Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruku na srdce....Mit miliardu na ucte, tak si koupim games.cz a takoveto pi*oviny bych hned mazal. Kdyz nestojis o cizi nazory, tak svymi neobtezuj ostatni. Jsi opravdu sebestredny omezenec;-)
  • matt ... jop a pak vytahnes ruku z nocniku ... protoze pises totalni hovadiny.

Pitomec jako ty samozrejme nemuze tusit, ze thready musi cekat na sync, a ze jich muzou bezet (a taky bezi) stovky. Vice jader umoznuje rychlejsi provoz v tom teoretickem pripade, ze na sebe jednotlivy thready nemusi cekat (coz u her rozhodne neplati). HT tak umoznuje vyuzit nekterych specifickych casti CPU vice thready, ale neumoznuje jejich soucasny beh. V nekterych pripadech naopak HT vede k razantnimu zpomaleni - jednoduse proto, ze se musi prislusny akce provest znova, protoze nebyly splneny predpoklady (CPU se totiz snazi predpokladat nejaky vychozi stav a podle toho si ulohy predpripravi, jenze kdyz se vychozi stav zmeni ... musi to zahodit a udelat znova).
  • HT nejsou virtualni jadra, meles kraviny.
  • Verze DX nema s zatezi a vykonem zhola nic spolecnyho, ale to tuposlav samo nemuze tusit.
  • Ty tu nekde vidis nejakyho novinare?
  • Packari predevsim do ceny nezapocidavaji zobrazovadlo, narozdil od PCckaru, pricemz to PC jako televizi (a zaroven rekorder) pouzit muzu, konzoli nikoli. Navic do PC si muzu vpohode naladovat 4+ HDD, a tim padem si drzet na discich pomerne rozsahlou sbirku vseho mozneho i nemozneho (samo, predevsim Pcko ;D ), kdezto u konzole se mi na integrovanej disk nevejdou ani hry ... a je treba neustale neco sosat nebo vymenovat placky.
  • 5+let
  • Ja tu mam PC za 200k+ nekolik (trebas i za 3/4M) ... co tak pocitam, ma to v 5U provedeni 8 16tkovych slotu ... takze by se do toho dalo naladovat 8 grafaren ... ;D a ty 8mi jadra do toho muzu dat 4 ;D 256GB RAM zadny problem ... ... jen nevim jak bych to "investorovi" zduvodnoval ... ;D. Nejspis bych mu musel vysvetlit, ze tech 8GPU (nejlepe jeste zdvojenych) potrebuje na vypocet mezd ... jen si nejsem tak uplne jistej, jestli by to ty dva 1k5 zdroje rozdejchaly.
  • Překrásná a naprosto zbytečná samomluva, která nám neřekne nic jiného, než že si raději pořídíte PC než konzoli. Jenže - co je komu po tom, záleží na tom někomu? Ne. A v tom je krása bytí, dokud nikoho neomezujete, můžete si dělat co chcete aniž by bylo potřeba chodit a ťukat každému na rameno "vy pijete pane 11ku? Chm, to já raději 12ku".
  • Mamlas jako ty samozrejme netusi, ze ntb stoji 2x tolik co stejne vykony desktop ... K PC se televize da pripojit uplne stejne dobre jako ke konzoli, co vic, dokonce to vpohode narozdil od konzole zvlada 1080p (a to i ten nejlevnejsi krap).
  • Jop. vazne chci videt jak si ma nacovi pustis autocad, M$ opice, nejaky to ucetnicvi, ... uz to vidim jak zivy.
  • Na konzoli ovsem nic jinyho nez ty hry nespustis, na PC si zedituju fotky, napisu maily, sestriham video ... a ty si na to k ty konzoli to PC budes muset prikoupit ... to muze leda opravdovej magor. Navic moje 8let stary PC s prehledem dava kazdou soucasnou gamesku ... a jediny co bylo vymeneno je GPU (pricemz i to puvodni z rady 8800 by jeste na vetsinu produkce stacilo).

A mimochodem, placale, v tech 10k (ktery ta konzole nestoji, stoji vic) mas jiste i tu TV, na kterou si to pripojis, ze? Ja jen ze v tech 30 za PC je i ten monas.
  • Já teď kupuju nový PC za 30. Konzoli jsem zkusil a děkuji nechci. PC je prostě PC. Můžeš na tom dělat spoustu věcí a na hry je mnohem lepší, všestranější, zábavnější. Na PC si zahraju jakýkoliv žánr a jakýmkoliv ovládáním co si vyberu v lepší grafice apod. Na SSD si jen kliknu co chci hrát a jedu, nebaví mě strkat historické disky do díry a držet omezeně gamepad v ruce, hnus. Ani nejsem fanoušek 30 fps a rozplizlého obrazu.
    O ceně se nebavím, mám televizi s kinem dražší než PC a konzole dohromady. (ne nejsem zazobanec, ale když něco chci, dokáži si na to našetřit).
    Chápu, že je zde několik mladších lidí, co se tahají po hospodách nebo jinde, nebo si nejsou schopni vydělat, neudrží korunu nebo jsou třeba i starší, osamostatnili se a po zaplacení účtů jim nezůstane moc, ale ruku na srdce ... mít miliardu na účtě, koupím si herní (myslím opravdu herní se vším všudy - ne jen to, že je tam grafika za 10 klacků) PC nebo konzoli ? ....
    Prosím nikdo nereagujte, nechci flame, je to názor, na jehož případné reakce už nebudu reagovat, protože jsou mi ukradené.
  • TheGGG
    omluva přijata *14*
    Jinak nevím o jakých metodách tu mluvíš? Pouze bojuji za práva konzolistů, tzn. jsem něco jako Nelson Mandela.
  • TheGGG
    no, zrovna hraji BF4 na PC na vyšší se stabilními 60FPS a je to vzkutku úžasný zážitek (vaše názory na BF a CoD atd. mě nezajímají, tak si je odpuste). Co chci říct je, že nejsem žádný hater PC, pouze mě štve chování zdejší komunity, jejiž členové napadali konzolisty dávno předtím než jsem se vůbec zaregistroval. Takže mi netvrď že jsem rozpoutal válku PC vs konzole.
    Na druhou stranu, je toto jeden z mála webů, kde nezuří bitka mezi xboxáři a pskaři, protože oba tábory mají moc práce s hádáním se s PCčkáři. *14*
  • A mozno tym osemjadrom chceli sudruhovia z Ubisoftu povedat, ze sa vyuzije zapnuty hypethreading. Uvidime, posudime.
  • TheGGG
    tak ještě že už to máš dohraný a zhodnocený *3* Věřím že jsi určitě velmi zkušený recenzent, ale já si radši hru prvně zahraji.
  • Já mám doma komp jen na hry, notebook na práci. Že mě to stálo xkrát víc než konzole mě neštve, protože jak jsem psal, konzole jsou pro mě zatím mimo :)
  • Veskoslav
    Nemusíš se omlouvat. Ale co se týče pc vs konzole. Na tom si trvám a PS+ vidím jako službu, která sice dává, ale je nutné zlo pro to, aby člověk neměl osekané hry s MP částí.
  • chce to hlavne tyhle hry nekupovat (ani nestahovat) pak se veci zmeni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší