Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě vyhypovaná hra pro nic...
    Ano, má to dobrý základ z jedničky, která byla zábavná a tohle je zábavné taky.

    U jedničky nám představili systém Nemesis, který je zde stejný (jen s přídavkem returnin mrtvých+maniaků, bratrských vazeb (nechápu jak urukové můžou mít "blood-brothers", když jsou tahaný z "bláta" (zjednodušeně řečeno)
    Ale u dvojky nám byl představen hlavní bod v dobývání/dobívání pevností - ALE KURDE, TADY SE BOJUJE JEN PŘED 3-4ma PEVNOSTMA! Které jsou de facto stejné a nemají žádnou charakteristiku.
    Jediná pevnost která vypadá jinak je Minas Morgul, ale ta je příběhová. Zbytek jsou stejné, jen v kabátku lesního, kameného, nebo cihlového "království", to mi přijde strašně málo. Dalo se to vymyslet líp, líp namodelovat a stejně tak i dát hráči výzvu - která zde je pouze a jen v Overlordovi, který čeká na trůnu, jak tatrman až si pro něj dojdete... (nemusím říkat, že síně a arény v nich, jsou jedna jako druhá - pouze textury odpovídající vládě overlorda)

    Čekal jsem víc, né jen obsáhlejší první díl s lepší grafikou, loot systém tu je zbytečnost (ve hře je snad jen 5modelů různých věcí, které se dokola jen mění (barevnost, sytost), tzn pro Fashion magory je ta hra nudná, protože meč na 14lvl vypadá stejně jako na 45lvl
  • tohle mě vůbec neláká, ale docela to ve mě vzbudilo chuť zahrát si nějako hru z Tolkienova univerza, ne tuto parodii
  • Teda požadovat za kompletní hru 100€ to už je pořádná drzost.
    • v některých případech je 100€ ještě slabej odvárek
  • takže dva skiny pro skřety (řeznickej a barbaři) a pak campaň za ženskou a za černocha :-D
    • to musí bejt, viz novej Thor: Ragnarok a černý vikingové
  • pekne tu hru rozporcovali aby se o ni porad prubezne mluvilo na game webech. DLC marketing jak se patri.
    • shadow of mordor mel tech dlc taky nemalo, takze se vyplatilo pockat na goty edici za par supu, u teto parby to vidim podobne a ackoliv bych si ji velmi rad zahral, nehodlam jim platit tucne penizky za kazdy dalsi pridavek (vzhledem k tomu, ze jsem v prvnim dilu splnil snad vse co se dalo)
      • Já už nic jinýho než Goty, nekupuju :-), akorát si počkáš .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit