Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Early access, nová moderní forma "kup a dodělej si sám". *3*
    • Inquisitor
      Spíš kup a čekej dalších pět let, než se to možná někdy dodělá. No hlavně, že penízky se už sypou ne?
      • Takze v podstate hloupe veris tomu ze "dokoncena" hra je opravdu dokoncena, mhmm. Za dalsi asi stale nechapes co je early access ze? Je to nahlednuti do vyvojoveho procesu hry, a jak dlouho trva vyvoj hry? No 3+ let. Je tezke pochopit ze tedy "cekej dalsich 5 let" je naprosto normalni?
        • Inquisitor
          No jasně, když si koupim "dokončenou" hru a obsahuje chyby, tak se strhne kritika, že tam není to či ono. Takhle to hodí do early access, lidi jim to koupí a za odměnu dělají testovací králíky se slibem, že to možná někdy dokončí. A jakákoli kritika je rychle jednoduše vysvětlená, je to přeci early access ne?
          Jako ať si lidi cpou peníze do čeho chtějí, ale šíří se to čím dál víc a takovým tempem, tu za chvíli budem hrát už jenom v early access. U některých her se to dá ospravedlnit a je to v pohodě, protože se to do toho konceptu hodí, ale většinou mi to spíš příjde jako pěkná vyčůranost.
          • jo to asi jo
          • Testovaciho kralika nedelam, ani nepocitam s tim ze to nekdy dokonci, jelikoz "dokonceno" je pouze falesna nalepka ktera ma utisit 80 procent lidi a primet je ke koupi. Ano, samozrejme ze je kritika vysvetlena tim ze je to v early accessu. Lidi to ale berou jako vymluvu a to pouze protoze nechapou co maji a nemaji kritizovat v early accessu. Early Acces Alpha - cili vyvoj contentu, bez zamereni na opravovani bugu a optimalizaci. Ovsem to nikdo nechape a vsichni breci ze vyvojari kaslou na bugy a optimalizaci. Jak dementci. Je uplne jedno ze nejaka jina firma jakmile prida do hry jeden objekt z tisice provede celou optimalizaci znova a rozhodne to neznamena ze to tak muze delat kazdej. Kdyz Sony ma na to wastovat zdroje, tak at si to dela. Jine firmy zase voli cestu vyvoje contentu a ten az bude cely hotov, tak udelaji optimalizaci. Presto ovsem opet vsichni breci nad tou samou veci - vyvojari kaslou na optimalizaci. Vubec nerozumi onomo konceptu, ale vubec.
            • Ano najdou se blbci jako ty, ktery platej, a jeste radosne hykaj jak ze sebe nechali udelat idioty.
            • Inquisitor
              Ok beru, že je to hlavně dělaný pro lidi jako ty, který to baví a chtějí se účastnit vývoje hry a nebaví je jenom čekat na hotový produkt. Ale jak jsem psal, u některých her se to vyloženě nabízí a je to tak v pohodě, ale někdy mi to prostě přijde jako jenom prachprostá vychcanost. A hlavně proto, že se toho modelu chytili všelijaký vykukové a celý ten původně dobrý nápad zneužívají a dělají tomu celkem špatnou reklamu.
        • Jack1947
          Hlavně že sis to zaplatil, o tom jaké to bude si můžeš nechat i zdát. *3*
          • ja sem si nic nezaplatil. Kdyz si kupuju early access tak si ho nekupuju kvuli tomu jak to jednou bude vypadat, nejdu nic testovat, ale jdu hrat hru s mnohem vetsim nadsenim nez kdybych hral jeji dokoncenou verzi a to z prosteho duvou - videt hru nedokoncenou a moznost ji prozkoumavat v prubehu vyvoje a mit neustale prisun patchu ktery neco pridavaji narozdil od patchu po onom "dokonceni" hry kde v podstate nic neni, je mnohem zabavnejsi nez finalni produkt.
      • Jack1947
        Nedraáždil bych slona bosou hýždí *1*

        Jinak máš asi tak nějak pravdu.
  • martinbucek
    ako to potesi fanusikov socomu, ked to vyjde na pc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit