Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Zelena politika...No, ale FUJ *12*
  • Tilwaen
    Ti z vás, kteří hráli Tropico 5 - vyplatí se to kupovat? Nemyslím konkrétně toto DLC, ale hru samotnou. Mám za sebou trojku a celkem mě bavila, ale nevím, jak moc je pětka odlišná, zda má cenu do toho jít nebo ne.
    • Ale pokud se ti třetí díl líbil tak je to posun jsou tam rúzné období historie, přehlednější obchod a celkově všechno vylepšené od trojky
      • Tilwaen
        Tak to zní celkem fajn; na trojce mi vadilo, že po čase už není co dělat a spolu s nedomyšlenými věcmi typu věčně plné garáže se hra v pozdější fázi celkově nehrála moc dobře. Jinak se mi koncept hry jako takové líbil.
        • Pokud se ti líbil třetí díl, sáhni po 4 se všemi DLC. Mám podobné zkušenosti jako Chim. Natěšen jsem vyzkoušel a rychle šlo pryč.
          - staví se pouze v mřížce, tj nyní máš hnusné pravoúhlé bloky a nejde moc hospodařit s místem. Pokud jsi byl např. zvyklý stavět zeleň podél cest a do malých škvírek, tak to tu není. A stavět park místo bloku budov je nesmysl.
          - zmizely úplně (ani předtím to nebyla žádná sláva) alternativní skiny/modely domů - tj. připrav se na hromadu čtverců naprosto identických budov.
          - militantní až na půdu. Nutnost vlastnit silnou armádu a pořád bojovat.
          - přechod časových období je násilný + skiny starých budov se nemění. Působí to divně a moc se to do hry nehodí v současném provedení, navíc ti to de facto lajnuje cestu a omezuje pouze na několik možných strategii. Rozhodně už není tak volné jako minulé hry.
          - grafika je téměř stejná, možná o fous horší. Nelze tolik zoomovat.
          - s dopravou se nědelalo nic
          - osekané a zjedondušené mechniky - např. platy/nájem/vstupné nelze nastavovat jako hodnotu, ale pouze několik předdefinovaných kategorií, které se nehodí vždy + změna/nastavování těchto hodnot u víc budov/lidí naráz. Nová budova vždy začíná v defaultu a je nutné ji ručně překliknout (v min. dílech se automaticky nastavovaly hodnoty skupiny) - zkrátka mi přijde, že těch klacků pod nohy je tam víc než něčeho nového, což je asi obchod, ale není to nic převratného, že by to stálo za to, přetrpět kvůli tomu vše ostatní + zase vydávání domků po jednom za 5E.
          -
          • Tilwaen
            Díky za parádní shrnutí a (i všem ostatním) za reakci. Spousta z toho, cos vyjmenoval, by mi ani nevadila, ale některé věci (armáda, doprava, stavění a platy) by mi celkem vadily. Počíhám tedy někde na čtyřku, až bude v akci. Ještě jednou díky!
    • Chim
      Hrál jsem asi hodinu nějakou torrent verzi. Ničím mě to neoslovilo a šlo to hned z disku. Přesné důvody už si ale nepamatuju.

      EDIT: sice to není legální, ale pokud zvolíš stejný postup, tak tvojí karmě to neublíží.
      EDIT2: Hurá, už funguje editace.
      • XXDarthVaderXX
        Hodnotim bud. strategii po hodine... si me pobavil *5*
        • Chim
          Tak ve dvojce a trojce jsem strávil mnoho hodin, takže si myslím že dokážu poměrně rychle posoudit, jestli mi ta hra dokáže nabídnout něco extra nového.

          A z principu nemám ve zvyku mít "torrentové" hry kompu déle než je nezbytně nutné.
  • prosím inzerci jako takovou označujte, děkuju.
  • Tak rekl bych ze 4 dolary za jednu budovu a jednu jsou opravdu hodne. DLC do Tropica nakupuju vzdycky behem summer/winter sale kde maji slevu 80%, to se pak v pohode a Tropico vzdy hraju az kdyz vyjdou vsechny DLC. To je mi na tropicu fakt vadi...se divim ze jeste nemaji season pass..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit