Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A už je to tu zase. EA sype penízky, články o FIFA přibývají a o konkurenci se klasicky mlčí. Jen tak dále, skvělá práce.
  • A taky doufám, že nějakým způsobem poladí přípojení. Je totiž zajímavé, že s někým se prostě přes friend list nebo lobby nikdy nespojím, ale přes týmovou hru to jde vždycky (někdy je dokonce hra bez lagů). A to sou třeba lidi se kterýma normálně hraju jiné hry online. To fakt nechápu
  • Trošku OT, ale já skutečně pevně doufám, že soudruzi z NDR, potažmo NSR, kteří jsou na výplatní pásce EA, konečně doladí FM 2013, protože to, co prodávají ve svých hrách hrdě pojmenované 3D match, případně UI, je naprosto tristní.

    Já jsem velkej fanda série, mám doma všechny díly od 07, ale 13 je skutečně poslední kterou si koupím, pokud nenstanou drastické změny. Hra se ubírá správným směrem a až na pár výjimek, jako je třeba generování mladých hráčů, jsem vcelku spokojen. Taktické možnosti se díl od dílu zlepšují, ale co pořád stagnuje je ten zatracený 3D match, který mi přijde ještě horší než byl v FM 11. A i tam stál za starou belu.

    To není fotbal, ale parodie.
  • No co dodat.... Snad to bude stát za to... EA má co napravovat, protože EURO 2012 je naprostý propadák... Rád bych aby se do hry vrátilo Personality + - každý hráč měl svoje specifické schopnosti a pohyby. Takhle mi přijde, že se každý hráč hýbe úplně stejně....
  • Doufám, že pořádně překopat systém formy hráčů.
    Útočník netrefí prázdnou bránu, protože je brankář ve formě. A obránce, kterej si sáhne 2x za hru na míč je 3x víc unavenej než jeho kolega a to jen protože má skvělou formu. Šílenost.
    • Vydávat jednu a tu samou hru každý rok je šílenost.
  • Největší změna by byla, kdyby zrušili ten autoaim pro malý haranty.
    • sleepless
      Myslis asistenta strileni/mireni? Da se preci vypnout a ve hre je to znat.
      • Já hraju se vším na manual a absolutně nechápu ty, co to hrajou s autoaimem (nazývejme to správně). Ten fotbal pak vypadá uplně směšně, hlavně co se týče přihrávek vzduchem. Půlka z nich není v reálném fotbale proveditelná, ale autoaim si s tím poradí *1*
  • Co myslíte tím editorem na vlastní standardky? Respektive, v čem by se měl lišit od toho současného ( http://www.youtube.com/watch?v=rnAp0wovZ1Q nebo http://www.youtube.com/watch?v=hnKtDIroAgA )?
    • sleepless
      Máte samozřejmě pravdu, hloupý renonc z editace. Díky.
  • Lord_Blackadder
    Vážený pane Poláček, dovolte mi prosím vyjádřit neskonalou hrdost nad Vámi vykonanou editorskou prací, tento článek je jedním z největších skvostů české žurnalistické tvorby, jsem velmi poctěn možností číst jej a také jej srovnat s jeho alternativním znění. Provedl jsem zcela standartní koherentní analýzu fonetického i ryze filologického nastavení, z výsledků sestavil n-dimenzionální bázi kvantových algeber a využil všech možností standartních lineárních variet, mnou zvolený postup se v tomto ohledu jevil jako správnou volbou pro posuzení Vámi vytvořeného díla. Nalezení optima na sebe nenechalo dlouho čekat, z celé přípustné množiny byl právě tento text tím nejlepším.

    Bylo mi ctí.
    • Podobnou mluvu používali v seriálu Star Trek, na jednu epizodu bych Vás rozhodně vyzkoušel *3*
    • Rozumím tomu druhému odstavci... Ten první - někde je u mne chyba *1*
      • Lord_Blackadder
        @ Amaroun
        Jsem s Vámi. Vzhledem k sociální stratifikaci a organizačnímu členění zájmů ekonomických subjektů je model univerzitního vzdělávání ve střední Evropě až na vyjímky zcela tristní.
        • Myslel jsem to s nadsázkou z hlediska nezvyklého intelektuálního projevu na této webové stránce... Specifikoval by jste ty vyjímky? Uvidíme jak se absolventi VŠ této generace zapojí do ekonomického procesu.... Úzce profilované vzdělání je bohužel stinnou stránkou kapitalismu a volného trhu (dle mého soudu) - přesto studenti mají možnost sami se rozvíjet i mimo akademické působiště...
          • Lord_Blackadder
            Váš úsudek je mi velmi blízký, také se nedomnívám, že volba vhodné studijní půdy je sama o sobě neodvratným úspěchem jedince, berte proto můj výběr jako opodstaněný s ohledem na mou vlastní působnost a zkušenosti, v České republice jsem na VŠ strávil pouze první tři roky v rámci pregraduálního studia, další zkušenosti jsou již pouze zahraniční. Za vyjímky považuji v České republice FJFI při ČVUT, MFF při CUNI a částečně také některé z kurzů nabízených při studiu na FEL ČVUT, či FS při VUT. Z ryze ekonomických vzdělavacích institucí zcela odmítám připusit možnost, byť jen minimální komplexní utilizace nabytých znalostí, a to ani v případě CERGE-EI, či IES při CUNI, kurzy a přednášející působících na těchto institucích sice dosahují odpovídající obtížnosti a kvality, ale často v nich nevyhnutelné upřednostňování Keynesiánského fiskálního matematického aparátu hraje prim a zcela znemožňuje vytvoření vhodné půdy pro individuální přístup. Nemá smysl zde úvádět jakékoli další technické univerzity, neb z vlastní zkušenosti mohu posoudit pouze některé na základě výkazů vědecké činnosti při VUT, či VŠB, to je na všestranné posouzení málo. Fakt, že zde záměrně neuvádím žádnou univerzitu poskytující vzdělání v oblasti měkkých dovedností (za ekvivalent považuji humanitní vědy) vychází z mého přesvědčení o jeho nedostačujícím, a pro absolventa těchto kurzů do života limitujícím obsahem. LF se sice do výčtu nehodí, ale neodpustím si uvést, že vzhledem k modelu financování a veřejnému statutu jsou pro mnohé zahraniční a hlavně místní studenty vhodnou volbou, i když podmínky pro výzkum a studium jsou v řadě zahraničních instuticí o mnoho lepší. Jazyková a kulturní izolace a nedostatek spolupráce se zahraničními univerzitami jsou ještě stále neošetřenou součástí všech veřejných univerzit v České republice.
  • Skvělej článek. Díky za info. Teď už mi zase nezbývá než se těšit na podzim :)
    • asi tak ,ale budu si to muset koupit bez obalu protoze je na nem messi *10*
      • Kdy naposledy vyšel pro náš region vlastní obal? 2003? FIFA 09? Mohli by na něj letos opět hodit Čecha. Nebo třeba "mcdonaldistu" Horvátha. Messi na obalu je mi nějak proti strsti, sice ne tolik jako na obalu FIFA Street, ale tak nějak bych byl radši, kdyby si PES a FIFA své "maskoty" prohodili (Messi <-> Ronaldo).
        • oprava: 2009
      • Aspoň ušetříš. Mě FIFA 12 v den vydání vyšla v digitální distribuci na nějakých 500 kč
  • Už som čítal 3 veľmi podobné články na rôznych serveroch, ale tento je jednoznačne najlepší, a človek konečne nemá pocit že vlastne číta úplne to isté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit