Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nesmysl, proč by Bethesda kupovala další postapo značku, když má Fallout, jehož pokračování je z obchodního hlediska určitě výhodnější. Maximálně že by chtěli odstranit potenciální konkurenci či kvůli Wastelandu 2 zkusit něco jiného než postapo - pouštní RPG...
  • Nejvtipnější jsou ty komenty, že nás čeká (pokud je na týdle fámě něco pravdy) pozpátku chodící mutanti, létající auta a release hry v alfa verzi...pánové, dejte si velkou facku...první dva díly STALKERA byly obrovskej bugfest...třetí díl byl v tomdle lepší ale stejně, to už si nepamatujete (?)...jakožto velkej fanoušek STALKER universa jsem sice trochu lítostiv že pokračování nebudou dělat ukrajinští soudruzi ale pokud by todle znamenalo, že vyjde další stalker...proč ne? Vy to hrát nemusíte...
    • Mimo jiné se dělá na survarium...což je duchovní nástupce stalkerů...nebo vám jde snad o to jak se ta hra jmenuje?
  • Ja som STALKER fanušik, ale neviem, ako vam, ale mne sa CoP vôbec nepačil, už mi to pripadalo ako posledne žmykanie, uplne odflaknuta hra, narychlo zbuchana, určite v porovnani s SoCH a CS, ktore hravam znovu a znovu, takže neviem akym smerom sa GSC vybralo, ale ak je to tento, tak bude asi naozaj lepšie, ked to potiahne niekto iny, povedzme Bethesda a či to zmrvi alebo nie, bude to STALKER, nebude to STALKER...ja som zatial s nimi spokojny...
    • Tohle nechapu teda.CoP byl v mnoha ohledech nejlepsim dilem,plno veci bylo dotazeno a vylepseno,nejmene bugu a rozlehlejsi levely.
      SoCH mel zase trochu hutnejsi atmosferu a lepsi pribehovou linku a CS byl nejhorsi z cele trilogie.
      • Grafika strašna, textury rozplizle, nikde nič, a bavil som sa jedine v tom tuneli, pri prechode do Pripjate, inak velka nuda a to je dosť malo...ak ide o to že CoP malo največšie loakcie bez loadingu, tak to hej maš pravdu, ale načo velke lokacie, ked v nich nič nie je, zabava teda určite nie, ale to je otazka vkusu, komu hus komu prasa, pre mna je best CS...ak by mal byť S2 ako CoP tak si ho nechajte...
  • ja bych to zase, tak zle nevidel. prisli o fallout MMO v momente kdy znacku fallout postavili na nohy a prilakali nove hrace. pokud je stalker nahrada za fallout, tak to neni spatna volba. ja jen doufam, ze to neznamena konec "novych" falloutu :-( protoze to rozhodne nejsou spatne hry, tak jak tu nekteri prezentuji
  • I když mě hardcores fans asi zabijou, mně se Fallout 3 líbil hodně a v mých očích rozhodně značce ostudu neudělal. Vlastně jsem si v něm poprvé pořádně uvědomil, jakej _průšvih_ byla Válka a jak moc se všechno podělalo. V prvních dvou dílech je Válka něco, co se prostě stalo, a s čím všichni počítaj jako s daností, a hráč vlastně taky. Ve trojce jsem se na dlouhé minuty zastavoval v městských ulicích a u různých koster a říkal si "sakra. sakra sakra sakra. to muselo bejt peklo". A když skutečně jdu třeba patnáct minut skrz mapu a vidím zkázu, zkázu a zase zkázu, tak je to úplně jiný zážitek, a i pozdější otupění vůči této "kulise" má svůj vlastní smysl. Tohle jsou pocity, které jsem v prvních dvou dílech prakticky nezažíval, i když F1 i F2 byly - a jsou - ukrutně zábavné. Ale jiným způsobem. Jsou to pro mě víc hry a míň zážitky z toho světa. Čili z hlediska mýho hraní odvedla Bethesda dobrou práci a nelituju, že jsem si FO 3 koupil. Třeba i u toho STALKERa přinese nějaký nový pohled.
    • GlaDOS
      To bude tím otevřeným světem a možností ho prozkoumávat z prvního pohledu. Já se v F3 taky moc rád procházel, ale časem mě to dost omrzelo, což se mi u předchozích dílů ještě nestalo. Ale jsem vážně rád za FNV. I když prvním dvoum kouskům konkurovat nemůže, F3 překonává o několik délek.
    • Uplne s tebou suhlasim, mne sa F3 velmi, velmi pačil...
    • Malleth
      To bude ale asi hodně způsobený tim že trojka byla první Fallout z third/first person pohledu. Člověka to víc vtáhne a vnímá věci trochu jinak než z toho izometrickýho.
  • Jako vysokoškolsky vzdělaný občan bych chtěl zpochybnit názory všech lopat v této diskuzi, vyjma mne.
    • Thorleif_cz
      Konečně pořádnej názor, to se musí nechat študovanej pane...
  • Zayl
    YES! Gamebryo STALKER se řítí. Už se těším.
    • Jakoby snad byli stalkeři ve své době nějaké bugu prosté hry...vždyť se to snad ani nedalo dohrát bez tuny patchů
      • Hral sem vsechny dily prakticky v den vydani a dohrat se to dalo uplne bez problemu.Nejake bugy se nasly,ale nic zasadniho natoz znemoznujiciho dohrani hry.
        Vazne nechapu odkud se tyto reci o zabugovanosti berou.
    • Bohužel. Nic jiného se asi od bethesdy nedá čekat. Pravděpodobně ze stalkera udělají the stalker scrolls: new chernobyl
  • ?<#"?^*}>? !!!
    • <(")
  • Tak citam komentare a nemozem uverit vlastnym ociam.. Ked to nahodou vyjde, 90% z vas sa pojde pos.at len aby si to kupili/skusili/upiratili a ja neviem este co.. Ale pockat, mrncat je dnes moderne.. Tak nic..
    • Thorleif_cz
      Tahat procenta z rukávu a stavět na nich všelijaký úsudky a pravdy je taky docela cool...
    • Jenze ono to nevyjde.A pokud to nahodou prece jen bude dobra hra,tak to stejne nebude Stalker. Viz Fallout
      • rancor1223
        Kdyby to skončilo jako Fallout 3 tak je to pořád výhra. F3 je sám o sobě skvělá hra.
  • Diskuze plna Bethesda hateru, jak obvykle. Je asi hodne snadne pres ten vas hate prehlednout zasluhy Bethesdy, treba na znacce Fallout. Takze, proc ne, Stalker od Bethesdy mne opravdu nenasere, zvlast kdyz GSC s nim uz nic delat nebude a nejake pokracovani by bylo fajn. Navic Bethesda/Zenimax maji pro neco takoveho dostatecne financni zazemi, takze by to klidne mohlo pro ne delat externi studio. Proste, hergot, proc ne. Lepsi nez nic.
    • Podle mě skyrim a Fallout jsou hry, které jsou velké a můžeš si tam dělat téměř co chceš (to oceňuji) ale na druhou stranu v obou hrách celý svět je velmi prázdný a stereotipní. Jednoduše po 10 hodinách hraní už na tebe nečeká žádné překvapení v podobě nějakého fantastického herního zážítku a právě to je ten důvod proč nechci aby S.T.A.L.K.E.R.a dělala bethesda (aby nedopadl stejně).
    • Thorleif_cz
      Tohle mě opravdu velice zajímá... Jaké přesně to má Bethesda zásluhy na značce Fallout?
      • Já nevim co vám všem pořád vadí.
        Interplay by Fallout ASI (pozor na toto slovíčko) už nikdy nedodělal.

        Rozhodně mi nevadí, že další Fallout udělala Bethesda. Dalo se čekat, že to nebude Fallout jak ho známe -nejspíš protože ho dělal někdo jinej- ale hra to byla výborná NA TO, že byla od Bethesdy.
        Neměla ty věci, kvůli kterým jsem Fallout miloval, ale měla PÁR zajímavých Easter Eggů a užil jsem si to z first person.

        To je jako kdyby Bethesda dostala možnost vyvíjet Mass Effect. Samozřejmě, že to bude něco jiného, ale zahraju si to, kvůli tomu universu, kvůli tomu, že to unioversum mě zajímá, že mě zajímá celý koncept toho. Ne kdo to dělá.
        • Jaky ma ale pak smysl delat pokracovani nejake zavedene serie,kdyz z toho nakonec vyleze uplne jina hra,trebaze i dobra.
          Puvodni fanousky to nastve a novackum je uplne jedno,jestli je to pokracovani legendy nebo ne.
          Kdyz hra poslape vetsinu veci,na kterych puvodni hry stavely,tak je to proste spatne.
          Odpoved na mou otazku je pravdepodobne velmi prosta - penize.Znama znacka se prodava lepe,nez novinka.
        • Thorleif_cz
          Mě nešlo o to se prvoplánově navézt do F3, mě šlo právě o to zjistit ty bečasdí zásluhy na značce Fallout...

          Fallout 3 zřejmě nějaké svoje lákadla měl, ale mě zatím nenalákal na déle než tři hodinky. F3:NV na tom byl podstatně lépe... Ale furt mi na těchto hrách dost vadí to, že se na nich ten samotnej přerod do FPS RPG dle mého moc nepovedl.

          Já bych si fakt dost rád zahrál povedený střílecí akční rpg spin-off (samotný střílení bylo pěkně udělaný v Borderlands) původních Falloutů, hlavně aby si to nehrálo na následovníka legendy...
          • rancor1223
            Já F3 taky nejdříve nepřišel na chuť (původní Fallouty jsem do té doby nehrál, takže mi FPS/RPG nevadilo). Pak jsem si skvěle užil FNV a teď když jsem se vrátil k F3, zjistil jsem že mě baví skoro stejně jako FNV. Opravdu to tak špatné jak někteří děláte není.
            • Jako samostatna hra to je celkem povedene,ale uz to proste neni fallout stejne tak jako novy Stalker proste nebude Stalker.
              To to rovnou muzou pojmenovat jinak a nemusi utracet penize za IP.Ale chapu,zavedena znacka je zavedena znacka.
              Proste spousty lidi uz je alergicka na k*rveni oblibenych hernich serii.
    • Lepsi nez nic?Nejsem zadnej Bethesda hater a nebyt teto kauzy kolem stalkera,tak jdou uplne mimo me.
      Jejich posledni hry za moc nestoji,jsou prazdne,bez zivota a plne bugu.A zrovna Falloutem bych se neohanel,protoze poslapali vse,o cem puvodni fallout byl.
      A predstava,ze podobny osud ceka Stalkera se mi proste nelibi.Nedokazi zachytit tu atmosferu a multiplatfomita tu hru zabije uplne, respektive to bude uplne jina hra pro masy.
      Takze ja jsem radsi pro to "nic".
    • "zasluhy Bethesdy, treba na znacce Fallout"

      ???????????? WTF !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit