Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dojmy z bety mám smíšené - konec konců je to je jen beta, ale nedá se ingnorovat fakt že na střední detaily to vypadá hůř než střední u trojky a fps jsou horší (ovšem je to jen beta optimalizace), novinek není mnoho, ale mapa se mi líbila hodně podlaží, hratelně krásně uzpůsobena pro každé povolání, na testování ideální prostředí
  • je to nevybalancovana a preskinovana trojka s lagy... skoda. zustanu u trojky premium.
  • Jak jsem psal dříve, že na mém Phenomu II X6 1090@4Ghz, 16giga ram a MSI GTX 660 ti je to nehratelné s propady na 10fps i na rozlišení 1366x768 a medium detaily, tak blbý PS3 a xbox 360 verze jednou krásně plynule byť na superlow detaily. Jelikož je úplně jedno co nastavým (low-ultra) a jede to pořád příšerně, tak bych vyměnil všechny detaily a high res textury za plynulost PS3 a X360 verze! Grafika není všechno! A nepište mi, že to je BETOU. Na PS3 a X360 to je taky jen BETA a jede to jako víno!
    • Hodně udělá když stáhneš beta ovladače od nvidie. Stabilizuje to celkově fps a i v místech kde sem taky měl z ničeho nic 5-10fps to hupslo na přijatelných 30-40 fps na ultra... (mam gtx660 2gb) ;-) zkuste to a pak řešte proč to jede tak, nebo tak ;-)
  • Stormangels
    Ta hra ani nefunguje už od 1.10 furt nejde spustit.Prostě dam Join a hra se nespustí a nehlásíto žádnou chybu.
    • Musím se přidat. Kvůli té betě jsem se sral celý den s přeinstalováním oken protože to chce 64 bit. Za odměnu jsem čuměl 20 minut na loading mapy a nic. Myslím, že takhle by neměla vypadat ani beta.
  • Ale neni to spatny.U ps3 maji nastavenou malou citlivost.Mam to na 70 a pohoda!
  • Pro mě naprosté zklamání .... :( 1. Důvod --> SKoro nulová životnost 3ky ty dva litry co sem za ní dal jsem mohl využít stokrát lépe ( na steamu např ) ... Jelikož jak sami tvurci řekli po zahrání 4ky už nebudete chtít hrát 3ku... Budiž (je to stejná sra*** )
    2.Důvod --> Je to stejně něpřehledný(přeplácanej interface,barvy,nasvícení apod ) a o ničem... pěchotní boje ??? :D to jo ..to si nechte pro jiné...

    Takže abych to shrnul ---> Je to jen tah EA jak vydělat další money ( bohužel :( )
    btw pěchotní boje jsou v Red Orchestra 2 ... To je teprve hra pro lidi s koulema ! :) A ted do mě
    *2*
    • Takze abych to shrnul ---> pro podobny zvasty staci jedno slovo - BETA.
      A k tomu, ze je to jen dalsi tah EA jak vydelat dalsi money - to si myslis, ze se AAA tituly delaji pro neco jinyho ? Kde zijes ? V Mumulandu ?
      • No on to rozdil moc nebude.Chyby tam pocasi,vitr atd.Uz v killzone zacal foukat vitr a tys vedel ze nemuzes hodit granat,protoze by se k tobe vratil spatky,nebo ti to cloumalo se snajperkou ve vetru.Treba na takovim mrakodrapu je to znat i znozickou.No proste litam tam jak superman.Hraju to na ps3 a id akta9.Doufam ze na jinnych mapach na pocasi trochu zamakaj.Kdyz by tam bylo funkcni pocasi tak by se to dalo hrat crossplay treba pc vs ps4,to uz by meli i pc ckari s myskou oneco tezzsi.
      • Nech toho ... Nemysli si prosím že jsi jediný kdo vidí do tohoto systemu... Jen mě to mrzí... Když vidím jiné společnosti a jejich přístup :)
  • Nejsem fanatik!Jen vidim,ze ten engine je strane neefektivni a podstate btf4 je hratelny jen na tom nejsilnejsim a jeste lidi prskaj!A z konzoli nove generace zdime vse ,coz je blbost!Stary konzole maj 512ram a novy 8gb ram a o ps4 s jeho ram?Skoro bez full hd?Srovname to s Killzone shadow fall a jeho engine,ktery jede ve full hd 60fps a nevyuziva ani pul ramky ps4!A vyzualne je taky uplne,ale uplne nekde jinde!
  • no z meho pohledu je to des.
    • Jo no hrajes to na 400x320 , detaily - low, mas 3 fps.
      Ano Pepiku se BF4 na kalkučce nehraje *1*
  • Nevíte někdo proč mi po spuštění blikaj textury a mam přes obrazovku čáry že neni ani vidět na hru?
    • Proto ze ses AMD fanatik
      • Super odpověď ! Moc jsi mi pomohl děkuji ti za tvojí chytře vtipnou odpověď která mi pomohla vyřešit problém kterej mám. Až budu něco potřebovat, určitě se ti ozvu...
  • Klasicka Ea vzala bf 3 podojila hrace hra za litr dlc za dalsich minimalne 2000 a jeste premijko za 1000.Dosli love tak co ted chlapi furt nadavaji tak udelame bf4.Ste normalni bf4 smarja novou hru ale ne vemem bf3 udelame par map par dlc balicku nejake premijko a zas vydelame hromadu penez.
    Bf4 je jen bf3 jak mel vypadat a lituju chudaky co to koupi.Zjisti ze je to jen bf3 s vylepsenyma efektama a hromadou bugu a neodladenosti.
    A nejlepsi nakonec na vanoce vydaji premium verzi za 1000 kc a par dlc balicku.
    Zlatej bf bad comapny 2
    • Lukasi prosim te nežvan , a di do postilky. Muzes jeste se mnou v loznici si dat teply mlečko ale pak šup šup do hajan, ty malej perverzačku .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit