Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Výborný FC. Jako člověk, co dění kolem hardwaru vůbec nesleduje, jsem se dozvěděl spoustu zajímavých věcí.
  • Dobrý. Prosím pozvěte Ing. Olejníka ať pohovoří o PC 4k hraní (s kterým má dlouholeté zkušetosti). Zajímalo by mě, jestli by do toho šel znovu nebo jestli by bylo lepší jít do 1440p a ušetřený peníz použít jinde.
    • Vetsina lidi by asi doporucila 1440 144hz, precijen to rozliseni neni vsechno, teda pokud nehrajes pouze hry jako Witcher 3, kde mozna i to 4k muze mit sve kouzlo.
    • jestli nemas aspon 1080ti, tak na 4K zapomen
  • KamilZm
    Za mě dobrý, ale čekal jsem větší hloubku a detail. Například o Spectre a Meltdown jsme se nedozvěděli nic jiného, než všude jinde, bylo to hodně obecné a povrchní. Čekal jsem něco na úrovni popisu, který dělal Michal Rybka (píše i pro Level.cz, takže se zde mohl objevit). Ten to popsal poměrně detailně a přesto srozumitelně i pro laiky.

    Ale celkově OK a doufám, že bude pokračování a půjdete v tématech více do hloubky (nemyslím více se vykecávat, ale více detailů). Hlavně aby to moc nesklouzlo k reklamě na produkty.
  • risa2000
    Oceňuji odvahu zkusit něco nového a oceňuji odvahu "nových tváří" vystoupit veřejně a vzít si na první vysílání zrovna Meltdown a Spectre, které totiž, jak v podcastu zaznělo, jen málokdo úplně chápe.

    Problém v popularizaci odborných témat vědy a techniky je totiž ten, že aby o nich mohl člověk mluvit s nadhledem, a tím je popularizovat, nebo vysvětlovat, musí jim dokonale rozumět a současně musí umět použít zkratku nebo zjednodušení tak akorát, aby tomu porozuměl i laik, a současně, aby tím nezměnil vlastní význam. Grygar senior je zářným příkladem.

    Tady se to zrovna v případě chyb úplně nepovedlo, a stejně tak předváděčka notebooku byla trochu rozpačitá a nedomyšlená, ale jinak palec nahoru a nenechte se odradit. Zajímavý hardwarový kanál se neztratí. Frekvence by mohla být klidně jednou měsíčně.
    • Tilwaen
      Pod tento příspěvek bych se mohla podepsat, dobře formulováno.
  • MickeyMutant
    Hardware na Games? Proč ne, jen to nevidím na týdeník. To se mi zdá opravdu příliš často. Ledaže by si Petr Poláček na pokračování půjčoval vybrané hardwarové kousky ze spřátelených firem na "recenze". Které se pak vydají ve formě článku, když "tak ňák uznáme, že se za to nestydíme". No jo.
    • nebo nějaký retro hardware, tak to pak můžou dělat i týdně *2*
      • Říkal někdo Michal Rybka...?
  • Firingo
    Zaujalo mě to, pokud se najdou každý týden zajímavá témata, tak proč ne, tohle mě bavilo. Jen musím uznat, že ta prezentace notebooku nebyla uplně optimální, neboť divák ho neměl možnost vidět zblízka a některé prvky o kterých se zde mluvilo jednoduše nejsou ve videu vůbec vidět.
    Na druhou stranu, při cenovce 80 000 je to vlastně uplně jedno *15*
  • Oh my god. Ako popularno naucne, viac popularne ako naucne, moze byt. Niektore informacie fakt nieje dobre zjednodusovat lebo sa zmeni ich podstata.
    A na buduce rovno vypnite kameru. Je fasa ukazovat nejaky hw stylom ze si tam nieco smrdlate a divak vlastne ani nevidi o co sa jedna. Este ze vas aspon par krat napadlo ten notebook otoci na kameru...
    A chciet nejaky detailny zaber napriklad na klavesnicu a rozlozenie klaves to by bolo asi uz vela.
    • To bylo celkem amatersky no :) Ani se nedozvedet jaky to ma display atd., hlavne, ze se 10min Horstuje chlazeni :) Tim chci rict, ten cas by sel vyuzit mnohem lip, aby se divak dozvedel vic podstatnych veci.

      Kazdopadne dat 80 klacku za pidi obrazovku/klavesnici ktere za hodinu dojde stava, to uz je slusna uchylka :)

      Jinak souhlas s ostatnima, pokracovat a klidne byt odbornejsi, myslim si, ze vetsina ctenaru neni tak blba, aby nerozumela, kdyz uslysi, ze to ma IPS a ddr4 na 2666 ...
  • jako tydenik bych to nevidel, zas tolik se toho v hw nedeje, ale jako obcasnik, proc ne
  • solomon.short
    Za me fajn, rozhodne jsem pro pokracovani.
  • TheGGG
    FC kde jsem se i něco dozvěděl... kdo by to byl řekl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit