Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobry den chci se zeptat jestli se hra musi po instalaci nekde registrovat nebo jestli muzu hned hrat dale bych se chtel zeptat jestli jsou opraveny tyto 3 veci z2012 a to ze na pro zraneneho musi jet sanitka a k tomu jeste doktor ve vozidle 2 muze vrtulnik technika pristat nebo ne a jak naklada obeti (jako ve4 nebo 2012) a jestli hasicske auto se zebrikem muze zastavit visunout zebrik a hasit z visky jako ve4 nebo jen stat vedle jako vodni delo a hasit z bliskosti jako v2012 a posledni dotaz je hra dobra jako E4? a jake jsou mise a vozidla dekuji za odpovedi a rady
  • ahojky rad bych vas poprosil o radu naistaluji komplet hru ale nefungujemy prosim o radu.Pise my to zuhle chybu aplication binaries are modified. unable to start the game. kdo neco vi at my posle radu na muj email borik12@seznam.cz
    • rovnaku chybu po novom patchi 1.3 hlasi aj mne "application binaries are modified. Unable to start the game." Pisal som aj pred 2 tyzdnami na support, doteraz nic neodpisali :( vie niekto pomoct ?
      • Opraveno novým patchem ;-)
  • Jak se hra zmenila od predchozich dilu. Podle teto povrchni recenze (nejde do hloubky) je to porad to same.
  • Jak tohle může mít tak vysoké hodnocení vážně nepochopím... Hrál jsem všechny díly od 3 a musím říct, že tohle je opravdu nejhorší díl zatím. HW nároky jak z jiné dimenze a grafika ze všech dílů snad nejhnusnější. Z technického hlediska hnus... hra mi 3x spadla během 2 hodin. Abych ještě přilil benzín do ohýnku tak "mise" mezi kampaňovými misemi, kde sbíráte kredity na další udělátka, se stále dokola opakují a brzy omrzí. (Nehledně na to, že si můžete povolat co chcete a nestojí vás to ani 1 kredit... to ve 4, pokud si dobře vzpomínám, jste výjezd každého vozidla pěkně platili. - to dodávalo aspoń trochu realističnosti) A ještě poslední kop do mrtvoly, než ji paramedikové odnesou na nosítkách- způsob léčení pacientů je absolutně tragický... nemůžete doktora odvolat, dokud se sloupeček života úplně nezaplní a náš felčar pak sám zabouchne kufra a vydá se k další oběti.

    A teď nějaké plusy.. rozhodně potěší nové animace figurek. Skladba misí taktéž není špatná -> i když si nemůžu pomoci, že vše už jsem hrál v minulých dílech.

    Takže shrnuto.. tragédie, tragédie a ještě jednou tragédie... nejhorší díl celé série. *11* . pro mě zůstává stále nejlepší 4.
    • Jason_dinAlt
      Tak to ti nezávidím ty vyhozené peníze. Já si raději přečtu recenzea projdu fóra než si nějakou hru koupím.
    • kovar.jakub
      Taky jsem hrál všechny díly od trojky a po tragické 201x je tohle balzám na duši.

      Na vyšší HW nároky upozorňuji, grafika mi přijde ok, hra mi za celou dobu hraní nespadla.

      Na lehké opakování v rámci Freeplay upozorňuji, osobně mi ale nepřijde tak strašné - když člověk "jede" kampaň, nestane se, že by se něco opakovalo nějak extrémně,

      Jinak povolání vozidel podle mě omezuje hlavně fakt, že člověk musí být nachystaný na další akci, což dává smysl. Systém léčení mi upřímně nevadil.

      Čtyřka ovšem fajn je, to se shodneme.
      • Já se s vámi nehádám pane recenzente. Ta hra má sama o sobě velký potenciál.Jelikož je ale jen pro úzkou skupinu hráčů, kteří jsou z drtivé většiny fandy této série, tak toto je prostě smutný díl. Nováčka rozhodně potěší, jak jsem psal pěkné animace figur, skladba misí. Ale veterána série spíše urazí. Věřím, že objektivně zhodnotit je těžké, protože každý na to má svůj názor. *4* Já osobně bych se držel s hodnocením spíše v průměru (5/10) *5*

        K recenzi nemám co dodat, na zdejší poměry je napsaná slušně. *3* Veškeré výtky mám jen jako "mazák" série.
    • tak ono tenhle web je spíš o informaci že vubec neco vyšlo a pro hodnocení treba chodit jinde. tady je to spíš pro pobavení nad nekompetentností a nekonzistentností autoru
  • Jsem zaskoceny tak pozitivni recenzi. E5 je totiz jeste vice "casualizovana" nez kdy jindy - asi nejvic do oci bijici dukaz budiz indikator zranenych. Navic je to jeste vetsi "koridor" v tom smyslu, ze mise jsou vicemene napevno nastavene na jedno konkretni slozeni jednotek, vytraci se v nich ziva hratelnost. A "free play" mezi kampani je bohuzel uz klasicky ciste jen nafukovana vypln, mala variace stale stejnych situaci, kterymi se clovek musi proste proklikat, nez odemkne nova vozidla (ktera jsou presne ta, jez potrebuje do dalsi dejove mise).

    Napadl me takovy primer - myslim si, ze treba adventura, ve ktere by clovek pri kazde hadance dostal pouze presne ty tri predmety, ktere musi k postupu dal pouzit na tri zvyraznena policka na obrazovce, by se nedockala takhle kladne reakce.

    Za me proste dost velike zklamani a prakticky nulovy posun kupredu od hodne rozpacite E:2012 nebo jak se jmenovala. Co se nejake komplexnosti a rozsahu hry tyce (ackoliv priznavam, ze za cenu mensi uzivatelske privetivosti), obavam se, ze serie vygradovala nekde kolem trojky - dvojka byla jeste celkem humpolacka, ctyrka ackoliv velice dobra uz prece jen udelala krucek k podobnym nesvarum, jake trapi prave tadyhle petku.
    • A nemuzu si odpustit mensi rypnuti, skutecne to na me pusobi, jako by autor nehral predchozi dily (viz nejen poznamku o multiplayeru). Coz samozrejme neni k hodnoceni zadne hry jako takove nutne, ale silne to zpochybnuje jakakoliv prirovnani nebo prohlaseni o novinkach a obsahu, "ktery jinde nenajdete". Jina hodnoceni se zda, ze si toho jsou vedoma - a take jsou vyrazne nizsi.
  • Na teto serii mi nejvic vadilo, ze neslo rozdavat prikazi v pozastavenem case. Predpokladam, ze se tohle nezmenilo, ze? Neprijde mi to nijak technicky narocny a mise by to sice trochu ulehcilo, ale mohli by je klidne udelat o trochu tezsi. Ale kdyz jsem ponekolikate napr. marne hledal s doktorem jednoho zraneneho a proste jsem ho nevidel, zatimco mi na druhe strane mapy bouchlo hasicske auto, protoze se ohen moc priblizil a hasici s tim nic nedelali, nebo vedle nich zacalo doutnat auto a nenapadlo je popojet, tak me ta hra rychle omrzela. Rozdavani rozkazu pri pauze by tohle celkem v pohode vyresilo.
    • kovar.jakub
      V pětce je rozdávání rozkazů během pauzy funkční.
  • chapem to teda spravne ze umela inteligencia bola konecne vlozena do hry ? ... ze uz mi technika len tak nezajde do poziaru a ostane stat ako pocas krasneho letneho dna? ..ze sa policajt nenecha umlatit len preto lebo som prave musel doktorovi rucne pripomenut ze ten nestastnik co vedla neho prave umiera ozaj potrebuje prvu pomoc? pripadne poziarnik ktory bude stat v ohni lebo ved preco by sa posunul a tak podobne...
    naozaj po x dieloch uz funguje aspon obmedzena AI ?!
    • kovar.jakub
      Jak píšu, někdy funguje, někdy ne - doktoři už si pacienty ale umí celkem vyhledat, hasiči taky zvládají hasit po prvním příkazu tak nějak autonomně. Technika do ohně pořád občas najede, ale není to tak dramatické, jako dřív.
  • Jack1947
    Znám tuhle sérii , zajímavá hra kde jinde si zahrajete za požárníky, policii a hasiče. Jo jasně není to pro každého ale zabaví.
  • Tak nějak jsem to prolétnul a spíš by mě zajímalo nějaké komplexnější porovnání s díly minulými. Než jen poslední odstaveček (nebýt toho, tak si myslím, že čtu jen zkopírovanou recenzi na nějaký předchozí díl, asi 3 nebo 4 o tom jak je vše nové a neotřelé...), kdy mi navíc připadá, že autor nehrál jiné díly krom E2012. Multiplayer totiž není žádná novinka, ale spíš vrací co sebrali. Navíc bych moc nesouhlasil s tím, že stále stejné naskriptované scénáře jsou více zábavné jak náhodné události ve městě, které řešíte s kamarádem v multiplayeru. Btw jak je to s podporou moddů? Kterou také sebrali v 201x a údajně slibovali návrat?
    • kovar.jakub
      Tak ony ty náhodné události také mají tendenci se opakovat, jak ostatně píšu.
      A u multiplayeru vyloženě podle chuti - osobně mně opravdu více bavil singl. Přidání multiplayeru pak beru oproti oněm posledním dílům (hrál jsem 3, 4 a nakonec právě 2012 a lehce nakousnul 2014).
      Podpora modů je.
  • XXHUGOXX
    Ale na internete je to riadne kritizované. Na abcgames.sk to má hodnotenia 0% a 30%, na metacritic to má priemer hodnotení 52% a na steame je priemer užívateľských hodnotení 45%. Tak teraz neviem, čomu mám veriť.
    • kovar.jakub
      U nás vychází hra v podstatně opatchovanější podobě, rozdíly bych hledal hlavně tam. Ale jak píšu, řady technických chyb se hra bohužel nezbavila ani tak a člověk je musí překousnout.
    • Obávám se, že to bude spíše kvůli obtížnosti. Není to extra obtížná hra, ale člověka, co na to není, to může frustrovat, když neví, kam má dřív skočit. Hlavně začátek každé větší mise. Jak se váš systém rozjede a vaše jednotky dostanou na místo a vy budete postupně jeden problém za druhým řešit, zjistíte, že vás to baví, ale překvapivě hodně lidí se přes to překousnout nechce. Za sebe musím hru doporučit, je perfektní a konečně se to vrátilo do kolejí "vcelku normální tragédie" a ne samé výbuchy sopek, tsunami a zemětřesení. A jelikož žádnou podobnou hru neznám a, ač jako prachobyčejná zdrav. "sestra", chovám k těmto lidem obrovský respekt, tak, dle známého "jednooký mezi slepými králem", jsem ochotný hodně chyb odpustit.
    • Co treba si ty hodnocení přečíst a udělat si názor podle textu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit