Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    :D tak to je uz predem predurceny k rychly zahube/zapomneni..
  • Muže to být skvělá hra. Má ale jednu trhlinu. Není to Blizzard. Klidné mé odstu´dte ale tato značka přezevšechny zhovadilosti co udělala se drží na topu a její hry mají jedno jasné a to Progaming a to tahle hra mit nebude.
  • Jack1947
    Mercenary wars ( později Shard of war) je taky militantní střílečka na pomezí moby takže nic nového... pod slluncem i tak bych si to jednou zkusil. Nevypadá to zle a MOBA styl je celkem vyhovující.
    • Stejně jako jedna MOBA hra není jako druhá MOBA (Lol, DoTa, HoS) tak není isometrická střílečka s MOBA prvky stejná jako jiná... stejné ovládání používá kromě Shards of War i Dead Island Epidemic... a to tu ještě jsou 2D MOBA hry jako Awesomenauts, 3D MOBA hry jako Smite, Overwatch nebo Gigantic... a to nemluvím o ostatních klonech, mixech a kopiích... jen si vybrat, že? :D
      • Jack1947
        Když si vyzkoušíš všechno krom LOL ( Toxicity much) Dota2 ( ugh, dont have time...)
        Zjistíš co ti bude vyhovovat nejvíce... ale beztak je to hlavně o hráčích pokud to nemrvý. Je to ok... ale takto není, kazení a nepochopení je pokaždé nic moc a skoro vždy je to zapříčeněno chybným Matchmakingem který narozdíl od jiných her je zásadní a to úplně zcela.

        Prostě Carry se nedá proti mnohem lepším hráčům i kdyby se člověk rozkrájel. Gigantric ztratilo můj zájem když to oznámily only Win10 no ty. Overwatch jsem zvědavý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit