Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takova blbost :D
    • tvuj prispevek,souhlas
  • HH ano to co tu píšete bratři ze slovenska je zajímavé , avšak nepodstatné .. Podívejte se na hodnocení těch největších herních recenzetů z celého světa .. hodnocení hry neklesne pod 90 % . a to je podstatné .. Např IGN , joistick atd ... Mít v dnešní době hru s vlastním scénářem , vypilovanou do nejmenšího detailu a vlastním enginem .. to je kus práce .. a já si jich za to cením . *3*
    • argumentovat recenziami. LOL.
      jedine cim uncharted vynika je grafika. (a potom ze grafika pri hrach neni dolezita, ale je).
      ked sa pozrem cisto na gameplay tak je to koncentrat mainstream konzolovych prvkov (rakovinaove nadory). jednoduchost, linearnost, autoheal, quick time eventy a same skripty.
      absentuje potreba rozmyslat absentuje nejaka vyzva pri hrani. taketo su vsetky sucasne hry. keby uncharted nemal taku grafiku ako ma (keby mal odpornu grafiku ako napriklad deus ex, fallout ci dalsie generic konzolo sr.cky tak by po tom nikdo ani len nestekol).
      • Kámo trošku si pleteš pojmy , to co jsi tu vyjmenoval za hry je úplně jinej žánr , tak trošku víc RPG viď ? a tohle je akční adventura .. to je to stejný jako by jsem srovnával kvalitu v určitých směrech dřeva a železa .... je to úpně o něčem jiném , to že jsi fanda RPG je vidět a já mezi ně patřím taky , ale tu hru můžeš srovnávat max s Tomb Raiderem a jemu podobné .. a nascriptavaný hry jsou snad krom RPG snad všechny (myslím v singlu) , tak nevím co tady řešíš .. Peace KAzz *3*
        • tusim bola rec o grafike, to je uniformny pojem nech je rec o ktoromkolvek zanri, tak netrep :)
          • :-)¨no každej máme svou hlavu a svůj názor :-)¨v tom je zakopanej pes .. Takže čus u příští debatoválky :D *15*
            • jok. nabuduce budes mozno v lepsej forme ;)
    • poznas prislovie 'ruka ruku myje' casopis alebo portal dostane exkluzivnu recenziu, tym padom si zvysi predajnost resp navstevnost. na oplatku udeli hre vysoke hodnotenie. hlavne podla dnesnej skaly kedy sa nehodnoti od 0-100 ale od 60-95 je to smiesne. vygoogli ake faux pas sa prihodilo red dead redemtion , ked sa dostali na web maily v ktorych zjednaval nejaky vyvojar u casopisu vysoke znamky. otvorte oci prosim vas. dnesny herny trh neni o kvalite ale o peniazoch, proste taketo AAA hry si nemozu dovolit zlu recenziu, tie tvoje uzasne recenzie su len sucastou marketingu. a nehovoriac o tom ze v dnesnej dobe sa vacsine hracou srackove hry pacia... vid predajnost COD

      povedal som ja snad nieco nepravdive o tej hre ? nie :)
      • Mechwarrior_bw
        nepochybujem, že existujú tlaky na najznámejšie herné plátky ale podplatiť všetkých nemôžeš a pravdou je, že Uncharted dostával vysoké známky prakticky všade. Síce tiež tomu nerozumiem hlavne ak U2 dosahoval v ČR 96 ale i 100% ! čo považujem za skutočne odveci ale 85-90 si asi naozaj zaslúži.
        • o tom nepochybujem , co sa produkcnych hodnot tyka tak moze ist uncharted vsetkym prikladom, ale nech pozeram jak pozeram, ten gameplay je uplne zlo. najsilnejsou strankou tejto hry (okrem grafiky) je akurat ten woow faktor a hype. a to je malo
          • @ lukas

            neodpovedal si a este si si aj stihol nasr@t do huby. bravurny vykon :)

            zbytocne sa o tom dalej bavit. tebe sa pacia jednoduche naskriptovane linearne konzolo hry. ini maju kvalitnejsi vkus. na tom to pada.

            pekny den ti prajem. cuz
            • Tanbou: tak to se špatně díváš zkus se podívat na všechna videa co vyšla možná to taky uvidíš protože ta vylepšení tam jsou.
            • Reakce na lukáš:

              Boj na blízko není vylepšen, byl poupraven a přibyla možnost dostat Drakea do kleští. Z toho úprava boje proběhla směrem k větší jednoduchosti (viz tuna zpomalených záběrů aby každičký hráč stihl včas ragovat) a kleště jsou jen na efekt protože za celou dobu hraní byly ukázány jen jednou na předscriptované lokaci a ten co Drakea drží nejeví tendence mu nějak ubížit, spíš se pasivně nechá nějakou dobu mlátit a pak Drakea pustí.

              A.I. nepřátel dle videí nedoznala žádných změn, je stejně hloupá jako v předchozích dílech, protože to cílovému publiku bohatě stačí.

              Jediná neoddiskutovatelná vylepšení jsou grafický kabát a vyšší maximální počet objektů s aplikovanou fyzikou na scéně. Za ty zaslouží Naughty Dog pochvalu.
            • Tak fajn když chceš. Z toho co sem zatim viděl je jasné že tak jako ve druhém díle vylepšily boje na blízko a AI nepřátel no a i grafika vypadá že je zase o trochu lepší. Další vylepšení se projeví až při hraní. O mém vkusu raději pomlč hraju jak na konzoli tak i na PC a to už hodně dlouho. Protože narozdíl od jiných mam heslo že je jedno na čem člověk hraje ale hlavní je že ho to baví.
          • Já např. neodsuzuji hru , kterou jsem ještě nehrál ... Ale co k vašim komentářům říct ? Jen to , že kapku pozitivity jsem z toho vytěžil a to mi stačí :-) Určitě je x dalšího odpadu , který si zaslouží , aby ho člověk poplival , ale tahle hra, si to určitě nezaslouží *3*
            • míša: hrál jsi předchozí dva díly? Já už vim teď co tam bude vylepšeného ale ty si na to musíš počkat a zjistíš to až při hraní. Pokud vůbec se to k tobě někdy dostane.
            • tys to mimochodom taky nehral a tiez trepes. povedz mi z toho co som povedal o uncharted co nieje pravda... no pocuvam ta :*
            • no povedz mi co noveho prinasa uncharted 3 (kedze si to nehral)

              a za nove nepokladam novy level a nove modely. co nove co sa tyka gameplayu prinasa novy uncharted ?
            • míša: Uncharted se s každým dalším dílem zlepšuje a vždy přinese něco nového to se o CoD říct nedá. Je vidět že jsi to ani nehrál ale mele ti to dost.
            • hej, toto je presne ten hype shield co som spominal :) to neni objektivne hodnotenie. na cod sa hojne picuje, za skripty, tupu ai, koridorovost, autoheal, bloody screen atd. atd. a pritom to iste je aj v uncharted.

              a ja hru neodsudzujem ja hodnotim na zaklade videneho, co sa tym zmeni tym ze si to zahram? pojde furt o rovnaku hru, bude stale linearna naskriptovana, s autohealom a ostatnymi neduhami 'modernych hier'
  • grafika velmi pekna no okrem toho?

    PRISERNA KONZOLO RAKOVINA!
    autoheal samozrejme, ziadna vyzva pri hrani.
    quick time events. press button to win.
    mainstream cover based shooter.
    hype hype hype hype

    jedine co ta hra ma je krasna grafika. okrem toho je to stelesnenim zalostnej situacie na hernej scene. toto je suobor vsetkych konzolovych nadorov. keby ta hra nemala tak uzasnu grafiku tak zapadne medzi ostatne tuctove sh*ty.
  • po vizualnej stranke uplne famozne, grafika, animacie, napadity level design, vsetko.

    po hernej stranke uplna hovadina, beham si tam jak trt, vsetci po mne palia, bloody screen...no big deal, autoheal sa postara o zahojenie ran, potom quicktime eventy, takedowny, spomalene kokotiny. proste vsetky znaky pokrocilej konzolovej rakoviny.

    a celkom pochybujem ze sa to da hrat inak, ze sa da ostat nespozorovany a nasadnut na to lietadlo bez vsetkeho toho poprasku. cely ten gameplay je vlastne jeden velky skript. 1000 hracov to bude hrat, a vsetci budu mat totozny zazitok, presne nalajnovany skriptami, pre vlastnu hru je tam vlastne minimum priestoru. skoda. mohol by uz niekto vydat aj dobru hru co takto pekne vyzera. v sucasnosti ked uz vyjde 1 - 2 dobre hry za rok tak vyzeraju hrozne, a ked uz vyjdu 1 - 2 skvele vyzerajuce hry, tak su to tupoty. zvysok su tupoty s odpornou grafikou (drtiva vacsina trhu)
  • uz me pomalu zacina nudit jak kazda hra musi plna wow efektu a last minutu.. prida to hernimu zazitku a clovek ma na co vzpominat, ale jen se mi zda ze uz nekteri zacinaji prehanet a cpou to vsude jakoby se hry nedaly hrat a zabavit se u nic aniz by jim centimetry pred oblicejem unikala smrt furt a furt dokola.. tim tady reaguju na horici video- letadlo se mi dost libilo
    • Potíž je v tom, že čím bombastičtější scény mi vývojářské společnosti předkládají, tím míň soucítím s charaktery. Přestanu vnímat vypjaté situace jako vypjaté a budu je brát spíš jako kýčovité. Otázka je, kam až chtějí scénaristé gradovat?

      V této souvislosti se mi vybaví scéna z RE:Code Veronia, kdy Wesker přirazil Claire na zeď. Žádná světýlka, žádné velké třesky, žádné zpomalení času a přesto byla ze scény jasně cítit Weskerova nadliská moc. Žádný "Neo-Wesker" nebyl potřeba a právě proto měl jisté kouzlo. Ale v RE5 už podle designérů Neo-Wesker potřeba byl, a (nečekaně) tím pro mne tato postava ztratila na přitažlivosti.

      A podobně se to děje i v Uncharted. Od jistého bodu přestávám vnímat Drakův život na vlásku jako zdroj napětí a s úsměvem se dívám na to, co to zase scénaristé Drakovi přichystali za totálně neřešitelnou situaci.
  • PC hráči utřou jako obvykle luuul
    • miker17
      luul trapnej troll si tu zase ufnul
  • No myslím že třeba úžasné tituly co na PSX vůbec kdy vyšly .. Třeba Silent hill , Final Fantasy od 7 vejš , Parasite Eve , Resident Evil . a spoustu dalších vynikajícich her , díky kterým se Horrorovky začaly rozvíjet díky těmhle titulům .. Némám vůbec Píčiřkářům co závidět .. a to vlastním jak PC , tak i PSx 3 a těším se na novou konzoli co vyjde do dvou let .. prostě konzole nabídnou daleko více společenských titulů jak obyčejné PC ... Nejde o TOP grafiku ale zábavnost té dané hry ... dokážu se víc pobavit u Dead Nationu s kamarády na PSx networku , než sólo u nadupaný Cryssis 2 v top detailech .. Mám rád vše co je zábavný a PS 3 mě baví víc než obyčejný PC *3* *3* *3*
    • crysis 2 v nadupanych top detailoch ? LOL to si asi hral nejaky iny crysis.
    • MrSanta
      Fajn že se máš u čeho bavit na PS3. Ale příznivcům třeba tahových strategií nemá PS3 / X360 v podstatě co nabídnout. Ne že by toho na PC vycházela nějaká velká spousta, ale i těch pár her udělá radost.
      K tématu: opět to vypadá velmi dobře. To si zase užiju walkthrough na YouTube *4*
  • a nebom že krabice na ps3 hry jsou menší a tak by se mu blbě stavěly do poličky *1* . Ne rict to ze je na konzole jedinná hra která stojí za to je buď nevzdělanost nebo nepochopitelný odpor ke konzolím ať už jedno nebo druhé okrádáte jeno sami sebe. a pokud jde o inativni hry a typy které si na PC nezahrajete je jich dost: heavy rain, god of war, mortal kobat nebo pohybove hry treba child of eden a je jich spousta.
    • RavenHolm
      Že se snažíš. Ortodoxní PC hráč, tě stejnak pošle do háje. Nicméně nadruhou stranu to platí i pro fanatické konzolisty. Pokud někdo brání pouze svou "správnou" platformu, tak jakýkoliv argument, který s ním neslouhlasí, považuje za kacířství. Tak to prostě funguje.
      • miker17
        jsem PC hráč a proti konzolistům( a ne nikdy si konzoli nekoupím i když mi tu budete dávat mínuska AHHAHAHA) nic nemám, ale když čtu jak nějký blbeček říká npř. že pc je mrtvá platforma tak mu prostě odepíšu
        • Také jsem už only PC hráč (měl jsem xbox - ten byl tak strašněj, že jsem ho prodal po pár měsících - takže pozor hráči, jestli nechcete být zklamáni tak nekupujte xbox a kupte si spíš nějakou lepší grafiku, procesor do PC) no a já konzole nemam vůbec rád ale většinou konzolistům nic nedělám dokud se nezačnou zvýraznovat tím že ty jejich toustovače jsou nej... Protože všichni víme moc dobře že PC byl King herní zábavy a tomu nikdy nebude jinak
          • Takže z toho co jsi napsal vyplývá že jsi jen hlupák a ke správnému hráči máš ještě hodně daleko.
            • RavenHolm
              O tom jsem přesně mluvil. X3k a jeho jediné a správné PC. Já jakožto primárně PC hráč se za lidi jako je X3k stydím.
            • Tyhle tvoje názory jsem měl asi do 15ti let potom jsem zjistil že je jedno na čem hraješ hlavní je že tě to baví a konzole je na hraní stejně dobrá jako PC. Za houby stojí to co sem píšeš protože je to zatim jeden velký blábol od omezeného člověka. Mě se taky občas něco nelíbí ale jsem natolik uznalý že nepíšu takový hovadiny jako ty a dokážu přijmout že všechno má něco do sebe.
            • To je akorát můj názor na konzole - a všichni ví že stojí za houby, ale někdo na tom stejně hraje to je mi už celkem fuk... jen říkám že PC byl vždy pro hraní her nejideálnější a nejpohodlnější platforma, což je pravda a jestli to chce nějaký hlupáček vyvracet, tak ať, řešit ho nebudu... A psal jsem tu snad někde že jsem "správný hráč"? Ne nepsal *3*
    • pardon to měla být reakce na Rancora 1223 nějak to blbne.
  • ty souboje na blizko me vzdycky strasne bavily :DDD
  • o vanocich si koupim ps3 a moje prvni hry na to budou uncharted 1 a 2 xbox je skvela konzole ale exkluzivnimi tituly se zrovna nehemzi a tohle bude pecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit