Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis
    Wasteland 2 právě hraju a to adorování Farga úplně nechápu. Já ho mám rád, aby to někdo blbě nepochopil. Wasteland 2 se hraje výborně, ale má nedodělků hromadu. A to nemyslím jenom technické brouky, ale třeba provázanost atributů a skilů atd. Pokud to porovnám s Divinity (které dle kickstarteru vypadá ještě mnohem levněji), tak Wasteland selhává. Divinity je odladěné a o kus propracovanější. Na další hrání Wastelandu 2 se těším a líbí se mi. Jen jsem chtěl poukázat na to vychvalování Farga.

    EDIT: Jo a ten Godus zatím sbírá na Steamu spíše záporné než kladné ohlasy a to na Steamu je hodnocení mnohem relevantnější než na Metacritic. *4*
  • Mart9
    Udělejte speciál, ke kterému by měl co říct Michal Rybka a pozvěte ho. Už s ním mám na youtube vykoukaná všechna videa, potřebuju nový materiál.
  • brojin
    Návrh na speciál Fight clubu série Gothic+Risen.
  • Nemuzu si pomoct ,ale Pavel Dobrovsky ma nejake psych. problem, meli byste si ho pohlidat , aby neudelal nejakou pitomost.
  • Konecne nemusim behat na youtub aby som si to dal na full screen, a zral chlebicek klildo pido d
    • pravdu díš, severomadare
  • Speciál o Falloutech, Zaklínači nebo strategiích od Paradoxu by nebyly špatné. Však vy něco vymyslíte :)
    • Strategiich od paradoxu? Promin, ale to jsi se asi prepsal, chtel si rict o strategiich od westwoodu, blizzardu a creative assembly?
      • Nepřepsal, byť mám Westwood, Blizzard a Creative Assembly moc rád.
  • Vážím si vaší práce, celé vaší redakce a klidně bych se nazval vaším fanouškem, který vždy s chutí čte vaše články a sleduje vaše videa. Nicméně:

    Velice jste mě zklamali svým přístupem k ArcheAge (viz ta otázka v tomto FC). Je pravda, že vychází řada onlinovek, ale jsou onlinovky a onlinovky. Jako profesionálové byste měli dávno být schopní odfiltrovat zajímavé a nezajímavé hry. Pokud jste schopní průměrným neinovativním hrám věnovat desítky článků ještě před vydáním, měli byste být schopni věnovat 1 krátký článeček třeba i té ArcheAge.

    Možná si myslíte, že kdo chtěl, ten už tuhle hru zná, ale to je podle mě velký omyl. Jsem přesvědčený, že řada lidí používá primárně či zcela právě tyto vaše stránky jako informační portál o hrách a když o nějakých hrách nepíšete, jakoby pro ně neexistovaly. Zatímco když o některých píšete až moc, jsou falešně vnímány tak nějak podprahově pozitivně - o čem se mluví, to něco znamená, o čem se nemluví, to je nic = tohle platilo vždy.

    Ohlasy na ArcheAge jsou zatím velmi pozitivní (až na ty fronty při čekání na připojení se do hry) a někteří dokonce psali, že přesně to, co dostávají v nehypované ArcheAge, čekali v přehypovaných MMO - sami si doplňte - a právě tam to nedostali.

    Ač třeba nevědomky, sami přispíváte k hypování řady titulů. Jste příliš pasivní v přijímání a filtrování informací. Do budoucna byste se nad tím měli zamyslet a podívat se na svou roli v CZ/SK herní komunitě, která podle mého názoru není tak malá, jak by se někdo mohl domnívat.
    • Mrkni na aktuální GamesTV na Streamu. Tam ho zmiňují.
    • nekromant33
      Mimoto ArcheAge vypadá jako onlinovka, po které někteří z účastníků podcastu sní od překopání/zrušení SWG. Divím se, že ji nezaregistrovali, nebo že je nezajímá.
    • Vždyť je to stejně kravina, jako všechny MMO. Nevím proč se rozčiluješ.
    • tahle stranka je jen o tom když nejaka firma udela trailer a vypustí ho ven, tak to sem skopírují a když vyjde nejaka AAAA hra tak sem daji recenzi aby se nereklo.
      • Mato1987
        Nemyslím si, že je to až také hrozné, čo sa týka kvality článkov, v porovnaní s konkurenciou u nás na slovensku, teda prihoretým sectorom to je nebe a dudy ako sa hovorí.
        Tuto aspoň píšu fajnové recenzie a venujú sa rôznym temám, sú tu aj krátke novinky a informujú 5 dní v týždni a často majú aj rôzne špeciály ako E3, gamescom a podobne a ešte k tomu majú veľké plus za pravidelný podcast, ktorý si vždy rád vypočujem cez víkend keď je čas.
        A presne toto v priamom porovnaní so sectorom to je fakt niekedy ako totálne z iného sveta, kde na sectore sa recenzie nedajú čítať a väčšinou sú zaujaté, admini sú tam otrasní, horšie ako za okúpiace náckami a komunistami zároveň a nevedia nič originálne napísať, 99% článkov tam je skopírovaných bez uvedeného originálneho zdroja a to nehovorím o tých puberťákoch a deťoch čo to navštevujú a "diskutujú" medzi sebou, no proste hrôza.
        • Hovoris mi z duse...ta Sector nazi stranka kde recenzie pisu ako madari a deti zadarmo snad plus Nintendo fanboy Ace co napise v 5 vetach po sebe to iste slovo a prd v zivote precital...plus cista komunita PC warezakov co zavidia konzolistom hry a navzajom si mastia tie chore hlavy a ega....hnoj...zlate Ganes.cz
        • Prej "v porovnaní s konkurenciou u nás na slovensku", pobavil jsi *15*
          • Mato1987
            Nemyslel som to ako, že si konkurujú vyložene, ale že sa jedná o podobné weby zamerané na hry.
        • Games a Hrej považuju za jediné profesionály, pokud jde o herní novinařinu. Score nečtu, nemohu posoudit - mám rád Level a netřeba číst vícero časopisů. Sector raději nezmiňovat. Nedivím se vám slovákům, že chodíte na Hrej a Games. *3*
          • Mato1987
            Hrej vôbec nepoznám, kedysi dávno pred pár rokmi som ešte chodil na bonusweb, ale nebol som tam už niekoľko rokov. Games.cz považujem za top zdroj kvalitných článkov a niekedy aj recenzíí a samozrejme diskusií. Kvôli herným novinkám a správam zase ign, videogamer a playstation access, ale to už som offtopic.
      • jj, v ty casti podcastu, co jsi nevidel, uz polacek rikal, ze si zaregistrovali domenu indies.tiscali.cz *5*
        • tu jsem si zaregistroval už dávno já
  • Lukyz
    Já bych bral např. C&C speciál nebo téma Westwood vs. EA - zabíjení hreních značek atp. *2*
  • Cituji bacha: "Nemuzes porovnavat level s respektem" Sorry, ale respekt je dlouhodobe a odjakziva v cervenych cislech a majitele si ho prehazuji jako horkou bramboru. Nekupuje ho nikdo, jen par pseudointelektualu. To je fakt. Sypal do nej knize, ten to prenechal tusim Bakalovi atp. Plni funkci hlasne trouby. Tedy, ze co napise respekt, to je respekt a jednoduse udava ton- co je a neni spravne- jak myslet a jaky udavat ton, ktery vsichni ostatni prebiraji. Je to havlisticka kavarenska squadra aneb pata kolona, jak se tez rika.
    Ja jen, aby si nikdo nemyslel, ze ma respekt nejakej naklad. Mozna umele vytvorenej, ale je a vzdy byl v cervenych cislech. Pokud jeho funkci neprevezme jinej platek, bude s nami naporad. Psat pro nej, tak to musite prokazat slusnou kadrovou prislusnost- tedy ze kopete za spravnej mancaft.
    • Jestli se spíš p. Bach nepřeřekl a nemyslel Reflex.
    • blixa
      A pointa?
      • naka stara struktura si kopla do nakyho porevolucniho platku a jeste si jakoby mimochodem otrel hubu o karla a vaska, aby si dokazal ospravedlnit, proc tenkrat drzel hubu a krok, nic nedelal a ukrad, co se dalo
  • Keyz
    Jako speciál by mohl být díl o sérii Arma a Bohemce.

    Již jsem se na to ptal předtím než vyšla Arma 3 a říkali, že to má smyl jakmile bude venku Arma 3.
    Arma 3 je již venku.
    • Když on Lukáš říkal, že jsou nudní *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit