Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    ...
  • jack
    Ahoj, jen opravim par nepresnosti, k Diablu, ktere ve FC zaznely k D2 i D3. Není pravda, že Necromancer je první přidana postava v D3 a k D2 ani D3 nebyly "DLC".

    D2 má Lord of Destruction DLC, které se stále prodává za 10USD stejne jako zakladni D2 zde: https://us.battle.net/shop/en/product/game/legacy-games

    D3 dostal v DLC Reaper of Souls už tenkrát novou postavu Crusadera a nový ACT V. Vše se opět prodává zde: https://eu.battle.net/shop/en-us/product/game/diablo

    Hráč si může v multiplayeru během hodiny nechat vylevelovat na 60-70ku a proletet pribeh a pak si zapnout obtiznost jakou chce.
    • Opravim tvoje nepresnosti - LoD ani RoS nejsou DLC. Necromacncer je prvni pridana classa, Crusader se jakozto obsah NE-DLC nepocita.
      • Proč by se jako crusader nemohl počítat? :D Je to prostě první přidaná postava k základnímu D3, tak tady nežongluj se slovíčky.

        U obou postav musíš mít koupený příslušný herní obsah, který není přístupný pro hráče se základní hrou.
        • Ano budu zonglovat se slovicky, pako. To je presne to co delam, a budu to delat do doby, nez se moderni vypatlanci budou vyjadrovat presne. Kazdopadne ne, nepocita se. Kdyz se rekne pridana postava, tak se tim mysli presne to co udelali s necromancerem, nikoliv to, kdyz je postava soucasti velkeho datadisku. Cimz se opet dostavam k pojmu DLC. Necromancer je DLC, LoD a RoS nikoliv. Vim, ze jakozto slabomylny jedinec pod pojmem DLC vidis onu zmutovanou definici zalozenou na debilite a tak si prosim nastuduj pojem DLC a datadisk a vyjadruj se presne. Usetris tim nervy a praci ostatnim lidem a mozna pak budes i pouzitelny.
          • jack
            Ja bych se primlouval za smirlivy ton *3* . DLC je zkratka "downloadable content" a připadá mi, že se používá pro všechen přidávaný obsah ke hrám.

            Vzhledem k tomu, že se již oba zmíněné přídavky LoD a RoS distribuují digitálně, myslím, že splňují termín DLC.

            A také nerozumím logice nepocitani Crusadera. Jak pise kolega. Byl dodatečně přidán a nebyl v základní hře. Tím pádem se jedná o dodatečně přidanou postavu/class, ať se tak stalo jakkoli.
  • Bude někdy v následujících měsících hostem Fight Clubu i Dan Vávra nebo Viktor Bocan? Neříkám, že stávající sestavy jsou špatné, ale už to chce trochu okořenit.
    • Tipnul bych si, nebude se jim chtít. S blížícím se vydáním KCD budou v jenom kole. Navíc u Dana lze pozorovat posun do lehce melancholických poloh. V článcích v Levelu už nesrší takovou kritikou jako dřív. Zřejmě si do kritizovaného objektu najednou projektuje sebe a svoji hru.
  • Můžu OT? Nejsem registrovanej a nehodlám to měnit, takže jinam to házet nebudu. Ale koupil jsem si ten Humble a chci jen Residenty, tak vám dám zbytek:

    Dead Rising 2: Off The Record - 8LLLY-ZW9KW-HZMNI
    Umbrella Deluxe - ACMZK-Q6CZM-EETNQ
    Devil May Cry - CIB4K-EF7JZ-R9ICM
    Umbrella - D9NN0-99EMD-MKF5B
    Strider - C3ND6-ABA32-MX0BY
    • TheGGG
      vidím, že nejsem jedinej, kdo nakoupil ten bundle... rozhodně dobrej deal.
      BTW: píšeš že sis koupil bundle jen kvůli residentům, ale dáváš sem umbrela corps, to je přeci taky "resident evil" ehm *11* *11*
    • risa2000
      Spíš je otázka, jak to, že se chceš zbavit nějakých klíčů, souvisí s diskusí k podcastu? Možná bys mohl příště věnovat nějaké úsilí vyhledání správné diskuse.
      • Děláš jak kdyby byla zdejší diskuze nějak plodná a obohatila tě o věci co už sám dávno nevíš...
      • Jasne, do nej borce...vzdyt tady chce nekomu darovat klic zdarma...co ty jsi za trageda? Jak rikam - lidem jebe...
    • Pojď na Steamgifts.com a neházej klíče anonymním nevděčníkům v diskuzích. *3*
        • Proboha, samozřejmě máš svaté právo nakládat se svými klíči, jak uznáš za vhodné. To byl jen takovej můj osobní podotek. Steamgifts není žádná podvodná stránka, o žádné kšeftování a spekulace tam nejde. Ta hranice 100USD je tam právě proto, aby se neregistrovali lidi s alternativními Steam účty. Prostě dáváš (když chceš) a vyhráváš (když se na tebe usměje štěstí). Jsem tak zaregistrovanej několik let a vyhrál jsem tam (+ daroval)super hry a je tam skvělá komunita lidí. Nenech se zmást povrchním pohledem. Tolik za mě a sorry, jestli jsem místní mínuskář§m hnul žlučí. *5*
          • Jo a abych nezapomněl, tak tady má jeden šťastlivec Kentucky Route Zero: BPPVR-2QA8M-BT8MB
    • Lima
      Dík moc za Devil May Cry *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit