Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 51% vlastizrádců. Národ zmetků...
  • Mno nebudu se Vám, tady do toho moc sr*t. Ale oba tábory, jak Zemanův tak i Drahošův jsou fakt k smíchu. Ty volby byly skoro remíza,ale jeden tábor se chová, jak když vyhrál 70:30. A druhý zase brečí a fňuká. Přežili jsme Habsburky, násky, komanče..tak přežijem i Zemana. Já mu ten státní pohřeb přeju. Osobně jsem to hodil Drahošovi. Ne, že bych ho vyloženě chtěl a ne proto, že by mi vyloženě vadil Zeman( po těch letech jsem si už zvyknul, že je svůj a a že je to typickej troll - to byl vždy). Ale hlavní důvod, proč jsem tam nechtěl Zemana je ta jeho partička mafiánskej snobů okolo něj. Jeden bez prověrky, druhej bez smlouvy s hradem,ale je u všeho a mluvčí, kterej snad vypadl z nějaké špatné komedie a pár dalších. Popravdě jsem se těšil, že někde popřípadě profackuju Ovčáčka, jestli na mě bude drzej až ho osobě potkám a bude zase řadový ovčan.. On je přesně ten typ, kterému se to bude líbit a ještě mu u toho bude stát... se vsadim o cokoliv. Holt si budu muset počkat dva tři roky, až povezou Miloše na márách mno *1* *15*
  • KrPa
    clovek napise v komentari kalousek a redakce to hned smaze *1*
  • Jedno blbé tričko a o zábavu v diskuzi je postaráno. *15*
  • Tady je zase nablito, dejte s tou politikou už pokoj, dokazujete akorát jaký jste loutky. Mocipáni s váma nebudou mít moc práce.
  • https://nazory.ihned.cz/c1-66031090-takto-veru-ne-pane-premiere?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

    Masakr i Smetana Babise setre jako hadr prach
    • Spíše dvě nuly si podali ruce :)
  • Teda, kdyz tady tahame tu politiku,

    tak me fascinuje, jak Drahosovi volici, se tady ohaneji inteligenci a nazyvaji druhou polovinu naroda luzou. Kdyz jsou tak super inteligentni, tak jak je mozne, ze ani napodruhe nepochopili, ze Zemana nemuzou porazit tupou propagandou a naservirovanim kandidata typu Drahos? Clovek, ktery si ani nedokaze uvedomit nasledky svych cinu - viz. podpis vyzvy vedcu proti xenofobii. Clovek, ktery nechape, jaky typ lidi se diva na debaty na Prime, kde se nechal rozcupovat a jaky typ lidi se diva na CT, kde nesmyslne za kazdou cenu utocil.

    Pokud chteli porazit Zemana, tak meli naservirovat nekoho, kdo je mene Zeman a je stale prijatelny pro druhou polovinu naroda. Ne, ohen a led. Tzn. vyborneho retora, ktery ma velke politicke zkusenosti, je dostatecne znamy, neni vitacske slunicko, je alespon neutralni k EU a NATO, nema zadne vztahy s Kalouskem.

    Za me maji 5 let, aby toto pochopili. No a pokud jim to nepodari, tak dalsi prezident bude Okamura
    *4*
    • Aký národ taký prezident *3*
    • jamar28
      Občas mi přijde, že ti "lepší lidé", kteří mají potřebu urážet Zemanovy voliče, vlastně ani nějak moc nechtějí, aby Zeman ty volby prohrával. Ale chtějí si ve skutečnosti jen trochu pohonit ego a využít příležitosti se hromadně nade všechny povyšovat. Jinak si to prostě vysvětlit neumím. On snad někdy někdo někoho přesvědčil tím, že mu řekl, že je nevzdělaná lůza a ožralecký vidlák, co by neměl mít volební právo? Lidé, co teď tohle píší těm, co volili jinak, si buď vůbec neuvědomují, čeho tím u oponentů docílí, nebo jim prostě vůbec o nějaké volby nejde, hlavní být "lepší", prostě exhibicionismus a je jim fuk, že tím vlastně tu svoji stranu potápí.

      Volil jsem Drahoše btw, minule Zemana.
    • další prezident bude Babiš, převezme voliče od Zemana
      • On nepotrebuje byt prezidentom. Tym bude dalsi mopslik sponzorov z vychodu.
      • Babise utopi na Capim hnizde, protoze byl zkratka nenazrany, ale to neznamena, ze nebude 4 roky premierem.
        • Babiše by utopilo Čapí hnízdo jedině, kdyby ho zatkli (a nejspíš by mu tím vzrostla popularita, protože by ho lidi začali litovat, že za to může Kalousek atd.)
          Jediný, co ho může utopit je, když si lidi uvědomí, že po jeho vládě se mají pořád stejně na h****.
    • taky se mi chtělo věřit, že slušný vzdělaný člověk musí porazit vulgárního prohlaného ožralu a že to tak snad vidí každý normálně uvažující člověk v této zemi, chyba byla si myslet, že Zemanovi voliči jsou normální, že pro ně platí zdravý rozum i argumenty
      • a) Slušnost nestačí k tomu, abys mohl být dobrý prezident.
        b) Vzdělání =/= zkušenosti v politice a inteligence.

        Zemana moc nemusím, ale Drahoš mi jako inteligentní fakt nepřipadal.
        • hloupý nebude, když řídil AV, spíš jen nemá s tímto typem vystupování tolik zkušeností, ale proti prezidentovi, který záměrně lže v každé druhé větě a hradní partička okolo něj okrádá stát jak to jen jde by byl Drahoš zlatý
          • Opět opakuji, vzdělání = inteligence. Nastuduj si rozdíl prosím.

            Mimochodem, pokud někoho obviňuješ ze lží, je dobré to konkretizovat a prokázat, jinak je to jen plácání do větru.
            • Drahoš papouškoval jen to co mu předhodili jeho poradci, takže usvědčit ho ze lži by nebylo fér. Jelikož vlastní názor neměl.
            • Dodej co? Já někde tvrdil, že Drahoš je lhář? Lol... opět bláboly... nepřekvapils.

              "Jinak předpoklady, že by Drahoš lhal je fakt kvalitní argument."

              Zatímco ty předpokládáš, že by nelhal. 1:1. Oba předpokládáme. Argument nula, jako vždy, femťáčku heh...
            • Femto
              tak mi ty lži dodej, dodej alespoň desetinu. Jinak předpoklady, že by Drahoš lhal je fakt kvalitní argument. Býval jsi lepší *3*
            • Tak jsme se dozvěděli, že Zeman lže. Jako každý v politice. Ne počkat, Drahoš by určitě nelhal, že? Heh...
            • Femto
              "Mimochodem, pokud někoho obviňuješ ze lží, je dobré to konkretizovat a prokázat, jinak je to jen plácání do větru."

              http://www.brics.cz/zemanovy-lzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit