi starodávný kulomet, balista, na obrázcích zase obléhací stroje spíše z ranné části středověku. Vojáci obrnění rytíři z jejich nejslavnější éry až po novodobější jezdce na koních. Samo sledování vojáků jak mávají zbraněmi jako v diablu nebo asijské bojovce, sprintující jako na atleti v plné polní. Třeba hra postavená na konceptu období bitvy u Kresčaku ve zlaté době rytířů a příchodu dlouhých luků z Anglie, to by se mi i zamlouvalo. A doladit pohyby vojáků reálnější podoby (teď nemyslím třeba hard core jako to chce mít Kingdom Come). Ale to už léta starý Mount and Blade působí lepším dojmem. Takže si moc rád počkám na zmodernizovaný Mount and Blade :-)
    • TheGGG
      problém je ten, že reálné středověké zbroje, uniformy byly většinou hnusné a dva vojáci nevypadali stejně... to ve hře nechceš....
      • S tím že zbroje byly hnusné nesouhlasím, podívej se na obrázky napři z Kingdom Come kde dokázali udělat historické zbroje podle reality. A myslím že pokud by ve hře dokázali udělat to že každý člověk bude mít jiné oblečení, popřípadě obličej, tak to aspoň dokáže že si vývojáři dali na hře opravdu záležet. Takže s tímhle tvým argumentem naprosto nesouhlasím protože i v normálním světě všichni vypadají jinak, takže hra kde by tohle bylo vypadá daleko víc skutečně než hra kde budou úplně všichni vypadat stejně.
        • TheGGG
          víc cool vypadá uniformovaná armáda, což se v reálu moc nevedlo, než ten realistický styl každý voják nese něco jiného a dva nevypadají stejně. A fakt nevím jak je to v KDC, ale vážně nosil v reálu každý druhý kumán obličejovou masku...?
          • I v uniformované armádě vypadá každý trochu jinak, ovšem i "vojáci z povolání" ve středověku měli zbroje které vypadali velice podobně jako u jejich spolubojovníků a uniformita byla především zastoupena pomocí varkočů, které stálá "armáda" měla. Je pravda že zatím to vypadá že v KDC tech masek tam je hodně, až hra vyjde tak to třeba bude jinak, ale už i na obrázcích je vidět hodně Kumánů bez masky.
            • Meleš naprostý nesmysli, ve středověku si každej rytíř cáloval výbavu a zbroj ze svého, prej uniformita. LOL
            • TheGGG
              nejsem žádný expert, ale podobní si byly tak leda nějací řádoví rytíři, když někde byla armáda, tak to byl každý voják odlišný a poznali se max podle toho, že byly u sebe pod jedním praporcem... alespoň to jsem vypozoroval z obrázků v encyklopediích a ukázek historického šermu a setkání lidí co tydle středověký kostými nosí... nějak pochybuji, že se ve středověku sériově produkovali uniformy.. spíš co si kdo přinesl... někde jsem dokonce četl,že si museli v jedný bitvě uvázat na biceps nějaký pruh látky aby se poznaly...
    • Bohužel na této hře ani jeden z obyčejných vojáků nevypadá reálně a to ani když nebudu brát pohyb atd. Už jejich vizuální stránka je prostě špatná a od reality je dost daleko.
  • Tak hlavne že už je tu 5clanku o teto hre ktera je jasnou kopirkou TIGER KNIGHT jen s vecim rozpoctem ale o Tiger knight tu nebyl snad ani jedinej clanek aspon sem ho tu nenasel.
  • Firingo
    Mě to připomíná z popisu hratelnosti i přiloženého videa především Tiger Kniht Empire War, jaká škoda, že tuto zajímavou hru vývojáři postupně zcela potopili. Snad to zde dopadne lépe.
    • snorgrind
      Tiger knight sem hral, ale pak sem to nejak prestal sledovat. Co s tim udelali, ze to potopili ?
      • Firingo
        On to v první řadě už skoro nikdo nehraje. Na bitvu člověk čeká klidně i deset a víc minut.
        • Problém je, že se sjednocením serverů se čas kdy běží ty nejnej bitvy (siege) posunul na 12:00-15:00 našeho času...
          Jinak, včerejší novinka (kterou jsem se dozvěděl prakticky okamžitě co jsem sem napsal příspěvek *4* ), účty se jim podařilo zachránit takže ti lidé co se nemohli připojit tak včera už mohli a o nic nepřišli.
          Ve hře jsou celkem velká kvanta nováčků, zkus hrát nižší úrovně. Gear (zbroj a zbraně) se downgradují podle úrovně, a zůstanou ti případné "prémiové skily" od jednotek (ty nejlepší, poslední, za 88k expů) takže se to dá hrát.
      • já to taky hrál - to bylo snad free na steamu ne? ta hra byla docela fajn.
      • Teď zrovna se TK potýká s problémy okolo vysokých pingů a zalagovanosti, plus merge účtů se nepovedl tak dokonale jak by měl a spousta hráčů přišla o svůj postup, nemohli se nalogovat a museli si udělat nové účty. A navíc, kvůli nim si museli dokonce udělat i nový účet na Steamu... Vývojáři se totiž nějak nedohodli s vydavateli, převzali si hru na "své triko", a s tím propojili účty na všech serverech.
        PVP se hrát dá, v PVE je to dost opruz, ping je jak okolo zeměkoule.
  • Pokud vám tohle přijde jako že je to zasazeno do "středověku" tak by jste se měli vrátit na základní školu, protože použít slovo "středověk" ve spojením s touhle hrou nebo s For Honor je do nebe volající blbost
    • Mas pravdu je to z 1 svetove valky.
      • Obojí o sobě tvrdí že je to středověká hra i když jsou to jen strašný fantasy slátaniny. Když to porovnám s Mount and Blade, tak to je sice taky fantasy středověká hra, ale aspoň se snaží o nějakou věrohodnost.
        • To ti neberu, ale pokud bys to bral takhle tak 90% procent vsech her je fantasy nebo sci-fi. A mount and blade je jedna z hodne mala vyjimek co se snazi aspon o trosku realne pojeti boje (když nepocitam kindom come a i na tom najdes 1000x veci co je mimo a neni jak by to bylo v realu) ale oni prece nikde nehlasaj, že je to jak v realnem stredoveku a k cemu jinemu by jsi toto prirovnal ? Je to fantasy, ale porad je to porad vice tomu stredoveku, než For honor.
          • Souhlasím s tebou. Komentářem jsem spíš narážel na název článku kde je napsáno "středověká onlinovka" což je docela scestné. Autor článku tam celou dobu píše o "středověké" hře místo o fantasy které tuhle hru vystihuje líp. A o tom jestli se víc podobá středověku tohle nebo For Honor bych nerad mluvil. Obě hry jsou dělané tak aby zaujali hráče zajímavým prostředím které má se středověkem podobu jen v málo věcech. Stejně to dělají i u všelijakých filmů a to je hlavní problém toho že lidé už teď mají strašně zkreslené představy o tom jak vypadal středověk. A tohle je hlavní důvod proč jsem psal původní komentář, protože autor to označil za středověk a teoreticky tím zmate lidi kteří hledají "reálnou" středověkou hru a navíc tím jen napomáhá k ještě většímu nepovědomí o středověku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit