Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase videoreklama pri prohlizeni obrazku JDETE DOPR***le tisraláci.... adblock na vás šmejdi
    • Mne uz s tim taky serou!!!!! KDo to ma furt vypinat a zasravat si komp nesmyslama?!!!! Uz jsem chtel taky zautocit! A hele sere to tady mnohem vice lidi! JEstli to nevypnou, tak to jsou jen obycejny prachsprosty vidlaci, co proste musej za kazdou cenu vydelavat na reklamach jako ostatni smejdi, tenhle proud je fakt na zblazneni!
    • Je krásný, jak si furt někdo stěžuje na reklamy. Ale až kuli tomu z internetu zmizí obsah zadarmo, protože si všichni zapnete adblock a budete si muset zaplatit za každej článek, nebo třeba každý video na youtube, to budete teprve kňourat. Neříkám že mám z reklam radost, ale pořád je to poměrně nízká cena, což ale bohužel neumí moc lidí ocenit.
      • Totalni nesouhlas. Videa pri prohlizeni galeria fotek me taky stvou. Nechci reklamy, ktere musim zavirat, nebo s nima nejak manipulovat. Jsem presvedcen, ze reklamy jdou delat i tak, ze web vydelava a lidi to tolik neobtezuje. Ted prehanim, ale jsou stranky, ktere se mi nacitaji pul dne a vystreli na me 30 oken, co musim povypinat, nez si neco prectu. Pak jsou stranky, kde je to v poho, rychle se nactou, reklamy na celou obrazovku se objevi jen kdyz na neco najedu, nebo kliknu a subjektivne maji stejne mnozstvi reklam. Games.cz je nekde uprostred, rekl bych, takze to urcite jde delat lepe.
        • Reklamy jsou v poradku, z neceho web zit musi. Ale reklamy ktere presprilis obtezuji v poradku nejsou a maji casto negativni vedlejsi efekt - navstevnici jdou jinam. A to je presne pripad vyskakujicich videoreklam v galerii obrazku tady. Osobne protoze vim, ze tu jsou, tak galerii ani neoteviram a na obrazky z her co me zajimaji se proste podivam jinde a casto pohodlneji a v lepsi kvalite.
          • Jezisi vole, nerad, kdyz lidi proste nejsou stejny jako ty, jasny ty jasanku?
        • Neříkám že to nejde udělat líp. Jen že z respektu z obsahu zdarma si adblock nezapnu. A nevím, brouzdám tu už pár let anestalo se mi tady zatím že by na mě vyskočila nějaká zavázející reklama (i když neříkám že obsah nestojí za prd, ale to u každý reklamy). *1*
  • diky, diky *4*
  • hodně mimo a OT, ale mám tři steam klíče ke hrám co byly v aktuálním bundlu a který už mám, tak to sem hodím, enjoy

    strider: TPXLE-W5NHE-6WDI0
    DMC: WJ768-LCB74-ZJMLM
    RE6: K5MGF-EB58K-6BFGP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit