Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Nebylo to vůbec špatný, hlavně ty unscripted kola. Dokázal bych si ale představit delší časovej limit, tohle je na mě pořád moc hrrrr na ně.
  • B.o.b
    Snad Ubisoft ví co dělá, mě spíš zajímá singleplayer.
  • Jack1947
    Bože kdy už příjdou nato že tohle je jen mlácení umírajicí série... ovšem na efekt to hraje hezky to áno. Proč to nechtěj dát rovnou F2P... tohle by byla nádherná pračka peněz. *7* Taktické akce už mají být v hrobě když už a néé aby na ně ještě plivali.Tom Clancy se chudák otáčí takhle brzo v hrobě... chudák. *9*

    Poslední docela dobré RS bylo Vegas... tohle mu asi nebude sahat po kolena. Taktika zmi
    zela rychleji než pára nad hrncem.
  • Destrukční model je naprosto otřesný, tvůrci evidentně nikdy neviděli účinek reálných zbraní v akci!
    Když sem v prezentacích z E3 viděl jak devítkou střelil do jednoho z prken které tvořily "barikádu" oken a kromě něho se odlomily další dvě sousední a vznikla díra jako po průletu rakety z RPG tak mě veškeré chutě přešli. Další ryzí arkádovka která se jen přetvařuje. *7*
  • Rainbow Six si pamatuju na PS1, od té doby jsem nic nehrál, ale popravdě je to od některých z vás, co tady píšete pěkně trapné soudit hru, kterou jste prakticky ještě ani neviděli.*12* Suďte až to bude namístě a ne, když ještě o té hře víte asi tolik co ostatní, takže skoro nic. Já osobně jsem třeba zvědavý.
    Ikdyž víc se těším na kooperaci v TC Division :) *5*
  • RangerCZ
    Strašně se těším.
    Uvidíme jaká bude komunita co se týče taktiky.
  • skoda, ze to bude mit ten spyware navic...jinak bych do toho sel ubisofte..
  • Explozivní... jak jinak že? Dnes už klasika *16*
  • Přesně jak píše Renz níže, celé je to o tom, jak tu hru hráči uchopí, tvůrci se mohou stavět třeba na hlavu, ale taktickou střílečku si z toho mohou udělat pouze hráči samotní.
    Takže všechny ty zdejší komentáře o tom, jak všichni očekávali SWAT a místo toho mají další CS, nejsou moc namístě.
    • wenceslaus
      Je pravda, že záleží na hráčích... z části. Pokud to ale srovnáš s Rogue Spear tak uvidíš, že potenciál té určité hry hraje neméně významnou roli.
    • C-BEAM
      to je zase len primitívne zovšeobecnenie, resp.polovica pravdy. S tvojou logikou môžem i Wolfensteina 3D nazvať taktickou hrou a tým čo nesúhlasia odkážem, že hru zle uchopili.

      Ak chce výrobca nalepiť na svoju hru nápis "taktická hra" mala by na to splnať základné predpoklady a to HLAVNE v prípade série ktorá spolu so SWATom žáner taktických akčných hier vpodstate definovala. Takže som naozaj zvedavý čo sa z toho vykluje.
  • C-BEAM
    deštrukčný model nevyzerá zle, diery v stenách veľké + ale bude to skutočne taktická hra ? skôr by som vsadil na filmovú codovinu s ilúziou taktiky kde si budete vyberať z pár preddefinovaných rozhodnutí. A o tom, že by som mohol ovládať tým ako v R6:RS môžem len snívať ? alebo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit