Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • danny_the_hound

    Z novších filmov by som zmienil menej známy Upgrade

    Trochu to námetom (a hlavným hrdinom :)) pripomína Venoma, akurát je to akčnejšie, krvavejšie a predovšetkým zábavnejšie.

    • Ač je to dobrý film, nevím zda bych ho řadil mezi "filmy co vypadají jako videohra". V tomhle na Henryho asi jen tak něco nemá :-D

  • hulec

    Kde je Postal? I když to natočil Uwe tak to je film který má prostě koule. 

    • drasta

      Postal neni film kterej vypada jako hra ale film natocenej podle hry. Ten film ma strasne obrovsky natekly pulzujici koule ale uplne mu chybi mozek.

  • Coffin.Corner

    Hardcore Henry byl skvělej. Upřímně jsem si myslel, že to spustí nový filmový žánr. Škoda že to lidi nechytlo... 

    • drasta

      Byl jsem na tom v kine a pritelkyni se z toho udelalo blbe a ja u toho usnul... nevim nevim :D

    • Maxianimal

      Souhlas, byla to pecka.

  • 0011

    Mám doma jak mangu Stačí jen zabíjet tak Blu-Ray na hraně zítřka a o filmové adaptaci bych taky řekl že je to neskutečná, akorát slovo pecka bych nahradil jiným výrazem. Původní příběh v manze není nijak extrémně originální ale filmový už vůbec ne, nemá s původním příběhem skoro nic společného a defacto je to kopírka nejmenovaného filmu s Nicolasem Cagem, osobně doporučuji se tomuhle dílu vyhnout obloukem.

    • dworkin

      Mně se na Na hraně zítřka líbí, předlohu jsem nečetl a nikdy číst nebudu. Sto lidí, sto chutí. Já bych ten film jako nenáročnou zábavu pro fanoušky sci-fi naopak velmi doporučil.

      Lidem, co mají 5.1 sestavu a lépe bych ho doporučil ještě mnohem víc, protože to má jeden z nejlepších prostorových zvuků, které jsem kdy ve filmu slyšel, ever.

      • 0011

        To je škoda protože ve filmu je všechno špatně. V předloze mají vojáci nádherné celotělové powerarmory kdežto ve filmu mají exoskelet co vypadá jako hnusný prototyp od Boston dynamics, ksicht Toma Cruise mohli ukazovat stejným stylem jako Ironman a třeba by jim zbyly peníze i na kvalitního scénáristu. Protagonisti jsou mnohem mladší a používají chladné zbraně které by bez obleku nikdy neunesli ale nepotřebují munici. Chemie mezi nimi je také mnohem uvěřitelnější a hlavně konec je úplně jiný a mě vyloženě naštval a naštval by mě i kdybych předlohu neznal protože mi to přišlo jako nepřiznáný remake filmu který jsem viděl a navíc nemám rád filmy/hry/knihy/komiksy které jsou o tom, že se vlastně nestaly.  Stejná situace Suckerpunch který mě ale od začátku bavil abych na konec dostal Brazil. Zvuk je fajn i když jsem to viděl s 5.1 ale co mám u počítače, ale to je poslední věc co mě zajímá a celkový dojem to nezachrání. Je to audiovizuální bonbón, ale co se týče scénáře a hereckých výkonů a i vedlejších dějových odboček oproti originálu tak mi to připomnělo americký remake Taxi s Fallonem a Queen Latifah, brr. V Hollywoodu chtěli točit i Akiru a doufám že to nedopadne protože americký scénář se má točit okolo motorky, to je něco jako kdyby Matrix byl o koženém plášti Trinity. Co se týče filmů co mají hodně společného s hrami mnohem radši doporučím tu herezi Ghost in the Shell se Scarlett Johansson, nebo obecně z poslední dekády je spoustu anime které je vyloženě herní tématika, postavy levelují, získávají lepší schopnosti, vybavení atd. například nejznámější Sword Art Online.

        • lipkozzi

          Budem reagovať iba na tú časť o EOT. Vieš o tom, že skutočnosť, že sa film nedrží svojej predlohy z neho automaticky nerobí zlý film? Pretože potom to pôsobí iba ako rant rozzúreného fanboya, že film nebol urobený tak, ako si ho práve on vysníval.

          • 0011

            Co když ti řeknu že jsem film viděl dřív než jsem četl mangu a stejně jsem si myslel že je to hezky vypadající slátanina? Nemuseli všude tvrdit že je to adaptace All you need is kill když to s ní nemá skoro nic společného, dobrý film má být postavený na kvalitním scénáři ne na tom dáme tam slavné tváře a lidi se pohrnou. Nejsem rozzuřený a už vůbec ne fanboj nikde netvrdím že manga je něco úžasného spíš lehčí nadprůměr spíš jsem zklamaný a tenhle film bych doporučil jedině v obrovské slevě. Byl tam potenciál který zazdili, mohlo by to být lepší než jako by hvězdná pěchota a next měli dítě.

            • lipkozzi

              Tak potom máš holt vkus, ktorý sa vzďaluje od vkusu väčšiny ľudí. Next som nevidel, tak neviem povedať nakoľko podobné to bolo a či odtiaľ niečo nevykradli. Zato pri EOT som sa bavil. Možno keby som sa veľmi snažil, tak tomu viem po prípbehovej stránke niečo vytknúť, no nazvať to zlým filmom by som si netrúfal. A koniec je proste typický Hollywood.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit