Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co já vím -- Brunclík -- tak tenhle týpek natočil nejsledovanější promovideo na vysokou školu v ČR! *16* Tak asi něco umí. Thumbs Up a hodně štestí kámo! Pojďme mu přispět a bude to pecka!!!!! *16* *15* *15*
  • Takový projekty by klidně mohl dotovat stát. Herní průmysl a hry obecně jsou součástí lidské kultury a výzkum a celkově mapování téhle věci je podle mě žádoucí. Je ubohost pořád hry považovat za něco pokleslého. A když můžou za naše prachy chodit miliony na podprůměrné české filmy, může stát hodit pár tisíc na tento projekt.
  • Taky by se mi líbilo, když by mě někdo zaplatil podnikání. Bohužel nejsem dost hip, nechlastám kafe ze Starbucks a už vůbec nemám žaludek hrát si na to, že moje "projekty" jsou "super mega eksajtink ent toutly revolušnry". To se to pak podniká že, když náklady nejsou nějací anonymní týpci na netu a já shrábnu všechen zisk.
    • Takový projekt lze sotva nazvat podnikáním. Když už, pláčeš na špatným místě. Zkus evropské fondy platící desítky milionů bohatým podnikatelům, aby si stavěli hotely. Tomu já říkám ubohost a špatně investované peníze. Stačí se zajímat a najdeš takových případů více.
    • Di si ty srance psát jinam, borec je v pohodě nehraje si na něco co není, nevím kde si na tu zášť vůči ostatním přišel, ale měl by sis v makovici udělat pořádek, aby ten příspěvek byl příště aspoň z části pravdivej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit