Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RDR2 ma stejny rating jako GTA5 ne ? A GTA5 ma topless stripterky a NPC, a obleceny sex s prostitutkama.

    • Ale v RDR2 vždy hlavná postava odpovie na otázku či chce sex záporne. 

      Ono ako keby posun od šialených prestreliek a zabíjania k serióznejšiemu príbehu zároveň znamenal posun od promiskuity k celibátu. 

  • SalemCZ

    "protože tehdy zvedly rating GTA: San Andreas, a to tím pádem muselo zmizet z regálů amerických kamenných obchodů." 

    Kolik her se v dnešní době prodává z regálu?

  • tuco

    Jak to bylo s tou politikou která do her nepatří, respektive by měla být na vývojářích a ne marketérech? Hodně naivní představa.

    Ne, že .. jim to propůjčuje nálepku poněkud puritánské společnosti ..  byznys působící v puritánské společnosti. Jak je v článku poznamenáno, v USA násilí nevadí ale bradavky ano. Co na to říct? Si zakroutit a .. jiný kraj, jiný mrav. Dá se polemizovat o tom, jak může tak - a já řeknu - zabedněná společnost být tak úspěšná, a to v mnoha ohledech? Asi zabedněnost s úspěchem prostě nesouvisí. 

  • Corvus

    Takové kravina... Úplně odhlédnu od nějakých puritánských bradavek... to tady bylo bezpočetněkrát a je to jen plýtvání "papírem". Nicméně mě naprosto zaráží obsah módu. Proč bych měl proboha stahovat nude mod, ve kterém jsou protagonisti oblečení :-D LOL. Honimíři si zalezou na po*no weby a nějakými oblečenými figurkami, které vydávají legrační zvuky se snad nebudou zabývat. To je zase povyku... doslova a do písmene... pro NIC. Protože NIC v módu také uvidíte :-D

    • SalemCZ

      Počkej jaký poprask udělá když dáš mód kde bude z lidí stří*kat víc krve :D, vlastně Amerika kde zbraň si koupíš v obchoďáku, ale nesmíš říct nikomu že doma chodíš nahej :D 

      • Tak je. Môžeš nosiť zbraň na verejnosti, ale nesmieš piť alkohol na verejnosti. Pokiaľ teda nie je v papierovom sáčku, lebo to už nie je alkohol? Alebo čo oko nevidí, to srdce nebolí? 

      • Veskoslav

        Jak zbraň, ale zkus si koupit Kinder Vajíčko v USA😂

        • SalemCZ

          Tak Američani jsou takoví debilové že snědi všechno a nezajímá je že v tom může být hračka :D 

      • SalemCZ

        Nechápu proč slovo STŘÍKAT je pod cenzůrou. Doufám že nebudu mít zas další ban.

        • Pretože to slovo sa spája s injekciami, vodnými pištoľami, fontánami, vodnými parkami, farbami, dažďom, riekami a jazerami, vodnými športami - to všetko sú príliš kontroverzné veci. 

  • Houdini

    Takže sex, ktorý vykoná každý zas svôj život niekoľkokrát vadí, ale vražda a násilie, ktoré prirodzené nie sú. sú v pohode. Logika 🤮 

    • To je tak v Amerike vždy. V koľkých hrách oddeľuješ končatiny od tela, rozstrelíš hlavu na márne kúsky, upáliš, prebodneš, rozštvrtíš, to je všetko v poriadku. Kradnúť, zabíjať, zotročovať, podvádzať, to je v poriadku. Ale bradavky už nie. Môžeš zmasakrovať celé mestá - okrem detí, lebo zabiť dieťa je horšie než zabiť 10,000 dospelých - ale musíš zostať cudný. 

      Túto hru fakt robili puritáni, nechápem prečo Arthur zložil sľub celibátu. Je to zločinec, ktorý nemá problém porušovať zákon, fajčiť, piť alkohol, ale ľahkej žene povie vždy nie. 

      A druhé po nahote najhoršie sú nadávky. Aj na youtube sú videá, kde sú síce zobrazené krvavé scény (bez nutnosti prihlásenia pre potvrdenie veku) ale nejaké to fak je vypípané. 

    • SalemCZ

      Amerika, když vezmu že v Conanovi si běhal s rouškou, nebo i bez tak tohle mi přijde jako extrém. 

  • Hidden

    Jestlize modder nesouhlasi s tim, ze porusil nejaka pravidla, pak asi zcela nepochopil bod o zakazu dalsiho modifikovani daneho software, coz z principu modifikace jsou. Muzeme si o tom myslet co chceme, ale z tohoto ujednani ma Rockstar/T2 narok zadat o jeho dodrzeni z jakehokoliv duvodu si usmysli. A nedivim se, ze tak v tomto pripade i ucinili, protoze to muze uskodit znacce.

    • Veskoslav

      Uškodit značce? To si dělá Rockstar naprosto sám a pravidelně. A na pc scénu kašle vždycky a pořádně.

      • SalemCZ

        Neuškodí značce víc to že si třeba tady nezahrajeme pokera jak v RDR tak v GTA Online?

    • SalemCZ

      Tak jak píší on hlavně nemodifikuje něco, on jenom využívá stávající věci co v té hře jsou. Zrovna hry od R* jsou proslulí svoji módovatostí a kontroverzí. Takže jak by tohle mohlo pošpinit jejich značku tímhle je blbost. Spíš naopak ať jsou rádi za PR

      • Hidden

        (Odpovim tim i na ostatni prispevky drive)

        Jestli pouzivas stavajici assety hry (a nebo pridas nove assety a upravis jen nejake konfiguraky) na veci moc nemeni, porad je to modifikace ve smyslu upravy software jinak, nez jak byl puvodne vytvoren. Pospinit znacku to muze pomerne snadno - pokud by se kolem toho strhla aferka podobna jako kolem Hot Coffee a nebo pokud by se v tomto duchu objevily dalsi, mnohem odvaznejsi modifikace, muze byt RDR laickou verejnosti vniman jako hra, ktera se toci kolem sprostaren v kulisach Divokeho zapadu a ne jako hra z Divokeho zapadu, ktera tyhle veci nijak neakcentuje a teziste je uplne jinde. Samozrejme, stat se to nemusi (proto pisu, ze "muze"), ale po zkusenostech s Hot Coffee se Rockstaru nedivim, ze nechteji nic riskovat a utnout to hned v pocatku, protoze ta minula aferka se jim dost nevyplatila.

    • wenceslaus

      To je všechno moc hezký. Ale těžko soympatizovat s něčím, co nedává žádný smysl.

    • Záleží. Někdy je mod prostě jen soubroy navíc a úprav konfiguráku, aby je načetl. Takže je to přidaný SW (no, spíš data), nikoliv upravený stávající. Jak je to tady, nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit