Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nasraat, nasraát, ještě jednou nasraat. Ten kdo tohle zhovadilovství podporuje by měl být mučen tak jak to nedělá americká armáda - waterboarding a baterka na obě varle. To samé by měla zažít EA. Byl by aspon nachvíly klid. *4*
  • Ne, ne, ne a... Ne. 100% funkční BF4? Gratuluju, jste výjimka potvrzující pravidlo neschopnosti samotných autorů zprovoznit 2 (?) roky starou hru. Jak potom může jiné studio se stejnou technologií něco zvládnout lépe? Jde to proti veškeré logice. Battlelog jsme si všichni vyzkoušeli, nějaká beta nebude ospravedlňovat jeho otravnost, až zbytečnost. Darovanému koni na rakovinou prolezlé tělo nekoukej? Ok, natřeme ho na zdravo a dáme mu cenovku 69.99. Tato značka už ode mě nevymámí ani korunu, když si ze mě takto okatě dělají takovou (_._)... *12*
    • Nový Battlefieldy maj potenciál, kterýho ale bohužel nikdy nedosáhnou, protože hru zavřeli mod komunitě která by z toho mohla udělat tu hru po který všichni toužíme. Jenže EA nechce, abysme příštích 6 let hráli modovaný BF4 s realism modem, novejma zbraněma, mapama a vozidlama od komunity zadarmo, ale abysme si za rok dva koupili Battlefield 5 a na to říkám "jděte se vycpat"
  • Gambit92
    Osobně mě to docela zamrzelo když jsme betu vyzkoušel..

    S tématem "Cops vs robbers" se dalo vyhrát mnohem víc, to co ukázala beta je prostě válka v centru L.A.

    Hodně mě taky zamrzela naprosto tradičně omezená customizace postav, u armádního BF stejnokroje i pochopím, ale tady?. Vždyť se s tím dalo krásně vyhrát aby si každý mohl vytvořit zloděje nebo i policajta podle sebe, někdo by měl radši člena Swat, někdo radši detektiva v košili a přes ni neprustřelnou vestou s napisem FBI nebo i jen Police, naopak u zlodějů by si třeba týmy mohly krásně vyhrát se vzhledem třeba afro-amerického gangu, nebo elegantního mafiánskeho stylu. Hned by hra vypadala trochu živěji.

    Mapa mě zatím taky moc neoslovila, ale asi je hlavní že při relativně malém přepadení obrněného transportu se zboří půl města, které je nějak magicky odděleno od všech žijících cvilistů

    Ve zkratce... Je škoda že je to (zatím) prostě jen další díl, místo toho aby to byl senzační spinoff, který mohl do serie přinést několik zajimavých mechanik
  • On je to převlečenej Battlefield?
    http://img.sadistic.pl/pics/cb9173568cae.jpg
  • Shenkster
    :D překvápko ... *7*
  • Koupeno v digital deluxe edici. Bfka mě baví, u každého dílu jsem strávil desítky až stovky hodin, takže to považuji za mnohem lepší investici, než sp hry za 50 euro a na jedno až dvě odpoledne.

    U hry se bavím, stejně jako moji přátelé, hrajeme většinou večer po práci a je to fajn oddych. Netřeba pořád plivat a házet špínu na něco co dobře funguje. Beta byla naprosto bezchybná, stejně jako je už dnes BF4 po všech těch opravách.

    Mezi arkádovými fpsky se těžko hledá něco lepšího. Bfko nebo CoD podle chuti. Žádné velké změny nechci, hra baví a to je hlavní.
    • slaby trolling ako tie nove betlfildy
      • Ano, protože se u her dokáži bavit a ne jen na ně pořád plivat tak to musí být trolling.....
        • Ty by ses spis mel jit lecit, protoze neco tak zabugovanyho si muze pochvalovat leda chorej mozek.
          • Jaké bugy máš na mysli, prosím řekni mi to. Hardline beta neměla bugy prakticky žádné a současná BF4 verze je taky úplně v pohodě. Obě hry se hrajou naprosto v pohodě. Někteří tady píšou opravdu pořádné nesmysly a kraviny.

            V BF4 mám nahráno přes 300 hodin a nikdy mi hra nespadla, netcode je už přes 2 měsíce naprosto parádní a žádné jiné problémy nevidím.
            • Nj, ja netusil ze v bohnicich se lecej uz i slepci ...
  • RangerCZ
    Pamatuju si ty doby, kdy byl Battlefield čistě multiplayer záležitost a Call of duty zas čistě singleplayer záležitost.
    • Magister_Peditum
      Je sice pravda, že CoD1 jsem začal hrát hlavně díky kampani. První, co jsem z něj viděl (u kamaráda) byla scéna při překročení Volhy v bitvě u Stalingradu. A to mě dost nadchlo. Teprve později jsem se dopracoval k MP. Ale to je můj soukromý dojem. Jinak bych neřekl, že bylo CoD někdy primárně SP hrou. Spíš naopak.
      • I kdyby nebyl primárně SP, tak to co napsal je pitomost, páč čistě SP znamená, alespoň pro tu část populace co rozumí formální logice, že tam MP nebyl a z toho se nevykecá a ty dva plusy má od nějakejch tydýtů, za což schytám pár mínusů
    • Call of duty čistě singleplayer? Tak to tě musím zklamat - máš blbou paměť
      • Asi tak, obě hry vždy byly primárně MP orientované. United Offensive se hrálo ve velkém v mp, singláč byl na 3 hodiny.
        • To mas hodne chorou pamet ... prvni CODy byly temer vyhradne o singlu a MP tam byl jen takovej pritezek aby se nereklo. Zato BF vubec singl nemel, respektive si moh hrat MP mapy proti botum.
          • pleteš se, MP prvního CoD se fakt pařil hodně
          • Já call of duty moc nehrál, ale vím, že v době kdy vyšel, to jsem byl ve třeťáku, tak to spolužáci ze třídy pařily na multiplayer jak divý a to že to mělo dobře udělanou kampaň neznamená že MP tam byl jako přítěžek, to je blbost, call of duty cílil od začátku na MP, to jen na konzole to zkrouhli na 8 hráčů a taky se v tý době na to ztrhla kritika. Jasně že BF singl neměl, CoD chtěl přilákat nové hráče tak musel nabídnout něco navíc ve formě kampaně, ale znám asi jenom 2 lidi včetně mě co hráli CoD jen singl, jinak všichni paří MP
  • destrukce budov, to bolo reciii pred vydanim BF3.... boze, klamstva ako od politikov. Najlepsia destrukcia bola v Bad Company 2, sice naskriptovana ale BF3 ani BF4 sa na to nechytaju. BF seria skoncila Battlefield 2-kou. BFBC bolo mile rozlucenie so seriou.
    • Pro někoho skončila, pro jiné (většinu podle počtu hráčů) zase začala od Bad Company 2.
  • Ubohost si za tohle říct plnou cenu jako free expanze taková omluva za debakl s Battlefieldem 4 bych to bral. Tohle fakt ne toto už de moc daleko prosím Vás nekupujte si to a možná Battlefieldy ještě zachráníme! Jestli tohle BF komunita spolkne a bude to mít dobré prodeje tak to vejde do historie jako nejdražší ctrl+c ctrl+v v historii herního průmyslu a EA vás bude ojíždět do anusu takhle pořád.
    ps. No sh#t Games.cz jako by to tu už nebylo řečeno 1000 krát.
    • Není na tom nic světoborného a můžu ti jmenovat dalších 10 herních sériíí co nás takhle masírují novým dílem každý rok. Ted překvapení pro tebe - jsou to ty nejprodávanější a nejhranější hry. Jenom naprostý blázen by je přestal vydávat tak často, když to vydělává takové prachy a hraje to tolik lidí.
  • "Šokující" zjištění Games.cz Battlefield (EA a chudáci pod bičem z DICE) již tři hry používá stejný engine, zvuky, zbraně, modely a dokonce i bugy. Zajímalo by mně proč za tenhle patetický resking požadují peníze jak za plnou hru. Doufám že se této šaškárny prodá žalostně málo aby EA musela přehodnotit svojí strategii a možná nechá DICE dost času pracovat aby udělali ten pravý Battlefield co si komunita zaslouží a přestali CODifikovat sérii.
    • Komunita nikoho nezajímá, pár stovek nerdíků co chtějí HC oldschool hru oproti milionům,kteří chtějí popcorn a mainstream. Kdo myslíš, že vyhraje u vydavatele a tvůrců? To co jim vydělá největší prachy. Arkády a CoD styl holt poslední léta běží, i přes každoroční vydávání obou sérií stále vydělávají šílené prachy a stále to jsou nejhranější hry ve své kategorii. Doduk toto bude pokračovat, tak není co měnit a klidně můžeme mít dalších 10 bf a cod dílů ve stejném duchu.
      • takhle si predstavuju peklo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit