Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jen škoda že to jsou 3 výzvy za nějaký vzácný věci... já čekal spíše příběh.

  • TheGGG

    control... tuto hru bych si i rád zahrál, ale na konzolích to dle testů běží i na mě moc špatně a na PC bych na slušné detaily ve FullHD měl problémy dosáhnout na 60fps s gtx1080... a to je na mě trochu moc přehnaná HW náročnost/mizerná optimalizace u šedé koridorovky

    • Jack1947

      Není to špatná hra ale je to dost podobné Quantum Break v nečems i horší. Optimilizace mohla být lepší ale dá se.

    • JohnyTheZik

      Jako by paleta barev mela co do cineni s tim jak je ta hra graficky narocna/jak vypada v akci. Faktem zustava, ze obzvlast s RTX je ta hra za behu famozni a odpovida jejim HW narokum. Tady brecis na spatnym hrobe.

      • TheGGG

        hra nevypadá pěkně a i bez RTX je otřesně náročná na HW... nvidia/vývojáři her nějak zapoměli, že jsou tady i lidi bez RTX karet... holt se na nás kašle

        • JohnyTheZik

          Narocna je, ale nikdo taky netvrdi, ze na starejch grafikach mas hrat hru na max. Obzvlast kdyz ta hra vypada dobre i na nizsi detaily.

          A vzhledem k tomu, zes tu hru nehral, tak ti tezko budu vysvetlovat neco o tom, jak to za behu vypada. Ja teda rozhodne nevidel na PC lip vypadajici akci. A well, neprekvapive se se mnou shoduje uplne kazda recenze na Control. Tady video a breceni o RTX nestaci, bohuzel pro tebe.

          • TheGGG

            pokud je gtx1080 slabá karta, která hru ve FullHD rozjede sotva na 60fps na medium, tak je chyba čistě na straně vývojářů. Hru jsem nehrál, protože je to v podstatě tech demo na overrated nafouklou bublinu nazývanou ray tracing. A vzhledem k tomu, že si ani ten RT nezapnu, tak nevím co jiného by mě hra měla nabídnout. Recenze jsou spíš kolem 7/10. A pokud si to koupím, tak až na steamu, ne na epicu.

            A BTW: kdekterý openworld z posledních let vypadá líp jak control. Popravdě gears 5 na nejvyšší detaily vypadá mnohem líp.

            • Tak 1080 dnes nestiha plne detaily ve fhd aby udrzela 60 fos v minimech. Pred ctvrt rokem uz musela z domu. Nahradila ji rtx2070 suoer. V nekterych hrach i 45% vykonu navic. Ale neco tak tak zvlada. Naroky her se zvysuji.


              Control je narocny protoze neorezava detaily tak jako mnohe hry. Odrazy napeiklad, kde lecjaka hra uz odraz nepocita, control ano. Nicmene hrat control na pc bez rt je pulka zazitku. Je to napeosto jina hra rt. Prinasi i novy takticky prvwk ktery budouci fps jiste vyuziji. Hrac vidi treba ve skle co se deje za nim, vidi tedy i nepratele co se mi plizi do zad

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                přece nebudu proboha kupovat každé 3-4 roky novou kartu, to bych ze sebe dělal pro vývojáře her a HW pěkného jelimana. Zlaté časy PS3 a x360, kdy stačilo jedno PC tak 8-10 let.... A pokud je RT to jediné, co ta hra nabízí, tak je to spíš smutné, než dobré...

            • JohnyTheZik

              Tvoje schopnost porozumet psanymu textu je fakt neskutecna.

              Nikde jsem nerekl, ze je 1080 slaba karta, ale ze je stara. Brecet nad novejma technologiema je uplne zbytecny. Jestli se nakonec uchytej je vec druha.

              Recenze jsem zminoval jen a pouze kvuli vetam o skvele vypadajici grafice,
              nevim, co na tom bylo k nepochopeni. Tvoje poznamka o GoW5 je fakt mimo, obzvlast kdyz to je pekny predevsim kvuli texturam, coz jsou hrusky s jablkama.

              "tuto hru bych si i rád zahrál" x "Hru jsem nehrál, protože je to v podstatě tech demo na overrated nafouklou bublinu nazývanou ray tracing." tak si vyber, sel jsi sem bejt chytrej, nebo si control fakt chces zahrat?

              Mne je uplne jedno, kde si to koupis. Asi jsem jen doufal, ze z tebe vypadne i neco rozumnyho a ne jen zbytecny nadavky hre a oduvodnovani si, proc je neco spatnyho. Ale to je tvuj boj.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                na hru jsem zvědavý, ale zároveň mě otrávil fakt, jak špatně je optimalizovaná a že není zatím na steamu... nevidím důvod, proč bych měl špatnou optimalizaci na PC nebo propady na 20fps na konzolích omlouvat. Jiné hry na mě působí úchvatně už z videí, control ne, tudiž sorry jako, že nechápu ty přehané HW nároky. Navíc mám zkušenosti z jejich předchozí hrou quantum break a to teda byla hodně průměrná šedivá záležitost. Control na mě působí podobně. Přesto pořád jedna moje část, si to chce zahrát. Tudiž jsem rozpolcen mezi znechucením a touhou, něco jako při pohledu na tučný třípatrový burger....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit