-
Ano, tak. Hlavně snad probůh neberete radostný zavýsknutí z podcastu jako ekvivalent tiskovky CERNu.
Jinak ale důvod k optimismu je - oproti faux pas - danej už tím, že jde o data z dvou na sobě nezávislejch pokusů. A možná by vlastně bylo napínavější, kdyby to byl boson, ale neměl parametry toho Higgsova. Nová fyzika ftw! -
Co jsem četl, tak částice byla "obklíčena"ale přímo prokázána zatím nebyla, i když vše zatím ukazuje že by to mohl být ona. Nicméně pořád existuje malá možnost, že by se mohlo jednat o něco jiného a vědci jsou po loňském faux pas se špatně zasunutým optickým kabelem opatrnější *4*
-
ako to vieš ? *3*
-
umenie je tak široký pojem, že tam môžeš napchať prakticky čokoľvek ... Osobne hry tak ako filmy považujem za umenie ale nevidím veľký zmysel o tom diskutovať.
-
Tip pro uplakánky ze zkrachovalého pseudopořadu: Přejmenujte se z GamePage na GameOver a začněte vystupovat na poutích a cirkusových představeních, tam to s těmi spektakulárními ultrascénkami jistojistě trhnete! *2*
-
sauce pls
-
REAKCE na Coffin Corne.
"Vědci ze švýcarského CERNu mají nakročeno k jednomu z největších objevů století. Podařilo se jim totiž objevit novou subatomární částici. Dalšími pokusy chtějí zjistit, jestli jde o „mýtický“ Higgsův boson"
Tohle jsem slyšel v Událostech komentářích (UK) 4. 7. 2012.
Ve FC janchor tvrdil,že Higgsův boson objevily a četl jsem to i jinde.Tedy jako kdyby to bylo naprosto jisté.To zase vyvracel Tomáše Davídkek v UK a vysvětloval to tam pro mně logicky.Aby se v tom prase vyznalo *12* -
Bůh malíř si asi ještě nepřál, aby mu někdo koukal pod štětec...
-
V USA je pirátství marginální záležitost, mluvíme li o procentuálním zastoupení.
-
Higgsův boson zatím objeven nebyl.... *3*
-
"Je to o postoji a morálce, tradici a úctě k práci jiných lidí."
Co jiného než neúcta k cizí práci je celá tvá zdejší lamentace? Možná si to blbě vysvětluji, ale na mě to tak působí. -
hry IMHO nejsou uměním, nýbrž médiem. Naplnění definice umění je už jen na každém konkrétním díle. Navíc je tohle vnímání silně subjektivní. Nicméně se zkratkou hra = umění nemám problém. Ona malba nebo televizní tvorba je na tom stejně.
-
no s tím ztrácením pirátů. Ti se tam (v USA) ztrácí proto, že jich je proporčně daleko méně, ne proto, že tam žije 312 megalidí. V Rusku se piráti rozhodně neztrácí *1* . Naopak, jsou tím pověstnější než celá středo-východní Evropa
-
tomátem vpřed!
-
Do jedné věty bych AC a historii nedával. Ona si ji totiž ohýbá podle svého.
-
Robotron3: Nebylo to jen o té době dohrání, to byla jedna maličkost, ale je to skoro 3 roky, takže si nevybavuji všechny stížnosti.
Jenda: Aha, tak to jo. To jsem nepoznal, ale máš pravdu. Jonáš je ... radši nic. -
Ach tak, takze je to osobni. :) Nicmene ja to myslel ironicky, taky mam o jeho kvalitach a odbornoti znacne pochyby. Na to jak dlouho uz se psanim zabyva a snad i zivi, mi nektere clanky prisly jak od cloveka co si vcera prinesl domu konzoli a teprve do taju pronika. :)
-
A proc si myslis, ze to nemohl dohrat za 7 hodin? Me se taky stava, ze hru, kterou nekde pisou hratelnost 8 hodin, ja ji dohraju za 15. Nevim, jestli je to tim, ze si dam hned nejvyssi obtiznost, nebo delam ve hre neco navic, kazdopadne prece je logicky, ze vsichni tu hru nedohraji za stejny cas.
-
Pan Jonáš jednou reagoval na čtenářské stížnosti zde na Games.cz u recenze MW2 (9/10) tím, že napsal: ,,Nesuďte hru podle proběhnutí na nejlehčí obtížnost a sežeňte si originálku". Lidi si stěžovali na recenzi obecně, například že nebyla objektivní, že udává nepravděpodobnou dobu dohrání, kdy uvedl asi 7 hodin (já to hrál na těžkou 5,5 hodiny) atd. Já jsem si originálku MW2 koupil za 1099 Kč a úplně jsem ty peníze vyhodil z okna, takže jsem byl na sebe naštvaný. Pak jsem si ale přečetl tenhle Jonášův dodatek a viděl jsem rudě. Kdyby byl vedle mě, tak by dostal facku. Tak jsem neváhal a napsal jsem redakci, ať ten dodatek změní a ať z toho vyvodí nějaké důsledky. Také jsem psal přímo Jonášovi , ať se hráčům omluví, ale ani jedno se nestalo. Proto je pro mě pan Jonáš naprosto nevěrohodný pisálek, který není dostatečný chlap na to, aby unesl kritiku.
-
Hry jsou hlavne soucast kultury a tak by na ne CT mela nahlizet. Umeni bych do toho netahal, jak pises, jsou v tomhle smeru lepsi kousky (Limbo, Rayman, Journey...) a jsou i kousky na hranici popcornu az odpadu (Battlefield a CoD), ale to by pak podobne museli kastovat i filmy, hudbu, divadlo...
Diskuse sla spis o tom, ze CT se rozhodla zrusit GP, asi kvuli usporam. A kdyz se zvedla vlna nevole, zacala vymyslet hovadiny a duvody zruseni. A sama se do toho zamotala. Zacne snad CT resit kvalitu a zanr filmu na sobotni vecer? Polanskiho ano, ale Rodrigeze ne? A proc vubec vysilat nejake filmy, je to komerce, prostoru maji dost, at si lidi zajdou do kina, no ne? :)