Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele lidi jak je to tedy s tema frakcema nebo npc ,at uz na odstrel nebo zadavacima ukol,jsou tam nejake nebo ne ?..bude moznost se k nekomu pridat nebo solo hrani max s kamosem jako batohem navic ? vozidla? uprava zbrani , zbroje ? pes nebo jiny npc partak ? .. rozbourtelna zakladna ? diky
    • Hele z toho co neukazali, protoze ukazali vlastne kulovy, se da tezko rict, co tam vlastne pude nebo nepude delat. V kazdym pripade kolem toho bude nejspis velkej hype. Kecalista na podiu zvanil neco na tema ze muzes mit vlastni atomovku a hodit ji trebas na zakladnu "kamosu" ... takze to byde vypadat tak, ze tam budou litat atomovky sem a tam => zadna zakladna.

      O "nadseni" publika pak vypovida nelip ten hodne vlaznej a spis umele vynucovanej potlesk ...
      • Tu atomovku ukazali ve videich. Zbyde ti vault. Od toho ty vaulty jsou. Dle myho fakt dobrej mechanismus a ty klice musite posbirat. Nekolik klicu k jednomu silu a jen tak k mani nebudou.
      • jojo s tema atomovkama to vim ..jen jak pak bylakonference nevim uz koho tak se vracelo tema k falloutu a adam rikal neco o tom ze tam npc na ukol nebude ze howard kecal neco o tom ze pribeh vytvari jen hraci , tak proto se ptam ..no uvidime , kazdopadne dikes za odpoved
  • s falloutem to mam jako se SW...sice dil od dilu cim dal vetsi sr..ka ale stejne se na to jdu podivat
    • Jack1947
      Jako že to sledujš na Yutubu jak někdo hraje? třeba 100hodin nebo kolik dobré... to bych asi nikdy nedal :D
      • ne :) jako ze na SW jdu do kina a Fallout XX si zahraju
        • Tak sou lidi, ktery sami sebe bicujou a uzivaj si to, nejspis patris mezi ne.
        • Jack1947
          Aha tak to jo já si říkal že bys byl ochoten na to koukat... já to asi ani zkoušet nebudu jestli to je čisté MMO tím lépe zbude čas na důležitější hry ( i když tedy nevím jaké přesně *7* ).
  • Tak sem zkouknul tu predvadecku, TESO z toho smrdi na 100honu, UI uplne stejny. Potrebujou zaplatit ty stovky mega co je teso stalo, takze zadny velky zmeny nebudou. Z AP udelali staminu/manu ...

    A dalsi sranda ... vsechny Falouty (i ty pserudo od F3) byly postaveny na tom, ze jeden zachrance zachranuje svet ... tohle totalne naboura jakejkoli zazitek uz tim, ze vsichni ve hre budou "vyvoleny".

    Navic ten rezim staveni je presne takovej, jak sem ho tu nekde popsal "stavet muzete kdekoli" .... "ale velmi omezene". Prvni co by totiz kdo stavel by bylo predevsim opevneni, a ne to co tam predvadej ... barak uprostred niceho a kolem nej navolno (ve vysoky trave ....) rozhazeny vsechno mozny. A da se predpokladat, ze funkcni (a branitelny) opevneni (zase) postavit nepujde.

    Dalsi co tam paradne predvadej, je naprosta nepouzitelnost miritel (sak to bude taky presne jak tu nekdo zminil jen dalsi COD), na pistolich a puskach je optika, ale vsichni strilej "od boku", protoze miridla se samo pri tyhle zbesilosti pouzivat vubec nedaj. A to ani klasicky, ty taky nikdo nepouziva.

    Jop a je treba nezapomenout ani to, ze takovouhle US propagandu nemel doted zadnej z falloutu. V neposledni rade na to ze to (pry) ma vyjit na podzim, nepredvedli prakticky vubec nic.
  • Jack1947
    Nezájem *6* Já stále doufám ve Fallout5 jednou který bude čistě offline a na tohle se zapomene.
  • New California je skutečné pokračování Falloutu a i přes práci fandů a moderů vypadá daleko ambiciózněji, než tenhle paskvil. Zaměření na online znamená, že příběhových RPG prvků se dočkáme ještě míň, než ve FO4, a vlastně všechny příšernosti té hry se tu jen znásobí. Je to škoda, po dokumentu o Bethesdě od NoClipu jsem jim chtěl dát šanci. Vypadalo to, že mají srdíčko na správném místě a jen potřebují pošťouchnout strávným směrem. Teď je jasné, že od Bethesdy už nikdy neuvidíme pořádné RPG a Todd sice může mít nadšení pro hry, ale jako designér je to ňouma kterému jde jen o 2 věci: být větší a blbější, než kdy předtím.
  • kdyz vidim tady tu sbirku nostradamu, co uz ted predpovidaji falloutpalypsu, pripadam si jak u okamury kdyz predpovidal, kolik tu uprchlici sezerou lidi ;)
    mimochodem, chtel bych videt kolik z vas kinderchytrolinu by si zmlsani F4 dala klasickej Fallout *1*
    to by bylo kecu jak kdyz chce mama vynest smeti *1*
    • F4 jsem koupil a mam tam jen 12 hodin. nechtel jsem tak velkou hru odsoudit po 2 hodinách a tak jsem prošvihl lhutu na refund no *9*
    • fallout 1/2 kdykoliv, narozdil od 4 jsou to totiz rpg

      a navic vyborny
  • Jak udelat z Fallouta definitivne Battlefield.
    Opravdu potrebujeme do kazde znacky cpat online?
  • Ono je este skoro lamat palicu nad tymto dielom. Nevieme este o nom zhola nic. Uvidime, co nam po release povie plna hra. Osobne si to viem predstavit, ze by som hral s obmedzenym poctom ludi. Dufam, ze maju porieseny pvp mod. Bud to rozdelia na servery, kde bude ciste pvp a vyzuria sa tam rozne typy hracov a servery bez pvp. Alebo to urobia ako v TESO a budu cisto pvp zony. Ako to tu uz bolo spominane, najdu sa hraci a deti, ktore budu osinou v zadku svojim spravanim. Uvidime.
    • jo teso me dostalo tim jak sem byl ve "meste" a za jednim prodejcem klecelo asi 15 lidi a jeden po druhem se mu snazil lootit truhlu ..a zbytek cekajcich mu skakal po stole nadaval si do chatu :D
  • Ja si zde musim jen postasknout nad tim, ze jedna z mych nejoblibenejsich hernich serii se stala serii, kde ani u nove hry nedokoukam trailer, protoze me to vlastne vubec nezajima. Ach jo. No, mohli jeste napsat ze je to Survival battle royale MMO RPG, at mi to zhnusi jeste vic. Nic proti nim, vyhlasovat Bethesde internetovou valku za to, ze przni neco, co jsem kdysi miloval nebudu. Je mi to ve skutecnosti dost jedno, co s tou znackou Bethesda dela, jen me mrzi, ze nejak neprichazi pro me potencialne zajimavy titul.
  • Hold někdo si tu zafňuká a já zase naopak chrochtám blahem. 100 lídí, 100 chutí.
    • Všechny mínusy jsou od lidí, kteří nemají reálné kamarády. How sad. *5*
    • Lukyz
      Holt je mi z toho smutno, protože jsem na téhle IP vyrůstal *13*
      • I ty kulišáku, upsal jsme se no. Jinak to já také, a co... Nejsem taková konzerva, aby mi to bránilo si užít i tohle. Miluji onlinovky, nahrál sem jich více, než SP her. Když se tedy zkombinuje moje srdcovka s možností si zahrát s bandou přátel, nemám s tím problém. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit