Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts nabízí dočasně zdarma PC verzi Dragon Age: Origins
9.10.2014 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
sklapni špinavče
-
Serza: Jo no ty možnosti kombinací kouzel byly skvělé! A skryté úkoly které si hledal pomocí toho codexu. Totální luxus! Asi znova nainstaluju *1*
-
Není nadbytečný, pokud ty hry máš legálně, ale to ti asi nic neříká. Samozřejmě kdo pouze stahuje warez, tak žádnou z uvedených aplikací nepotřebuje. Také některé hry stahuji, ale mám i legální verze a bez těch klientů je nespustím - vůbec mi to nedělá problém, naopak hry se udržují automaticky aktualizované atd.
-
firma má dobré jméno jen když dává věci zadarmo? LoL typický čecháček.
-
Spell Might + Blizzard + Tempest = Storm of the Century. Minimálně 15 DMG/sec pokud počítáme s nízkou úrovní postavy.
-
Hej a úplně nejlepší když si odemkneš arcane warriora a pak nosíš s mágem armor a rubeš mečem....paráda
-
To byla totální 3,14čovina *1*
-
Z podobných gest lze poznat, že EA projevuje jakousi snahu se zlepšit.
Nyní mají velmi slušný potenciál, ale stále nevíme, jestli jsou schopni ho proměnit v činy a tím očistit své jméno. -
A fireball... velký damage, velký area of effect a to nejlepší rychlý cooldown. Ale nadruhou stranu tam bylo zase dost nepoužitelných kouzel.
-
hej, 3. kuzlo ladovej skoly bolo ultimatne, 4. bola sracka, nejaky ladovy oblak odoberajuci 4 zivoty za sekundu *7*
-
hram len CSgo, a osobne som sa stretol len jedneho jedineho osobne. a aj toho sme vdaka spoluprace s ostatnými behom kampane zabanovali. V 'dozore' som uz udal hromadu podvodnikov takze snad aj vdaka tomu som osobne stretol len jedneho.
-
Yes cone of madafakin cold. Jedno z nejlepších kouzel!
-
Naprosto všechno jsi mi vzal z úst. Kdyby šlo dát 10 palců tak ti dám 20 *3*
-
Na kompromisy ti se*e pes.
-
predsa dobra hra zdarma.
-
Díky *14* Uplně jsem zapoměl že ma taky mody, a to jsem ho předevčírem nainstaloval z moji před dvěma lety koupene originalky *1* Ale tímhle mě celkem naštvali protože jsem to s té originálky ještě nehrál -_-
-
DA1 je dobra hra hodne me bavila dojel sem to 3x. Jako ma sve mouchy o tom zadna ale bavilo me to. Dvojk je ehm a torjku uz ani zkouset nebudu. hlavne kdyz ma clovek v rade divinity a ceka na pillars a jeste i zaklinac....
-
DA bol nastaveny na system "odzubem hraca"
vsetko bolo riesene cez imunity a rezistancie, a ked si ziskal cone of cold, tak si dokazal zabit vsetko -
a už jsou tu zase šiřitelé "těch pravých rpg", nejlépe vyznavači konverzí systémů "z papíru" (Das Schwarze Auge). Dragon Age byl podle mne dobrý kompromis moderněji laděného RPG postaveného na základech dnes již klasických her jako BG či NWN.
-
Už i první Dragon Age byla takové znoucetnost. Ve stejnou dobu vyšel i Drakensang. To byla pravé RPG.