Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže když budu hodně nadávat, tak nikdy nedostanu do teamu úplně nováčky?? To se mi líbí *1*
    • Ale zas třeba nebudeš tolik potkávat rusáky, kteří dostanou černý puntík pokažkdý když napíšou cyka *1*
  • Zkusil jsem většinu mob a po HotS mě zpátky k LoLku nebo Dotě nikdo nedostane, a to zejména kvůli itemům, kde mnohdy musíte studovat různý buildy na jednoho hrdinu bůhví jak dlouho a nedejbože, když zkusíte něco novýho. Přijde mi, že se v HotSku můžete víc soustředit na hru, než na to, kdo má jakej build a jakej counter-build proti němu postavit.

    Blizzardí trait systém by podle mě obě hry dost obohatil.
    • Bohužel tě zklamu, ale do HotS jsou buildy skoro důležitější než v LoL (Dotu moc neznám). Talenty v HotS totiž často kvalitativně ovlivňují skilly hrdiny a vůbec jeho roli ve hře. Itemy musí být obecně použetlné pro všechny hrdiny. Pro HotS doporučuji např. buildy od Grubbyho http://www.robogrub.com/builds
      • Jack1947
        To je věc co mi trošku vadí protože je tam 20 levelů a vzhledem k tomu že už se nedá vrátit tak potom je to celkem složité... a zkazíš si třeba ne dobře zvolenou ultimátkou hru.
    • presne HOTS je perfektni zadny zbytecny saskovani s itemama a mapy kazda se hraje jinak zadna nuda to neni nic pro nooby
      • prave ze je, bez urazky :-)
        jedna mapa v dote a presto kazdej zapas se stejnym hrdinou je jiny, kazdej hrdina je jinej podle hrace a ne jen dle jeho skillu ale diky item buildu. Ja chapu ze to je slozitejsi, to je pravda. Ale kdyz se to clovek nauci tak muze treba celej zapas zachranit tim ze od zacatku hry se rozhodne jet nevydanej item build kterej spoluhrace treba posupporti a rozhodne se tak na zaklade enemy picku protoze vi co dokazou jet za combo a byla by to jinak tezka nebo i prohrana hra :-)
    • Jack1947
      Přesně to mi vadí/dilo na SMITE vždycky někdo začal nadávat že co že to za build a já netvrdím že nebyl špatný. Mám problém s těmihle informacemi pamět mám třeba dobrou ale tyhle různé kombinace mi vadí. Proto jsem hrál jen assault/arenu převážně ale i tam se pičovalo.

      Netvrdím že se dá hard carrynout i slabší team ale to mě nebaví a i to jsem z vypětí sil udělal to hots nic takového nemá proto může někho přestat bavit. Jsem víc kasuál hráč co se týče online her. Takže mi to vyhovuje víc o demenci spoluhráčů už by se dalo psát lány ztohů textů. Elbaorátů.
    • tomekbobek
      Přesně kvůli tomuhle Heroes of the Storm hraju :)
    • HotS jsem nehrál, ale pokud nemáš čas, nebo tomu jen čas věnovat nechceš, tak to asi dává smysl. Já taky preferoval LoL před Dotou kvůli přístupnosti, menší dynamičtější mapě a pohybu hrdinů (neotáčí se tam jako ve Warcraftu, Dotě a HoN), takže je to přímočařejší a rychlejší. Sledovat metagame, snažit se jí counterovat atd. je sice taky zábava, ale to už pak žiješ víc hrou než čimkoli jinym.
    • dobře, že hrajete HotS... přesně k němu by měli odtáhnout všechny lamy a noobové, kteří nejsou schopni pochopit, jaké předměty mají kupovat na hrdiny *16*

      Blizzard u své MOBA hry tak zjednodušil herní mechanismy, že je to velmi noob-friendly. Kéž by i ostatní noobové si od vás vzali příklad a šli hrát HotS *1*
      • tak toje teda ho**o :)
        ja hraju dotu tak 15 let od doty1 a zastavam nazor ze za kazdyho hrdinu muzes jet jakejkoliv item buíd. respektive ne jakejkoliv ale krom vylozene nesmyslu (only melee item na range hrdinu atd) je mozny vsechny. Dokonce si pamatuju i OP item build na windrunnerku s BattleFury ktera svoji hlavni schopnost uziva jen zkrz melee hrdiny. prestoze windrunner je range, statistiky a dalsi veci z te sekery se na ni perfektne hodily.

        A tim zaroven chci reagovat na prispevek o HoTs od Derpa. Hots je fakt moc casual, uprimne chapu ze novackum v dote musi byt fakt ouvej. me osobne staci par mesicu dotu nezapnout a prsto ze to hraju kolem 15 let tak se pak chvili sam ztracim. Ale na rozdil od novacku vim jak hru hrat v prstech to porad mam akorat proste si pak nepamatuju svoje buildy na hery ktery se dost lisi od doporucenych itemu (u nekterych) a musim si to zase pripomenout.
        tak jako tak tim chci ovsem rict ze dota je prave kouzelna v tom ze "vsechno" je mozny co se item buildu tyka. Kdezto hots je opravdu jen casual kde an tech itemech ve finale ani tolik nezalezi.
        Dota je nejlepsi prave v tom experimentovani pokud to dava smysl. Ten pocit kdyz mi nekdo napise WTF your items (kdyz zkusim uplne necekanej build kterej mi dava smysl) a vzapeti slysi "rampage" kdyz sundam skoro celej team tak ten pocit je k nezsaplaceni :-)

        Takovej invoker jedu aghanim octarine Refresher a v late late game i shivu. Jsem schopnej hodit 8spellu behem nejakych 3-4 vterin +2x shivu :-) a to jedu na nastaveni legacy z doty1 verte neverte :-D

        ale zkousel jsem treba i invokera s radianci :-))))) a taky to neni bullshit item vzhledem k jeho spellu ghost walk(neviditelnost) kterej je neomezenej dokud nezautocim a spomaluje vsechny okolni enemy a me dava rychlost :-))) takze pokud nekdo ze zacatku fakt owni a dokaze nafarmit radianci fakt brzo (ale je to risk) tak je to docela dost OP ale jak rikam, fakt risk takze se to nevyplaci pokud si nejste jisti ze to zvladnete nafarmit brzo ;-)
        • to o těch itemech v Dotě jste špatně pochopil, nesnažil jsem se tvrdit, že existuje něco takového jako "jediný správný" item build, ale prostě některé kombinace itemů na určitých hrdinech jsou totální debakl...

          třeba za Assault Cuirass a Satanic jako první 2 itemy na Rylai (Crystal Maiden) bych rozdával bany *16*
          • To se ti fakt stalo? Vždyť na to musela chudinka šetřit půl hodiny *1*
        • a jeste bych chtel rict ze ano je pravda ze dota moc pristupna neni novackum. Ale neni se cemu divit. jedna hra trva treba 45 minut a kdyz si to fakt resite a chytnete do tymu tatara kterej umre 15x za 15 minut tak to fakt nepotesi takze musi cekat kritiku od spoluhracu.

          Ja bych s tim nemel nejmensi problem ale ti novacci kteri si mysli ze za 14 dni hrani jsou profici a maj na "ranked" hry si to delaj proste sami. Proc proboha nekdo kdo nechape zakladni techniky jak hru hrat, umi zahrat 2-3 hrdiny (a to si ve vetsinu pripadu mysli jen on ze je umi zahrat) se cpe do kompetetivnich matchu? Tam ma lizt az minimalne vyzkousi vsechny hery a bude vedet alespon trochu na co si dat pozor, jak hrat a co delaj nebo muzou delat enemy hera at uz maj sestavu jakoukoliv.
          On je totiz dost problem v tom ze v tech matchech kde se vam teprv vygeneruje mmr muze mit stesti na tymy ktery vsechny hry potahaj. Dostane vysoke mmr a hazi ho to do her hracu kde proste nema co delat a akorat kur*i hru. Jasne on pakcsoadne treba na 1500 mmr jenze jelikoz za prohru mu to sebere pouze +-25 mmr a vygeneruje mu to treba 3.500 tak nez tam spadne do ranku do jakyho patri nez se to nauci tak zk*rvi hodne her :-)
          • Ono je jedno jak dlouho člověk hraje, vždycky se v dotě najde někdo kdo do něj bude kérovat, kupodivu to je většinou člověk s nejhoršim skóre v týmu, zlatý pravidlo, jakmile někdo napiše první flamovací větu, okamžitě klikám na mute, to ušetří spoustu nervů *4*
      • Obligátní příspěvek označující ostatní za nooby, ten tu prostě nesměl chybět. Abych tě vyvedl z omylu, já moc noob nebyl, akorát mě prostě víc vyhovuje casual styl HotSka. Příště jenom zkus pochopit pointu.

        Navíc na rozdíl od jinejch her dokázali velmi dobře a efektivně implementovat jiný druhy map, který se nehrajou stejně, vyžadují jinej přístup a taktiku ale přesto respektujou ten klasickej moba gameplay. Co řekneš na tohle, mistře. Pařit jednu mapu pořád dokola bez větší změny není pro nooby?
    • Mně právě baví, ze v lolku mám kolikrát možnost stavět si buildy podle toho jak se mi to hodí nebo jak se mi to už osvědčilo několikrát předtím, i když třeba nejsou vůbec populární. Ale to bude tím, ze jsem se nikdy nepodival dal než do platiny, kde si člověk ještě může vcelku hrát podle sebe :-)
  • up_er
    No nevím jestli se spíš z těch klidnějších lidí nestanou nasraní, když jim to bude do týmu házet samí nooby :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit