Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V článku máte minimálně jednu nepravdivou informaci, prémiový battle pass je součástí i ultimate verze, přečtěte si tu tabulku, na kterou sami odkazujete, ještě jednou, konkrétně předposlední řádek.

  • triptich

    zatiaľ to vyzerá, že Diablo IV sa podarí. snáď to tak bude.

  • battlepass ve hre ktera stoji 70 euro bude mit expanze a ma ingame shop... lol 

    • triptich

      prečo? pokiaľ bude hra samotná plnohodnotná a kvalitná, nevidím problém v tom, aby si obhájila svoju cenovku. expanzie sú potom samozrejmosťou. veď prečo nedostať nášup dobrej hry. a v tomto duchu dáva battlepass zmysel. zaplatím si ho a nemusím nič sledovať, všetok ďalší obsah do hry dostanem ako na podnose.
      ingame shop je vždy ošemetná vec, osobne som skôr proti nemu, ale pokiaľ to bude o skinoch... ak niekto chce mať ružový meč a behať v brnení jednorožca - budiž mu dopriate. len to nesmie násilne chýbať v hre.

      • Tak přesně takhle battlepass v D4 nefunguje, je jenom na kosmetický věci (teda alespoň podle dosavadních informací), takže jinak je úplně k ničemu a všechny expanze zaplatíš i když sis poctivě platil battlepass. Tzn. D4 má battlepass na kosmetický věci a ještě k tomu ingame shop na kosmetický věci. No nevim jestli se tady dá věřit Blizzardu a zase tam nebudou schovaný nějaký vylepšováky. Osobně doufám, že ne protože v D3 to tak nebylo, ale zase viděli jsme Immortal žejo...

        Jinak ještě trochu mimo téma. Ten battlepass co si popsal, jak je jako vlastně super, stejně většinou končí jako scam viz Battlefront 2. Takže ne, i ten tebou popisovaný battlepass ve hře za 70 euro je fakt přestřel.

        • triptich

          len krátko: aj to, čo si popísal je v poriadku. ak mám vopred jasné, čo v battlepasse dostanem a to aj dostanem, tak v tom nevidím žiaden problém ani pri 70€ hre. kupujem ho s vedomím, že za túto cenovku dostanem tento produkt. ak som vopred upozornený, že battlepass je len kozmetika a skiny... je na mne, či ho kúpim naviac k 70€ hre (osobne potom nechápem, prečo by ho niekto platil, ale to je problém u mňa, ja nechápem, prečo niekto platí za skiny do CS: GO). základom je, že obsah BP nesmie mať priamy vplyv na hru pre tých, ktorí si ho nekúpia. inak to už bude nefér obchodná praktika.


          • To je samozřejmě pravda, ale jde o to že je v placený hře obchod na skiny a ještě battlepass na skiny. Zřejmě v battlepassu bude něco exkluzivního, co jinak nekoupíš, ale proč to je ve hře za plnou palbu, to je ta otázka. Chápu to třeba ve Warzone, kterej je free. Ale v D4 je to zase cash grab, sorry. Můj názor je takovej, že kdyby to bylo jako v D3 nezlobil bych se. V seasonech tam byl v late game battlepass pro každýho a pokud sis zaplatil,  měl si nějaký exkluzivní skiny nebo bannery. Pak ale nevidím důvod pro ingame shop, takže ten systém bude asi fungovat jinak... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit