Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gamesa vypadá dost komplexně a jestli bude součástí starat se i o další členy skupin tak nevim nevim . Zatím to na mě působí jako dost velké zklamání. ( dostupná videa na youtube, pročítání různých diskuzních for ) . Fallout byl prostě úžasnej v tom že měl reálnou předlohu podle povídky Vic and Blood a prostředí podle Mad Maxe, dodneška vzpomínám na první demo Fallouta 1. Tohle "demo" (jasně beta verze :-) ) Wastlandu 2 je zatím poprávu dosti pranýřovaný a první dojem se už opravuje dosti těžko. Stále jsem nenašel srpávný slovo co by vystihovalo proč mi to zatím nesedne.
  • Nevite, kolik hra zabere na HDD? Steam tvrdi 20GB, coz mi prijde uchylne. Dik.
    • smejki
      10GB pro finální verzi. 4GB pro betu
      • Dik!
    • Kein
      Releasy Bety na warezu mají 4gb.
    • Jack1947
      To je je jen Beta plna hra bude jeste 2x takova... no co no aspon se hned neztrati. *4*
  • Keyz
    http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=5208

    To vypadá na skilly které budou možná nelogické. Celkem zajímavý, že je údajně málo munice a je problém použít ruční zbraň aby byla šance na trefu slušná (wtf). Mrknu na postřehy na fóru.
  • nevim jak kdo ale já už ho hraju a zabil sem svého prvního banditu :D a v dalším kole mě 3 zbývajici rozsekali na maděru .... mimochodem potěší obrázek z puvodné hry s textem you are death in wasteland :D ted to jdu smazat a tesim se az to vydaji cele .... nebudu si to kazit betou ;)
  • tak jak jsem ráno ptal, zda dnes spustí Early Access, tak to byla nakonec pravda, už tam je za 55 e
  • Kein
    Tak, teď koukám na jutubu na gameplay...a ehm...můj názor je takový, že jsem rád, že jsem za to neplatil. Vím, není to dodělané, ale...stylizace mi příjde ontřesná, zbraně jsou veliké jako postavy a mapy alá tunel - skály, skály, skály... Boje působí dost prkenně a dialogy nehodnotím, viděl jsem jen dva. Niet. Radšej knihu. Přes tyhle věci se nepřehoupnu, možná přicházím o skvělou hru, ale je mi líto. Fallout Tactics vypadá daleko lépe.

    http://www.youtube.com/watch?v=BsjrV8Slmos

    btw.: hudební složka je parádní
    • Keyz
      Mě tam vadí ta kamera. Proč to není sakra plně nastavitelné? Tohle je dost zastaralé a pak by šlo nastavit jak kdo chce.

      Ostatní věcí nevím. Nehrál jsem ale plnou verzi asi koupím.
    • smejki
      "mapy alá tunel"
      to je hezký, jak ani nečteš oficiální info, ale od mudrování tě to neodradí.
      • Kein
        Ne, nečtu oficiální info, čtu games.cz. I přesto, ale nevím co tím chceš říci, jelikož tunelová mapa byla jak v DEMO levelu Prison a je i tady ve všech mapách co je na gameplay na jůtubu. Chceš i přesto dále tvrdit, že to ve finální hře nebude? Co nám o tomto praví oficiální info? Že všechny mapy se budou kompletně předělávat? Pouštní mapy jsou jak z kamenolomu - cestičky ohraničené šutrama, travnaté mapy jsou zase cestičky ohraničeny záhonkama a stromy; a tak nějak logicky pak nabývám dojmu, že takto budou koncipovány i ty mapy, co v Betě prozatím nejsou.
        • ve hre tohto typu bych to nevidel jako problem, vzdyt podobne byl koncipovan i fallout 2. proste od tohto typu nečekaš herní zažitek z prozkoumavani otevreneho sveta jako nabizi treba skyrim a pod.
          • Kein
            Z lokací ve Fallout 2 popř. Tactics, jsem takový pocit rozhodně neměl. Lokace byly sice menší, ale mohl ses v nich volně pohybovat. pravda, terén byl taky o dost jednodušší - o to mi přišel ale uvěřitelnější.

            Ve Wasteland 2 jsem viděl prozatím jen jedno "město", spíš tábor, a nejde tam prakticky ani obejít barák. Je to prostě cesta, která má po krajích boudy. I miniaturní Klamath je více volnější, než lokace co jsem měl doposud možnost vidět v Lets playích, a že jich je už na jůtubu habakuk.
            • davidBray
              a víš proč? protože tohle je uzavřená beta a Klamath jsi už viděl ve finální hře. Snažíš se tady něco řešit, ale prostě jsi totálně mimo mísu, totálně ..
              nechápu co se tím snažíš sledovat.
            • Jack1947
              Kdyz to nebude jak COD tak jsem v klidu.
          • Jack1947
            To jsem zklaman, nebot jsem nevedel. Fallout vazne takovy je a byl ? Jen v koridoru *9*
            • Jack1947
              No tak, to tu hru jsem nikdy nevidel ? Neznaema ze jsem nehral tak neznam. (U drog zrejme asi jeste zustanu).
            • davidBray
              "ze to holt Fallout nebude" hochu ty už ty drogy neber. Snažíš se to tady srovnávat s Falloutem a pak z tebe vyleze, že jsi ho ani nehrál ... i na trola jsi fakt hloupej .. :)
        • smejki
          tím chci říct, že pokud nevíš, nemáš držkovat a soudit, nýbrž mlčet, ptát se, nebo se s kulatejma očičkama a sklopenýma ouškama pouze domnívat.
          • Kein
            Takže oficiální info nám někde řeklo, že mapy se budou překopávat? Schválně jsem po tom zapátral a nenašel zhola nic. Smejki, jedna věc je být zarytý fanboy a druhá nepřehlížet evidentní. Samozřejmě kdybych napsal jak je hra super a skvělá, tak bys nežblept ani půl slova, byť by tento úsudek byl také založen na té "hrstce" informací, jak prozíravé...a abych připomenul, píši pouze svůj dosavadní názor na hru, nikde nepíšu, že JE hra nicmoc, ale že MI přijde nic moc. Tak si sedni, dej si kakako a nauč se přijímat i odlišné názory.
            • Kein
              Smejki, tyto informace jsou i zde na games.cz a nejsem si tak zcela jist, jestli to, že na lokace, co jsou v betě, připojí další lokace, tak úplně řeší můj problém, ale to je jedno. Zahrej si tu hru. Je na warezu. A jestli ti přijde ta hra dobrá...ok, kde je problém? Mi Beta dobrá nepřišla.

              "Naopak u bezbřehého jásotu hrozí, že ta hra fakt bude dobrá." - wtf? Vždyť je to úplně to samé. Vyvratitelnost obojího je stejná. Jsou pouze dva výsledky u každého přístupu a to čistě subjktivní, nepočítaje šedý průměr. Buď ta hra pro hráče dobrá je, nebo ne. A imho skepticismus je opatrnější a prozíravější přístup než tvůj bezbřehý jásot, který bys mlčky přehlížel.

              Přiznej si to. Prostě k té hře nemáš neutrální přístup a proto reaguješ jen na některé podněty. Nečekám, že se ta hra nějak výrazněji změní, rád bych se mýlil, ale ty lokace by se musely od základu překopat, s nima už nic moc neudělají. Plamínek naděje je pouze to, že snad další mapy, které v betě nejsou, budou koncipovány zcela jinak, než ty první, ale jaká to je šance? Odpověz si sám. Každopádně mě na tobě vždy fascinovalo jak se snažíš ostatním urovnávat jejich vlastní názory a pohledy na věc. "Takto nesmíš přemýšlet", "Takto si nesmíš utvářet názory". Ať žije svoboda úsudku.
            • smejki
              Nemám problém s odlišnými názory, ale s metodikou jejich utváření.
              a) demo představuje prvních asi 20% hry
              b) "this portion of the game will feel a bit more linear than the full experience will, particularly with the first maps being narrower locations rather than proper hubs. The final game will have a more open feel where you can poke around and check the defenses of higher level areas and perhaps <>snatch an item or two."

              Samozřejmě, že bych mlčel,pokud bys tu jásal. Víš proč? Negativismus založený na kusých informacích a ignorující informace jiné, je napadnutelný, neboť je vyvratitelný. Naopak u bezbřehého jásotu hrozí, že ta hra fakt bude dobrá. Ignorace vs. naivita. Pokud v tomhle nevidíš rozdíl, přešlápni si. Opakem (části) tvých tvrzení totiž není, že hra je ejchuchu, ale že je to supr FPS s poníkama, což je právě vyvratitelná pitomost. To ovšem nic nemění na tom, že se divím borcům, kteří po ani ne hodině hraní doporučují Wasteland 2 na steam reviews celýmu světu. Takže s fanboyismem mi jdi k šípku.

              (Příspěvek obsahuje zakázané slovo "snatch". WTF? WTF?!)
    • Tahle hra nebude o grafice .... pro ty co hrajou Volání Dutý a podobné blbiny pro tupé amíky to fakt není ...
    • Tak jako žejo... dělej jak myslíš, ale vynášet finální soudy o hře z které jsi viděl dvě mapy (nota bene obě ze stejného prostředí) z bety je dost... hmm... nedospělé :). Ale je to na tobě, nikdo ti jí nutit nebude ;-).
      • Jack1947
        Nestaci rict... ze to holt Fallout nebude, netreba vynaset ortele ale nekomu uz to holt nesedne no.
  • ako vsetko zatial na stadium v akom je hra ..je pochopitelne len tie animacie po zasahoch to je fakt hroza..stary dobry fallout 1,2 toto dufam ze doladia..by ma to vedelo odradit od hry normalne..
  • Keyz
    Jak to jede? Podle obrázku by to neměly být náročné a měly by to rozjet lehce i staré stroje.
    • MrSanta
      Podle reference card je to docela 'krvavé', ale je to beta. Optimalizovat se teprve bude.
      https://docs.google.com/file/d/0B3LlgONcNnMUOFVRSW9laWR4VTg/view?sle=true
      • Jack1947
        Splnuji prakticky vse, az na tech 20gb na disku. Doufam ze to je jen a pouze ilustrativni, nerad bych kdyby to bylo jeste narocnejsi.
        • Keyz
          Hlavně aby to jelo nějak stabilně. Co jsem koukal, tak postavy vypadají dobře. Věrohodně. Škoda, že to nejde více přibližovat (asi).
          • Jack1947
            Hlavne kdyz to pojede aspon nak hratelne 30+ Fps, v koukatelne kvalite... to bych ozelel i to priblizeni.
            • Ak riadne zapracuju LOD, tak sa pri oddialeni znizia detaily.
            • Keyz
              Asi to bude více lagovat při oddálení. To pak zabírá větší prostor.

              - Není potřeba aby se snižovali. Na to jak to vypadá, to po optimalizaci musí jet skvěle. Když náročné 3D hry je dohled mnohem větší a lod se snižuje po delším úseku jednou skvěle.
          • Priblizit to jde docela dost, ale ne uplne detailne na postavy - prece jenom potrebujes videt i neco z okoli. Pokud si je chces detailneji prohlednout, muzes to udelat v inventari, tam je postava videt docela detailne a da se s ni i otacet. Oddalit to jde hodne, skoro to pak vypada jako RTS ;)
      • Keyz
        Dík za dokument. *5*
        Tvl celkem HC na to jak to vypadá. Snad to vyřeší jak píšeš.
        • Mno, starucky i7 920@3.2GHz, 6GB RAM, GF560Ti v 1920x1200 na vsetkych stupnoch detailov ide prakticky rovnako kolo 30FPS a karta je stale vytazena na 99%, cize teplota mi vystrelila na 90°C, co je viac ako pri BF4 :D Nebudem to ani dalej hrat, len som si chcel overit ci sa mi to bude pacit, ked som to uz backol. A ano paci, aj ked to neni Fallout.
          • Jack1947
            Aha, diky za info (i kdyz treba nebylo urceno mne) to s 8800GT nema smysl zkouset... tedy kdybych byl backer. *15*
  • ty jo, tady je zase 0nanů *7* nadávat umí každej trouba, ukažte něco sami, šulci
  • vypada to až moc staromilsky. podle mne by se meli inspirovat novymi hrami ktere posouvaji žánr kupredu, treba fallout 3
    • Posouvat zanr dal neni od veci, ale taky nejak s rozumem. Tahle hra podle me sazela na tzv. "staromilsky" zalozene hrace. Jinak Fallout 3 posunulo zanr od nic do nikam. Akorat sazelo na zavedenou znacku a k oblivionu misto luku pridalo automaticke zbrane :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit