Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohli by udělat remake na mafiu 1 aby byla na xboxu 360
  • Tak to mě rozsekalo, jak někdo nemůže pochopit příběh Rage. A ještě si na něj stěžovat, kde že je ta Autorita, když odehrál 5 hodin. A proč že jsem vylezl z ňáký Archy. Příběh je jednoduchej a je podáván postupně, ne že vám všechno řeknou v první hodině hraní. A pokud to člověk nepochopí, měl by to brát trochu s nadhledem, ne všechno jen hanit, protože jsem retar.ovanej a jsem nasranej, že mi to na kompu nejelo.
  • Gonzi
    Ad Mafia:
    Ta hra má imo kvalitně vystavěný a odvyprávěný příběh se zvraty atd. a prostě to připomíná (boží) film Kmotr. Celá atmosféra, dobové město, auta, rádia etc. to vše bylo velmi dobře zvládnuté. Ta hra byla prostě hrozně komplexní v těch "neherních" aspektech a pak stačila rozumná hratelnost aby se to považovalo za klenot. V době, kdy to vyšlo byl jediný openworld - GTA - který byl ale arkádově laděný. Mafia byla realistická, dobová, příběhová hra. Já spíš nevídím, proč by to neměla být jedna z nej her vůbec. Stačí ji srovnat s kmotrem od ea.
    • Bola tam bohuzial problematicka AI, kde hlavne tvoji kumpani dost zavadzali a kvoli ich neschopnosti kryt sa a ich smrti musel clovek niekedy opakovat to iste mnoho krat. Naposledy som M1 hral pred tromi mesiacami a musim priznat, ze som nebol z nej taky nadseny ako volakedy. Dnes by to vyzeralo urcite lepsie, teda ak by sa hry robili tak ako vtedy.
  • Gonzi
    Ad to, jak to jede:
    ta hra potřebuje low level přístup k paměti grafiky - proto potřebovala spec. ovladače, které AMD/ATI posrala při vydání. Bez toho ta hra bohužel není schopna fungovat normálně. Všechno to peklo co x lidí zažilo s rozjetím téhle hry jim nezávidím a je prasárna to tak vydat. Jen říkám, že by bylo fajn to v kritice trochu zohlednit.

    A ke kritice FPS - ta hra je nastavena na to, ať se hraje v 60ti fps, bylo to klíčové rozhodnutí někde na začátku vývoje a celý optimalizační systém tam je jen proto. A je tam kupa momentů, které by bez podobných fps byly v podstatě nehratelné. Osobně mi tohle přijde mnohem logičtější, než např. (ne)nastavování Metra 2033.
  • Boží diskuse na téma RAGE.Dlouho jsem se tak nenasmál:-)A o té hře si myslím to samé-mnoho povyku pro skoronic:-(
  • No tak asi dvě české hry se dají označit jako celosvětový úspěch v nejvyšší kategorii ... a to právě Mafia a Operace Flashpoint ( Hoši z Amantie a RakeinGrass mi prominou - hrají sice druhou ligu , ale jsou nezávislí , takže jim jejich výtvory na příkaz shora nikdo neprzní )
    Obě se mohly směle rovnat dobovým konkurentům , obě byly portovány na konzole a obě to s novými díly mají víc než těžké .
    Kvůli Vávrovi si vás asi dneska poslechnu ;) .
    • a Hidden&Dangerous 2, Vietcong ... taky i pres sve chyby nemaji moc lepsich primych konkurentu
  • iTunes verze bude kdy? *4*
    • sorry za spam, už tam je :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit