Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevidím moc důvod proč bych měl mít o takovou službu zájem? Budu platit a platit a ve finále nebudu nic vlastnit? Ne, díky..
  • Origin acces 4doarly sem si zaplatil asi pred tydnem- zjisti lsem že vecian her od EA jsou proste delany na konzole a stoejj dost za p.... nadruhou stranu se v to mvaultu najdou i dobry hry a než abyhc za ne platil 30euro tak si raci za rok zapaltim tenhle acces a mužu do toho hrat i spusty jinejch her takež za me dobry nelituju tech par korun
  • Tak to bude mit jiste megauspech ... neco jako hbo ... kde mesic bezi smycka 5ti filmu 24/7 ... ze kterych za hovor stoji mozna jeden.
  • Jack1947
    To je podle mě blbost, nicméně své fans si to asi jako všechno najde je jen otázka jak dlouho to bude trvat *6*
  • Škoda, že nebyli připravení na Westwood a další desítky vývojářů, které odkoupili a pak zavřeli. Tak hlavně, že bude další poj*baná FIFA
  • ucho
    To už tady mám pocit bylo a moc se to neuchytilo. Nejsem si jistý, že nastala ta správná doba a jestli někdy nastane.
    Srovnání s Netflixem je hezké, problém je, že konzumace filmů a seriálů není to samé, co konzumace her. FIlmy jsou pasivní a dají se konzumovat ve větší míře. Taky proto, že jsou ve srovnání s hrami kratší. Lidem se tedy vyplatí takové předplatné, protože opravdu může konzumovat dost věcí. Ale samozřejmě to není pro každého. No a u her bude ta množina zákazníků daleko menší, protože je méně lidí, kteří budou mít čas na hraní tolika her. Pracující člověk s dalšími koníčky dokáže za měsíc uhrát tak jednu hru, možná dvě, když jsou kratší. Filmů ale dokáže za ten měsíc dát třeba 10. A logicky je tato služba konkurentem Netflixu, protože jestli někoho obírají o čas filmy/seriály, má takový člověk logicky méně času na hraní her.
    Pro pár lidí to může být super. Pro lidi, co utrácí hodně za hry a hodně hrají noviny. Ale bude jich dost, aby ta služba byla rentabilní? Nevím, nevím. Bez exkluzivit a unikátního obsahu pochybuju.
  • Pro no-lifery jasná volba, pro normální lidi beze smyslu. Maximálně v zimě na jeden, dva měsíce, vyzkoušet si hry.. těhle měsíčních paušálů - prémiové programy v TV, členství (PS/XBoX), prémiové účty (onlinovky apod.) .. ono je toho tolik, že to člověk v podstatě všechno nestihne a jsou to pak jen vyhozené prachy. Alespoň do té doby, dokud nepřijde někdo férovej a nenabídne mi .fakt prémium 30dní, což bude férových 720hodin a je jedno jestli filmů nebo herního času. Pak jsem schopný si i připlatit. Ale za 30dní, kdy zjistím, že jsem na tu televizi koukal dvakrát a ve hře mám odehráno 12hodin mi to prostě výhodný moc nepřipadá...
    • Já jsem no-lifer a problém mám přesně opačný. Zrovna zvažuju zrušení předplatného Netflixu, protože z toho co tam přidají za měsíc mě většinou zajímá akorát tak jeden film.
      • otázkou je viz výše jestli bude EA s Originem schopná nabídnout dostatečnou šířku titulů.. ono každoroční verze Fifa a NHL .. nebo cyklus SIMS 4 (a je jedno jestli je to Sims 2 nebo Sims 3 ale vždycky jsou tam stejný "datadisky" typu domácí mazlíčci, univerzita atd... ) .. to zrovna není něco co by mě donutilo se posadit na zadek. Jasně, tak třeba jsou tu fandové Battlefield 1, ale za si myslím, že si fanda prostě koupí originálku a může to hrát roky..
      • Jestli nebydlíš ve Státech, tak nemá Netflix smysl.
        • Souhlas, jediný problém je v tom, že konkurence je na tom ještě o chlup hůř. Kdyby si aspoň odpustili ty indický capiny a přidali tam aspoň osmdesátkový béčka.
    • je to furt výhodnější než platit 1600 za jednu hru, i když hraješ 12 hodin v měsíci
      • tak naštěstí už nežijeme v době, kdy za hru chtějí 1600 (tedy až na nintendo). Otázkou je jakými tituly chce EA zaujmout, protože upřímně FIFA a spol. nejsou hry, kterým by mě Origin mohl zajímat. Na druhou stranu jsou hry typu DA:Origins u kterých jsem koupě nelitoval a mám je takříkajíc "forewer"...
        • Neziejem v doeb dky hry stojej 1600 ? :DD Kamo prosimte podivej se kolik stoji pre odry na novy hry jeste s 10% slevou a stejne to je nad 1600 ale jako ok na g2a se daj sehnat levnejs o tom zadna.
  • asi nejsem cilovka EA her, nebavi me nic, co nabizeji... poslednich par zelizek v ohni pocurali a odkopli(mass effect, dragon age, conquer) a ted uz tam zbyl jen brak, jako radoby star wars, sims, nfs...
    • Je to bída. Za posledních pár let od nich stojí za pozornost jen BF1 a Titanfall 2. Kéž by se zase probrali jako před 10 lety a zkusili nějaké nové nápady.
  • Aktualne testuju PS Now! na PC. Je potreba nejlepe Dualshock4, kvalitni net a relativne slusne PC. Zkousim to na C2D@2.66,4GBRam (uz dedecek) a jede to zatim v pohode. Rozehral jsem Last of Us, myslim ze pro ty, co si chteji zahrat PS exkluzivity je to dobra sluzba, ale trochu draha (£13/mesic).
  • Utratil jsem 25 eur, polovinu ceny jedný hry, a za ty prachy si dohrál Mirror's Edge 2, Unravel, Titanfall 2, Battlefield Hardline, NFS a pár dalších. Brzy bude i BF1 a určitě Mass Effect Andromeda, kterej jsem bohužel koupil i v retailu. Přijde mi to jako hodně slušná nabídka.
    • Prosimte vysvetli me jak si moch dohrat hry ktery sou rosekany na 10 dlc zatim co tato sluzba nabizi pouze kostru te hry tudis si nedohral nic jineho nez rozsirene demo.

      Vetsina her od ea se da sehnat za par korun jenze kvuli tomu ze pomalu vic jak polovina obsahu je dlc tak na tom ea nehorazne rejzujou.

      Kup si mass effectza hubicku ale za dlc si priplat 3x vic.


      Toto je dokonali priklad nenazranosti. Za mesicni poplatek dostanete kostry her a pokud chcete hrat treba multi bf nebo sw tak calujte dlc.
      • Až na to, že žádná z těch her co jsem vyjmenoval žádný důležitý (pokud vůbec nějaký) DLC nemá. Tak to zkus znovu.
    • Lidem co paří hodně a hrajou všechno se to rozhodně vyplatí. Já bych jim zbytečně sypal korunky za nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit