Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Nebo vyzkoušejte módy na první dva Fallouty. Nedávno vyšel Olympus. Underrail, Disco Elysium... Je těch podobných her hodně. Sám většinou něco zkusím na pár hodin. I tyhle pecky patří mezi mých 50 + restů :D Na GOG dávají dost izometrických her.

  • palcov

    No, hodně věcí se může ještě pokazit (třeba ta plně 3D grafika není vždy dobrá na přehlednost prostředí, kterou v taktické hře potřebujete na prvním místě), ale začínám být též pomalu nadšený!

    • Jako jo, 3D může být někdy na obtíž, ale je to zase to, co staré dobré JA2 chybělo nejvíc. V době, kdy už byly staré X-COMy s plastickou izometrickou mapu, jsi mohl v JA2 akorát vylézt na placatou střechu, kde se nešlo ani schovat za komín. A to říkám jako někdo, kdo JA2 miluje.

      Dnes už jsou tu další hry jako nové X-COMy, ale třeba i Divinity, Pathfindery, Solasta, early access třetí Baldur's Gate... které ukázaly, že ani plně trojrozměrná taktická hra nemusí být nepřehledná a že se naopak dá vertikalita krásně využít. Snad to v konkurenci nezapadne.

      • Může nemusí, třeba v 7.62 High Calibre (Hard Life addon) to jde ale občas je to mega nepřehledné, a je tam sice 3D grafika ale zas si na barák jen tak nevylezete.

        Ač mám tahovky rád, v dnešní době mi už více sedí model použitý právě v 7.62 High Calibre, tedy pauzovatelný realitme, kde každá akce zabere nějaký čas - tedy už žádný teď střílím já, teď protivník.

        A když tedy slibují zničitelné prostředí, tak by překážky mohli kryty a skryty fakt fungovat jako kryty a skryty, Kulomety by mohli poskytovat krycí palbu aby bylo potřeba využívat manévrování jednotek ne jen spoléhaní se na to, že třetí ranou se můj panďulák, již konečně trefí.


        Nu co stejně se budu těšit.

        • 7.62 HC je už spíš simulace. Takové detaily v základní hře můžou být spíš na obtíž většině hráčům a může to hru znepřehlednit. Pokud to tam pak někdo dodá jako mod nebo DLC, tak budiž. Jako JA2 1.13.

          Pokud jde o pauzovaný realtime, tak jedna JA s ním vyšla a byla to tragédie (nejen kvůli tomu). Sice ten mechanismus mám rád u her, kde se primárně střílí, ale málokterá to dělá dobře. Na krycí palbu kulometem to není potřeba, ta se dá realizovat i tahově. Třeba v JA2 1.13 se nechceš krčit za šutrem pod palbou přesily zelenáčů s velkými zásobníky. Ale musíš.

    • Jarisko84

      Ked sme u tych pokracovani ... ja by som chcel izometrickeho fallouta ako bola 1 a 2... kopec volnosti moznosti prehladne....

      • LessPh

        Ja bych chtel remaky obou her v izometrickem 3D stylu, to by byl splneny sen.. hlavne 2jka. A Wasteland 3 je super, ale neni to Fallout.. W3 dohrani 2x😅

      • Maxianimal

        tak si zahraj Wasteland 3

        • Jarisko84

          Na wasteland mi prave vadi ta hnusna 3d grafika fallout bol 2d a podla mna o dost krajsi ako wasteland....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit