Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pre mna najlepsi diel co zatial vysiel na 3DS.
    najlepsi pribeh a minimalizmus dotiahnuty do dokonalosti (hlavne proti Fates, kde tych zbrani a blbosti je tolko, ze clovek nevie co s tym). v Echoes si clovek kazdej novej zbrane a schopnosti fakt vazi :)

    a s tymi DLC by som sa neobtazoval, nic extra neprinasaju. teda mimo prachov pre IS, coz mi ale vobec nie je luto :)
  • Z uvodniho obrazku to vypada, ze fakani zachranuji svet.
    • Na ja, přijdou ze školy (základní), maminka jim dá sváču, tatínek jim před domem utrhne dopravní značku jako meč a jde se zachraňovat svět. Takoví létající čestmírové nového milénia. *1*
    • berte to tak, že Japonci vypadají většinou mladší než ve skutečnosti jsou =)
    • To u většiny těchto jrpg her...
  • one answer freeshop
  • maros.goc
    "Z Fire Emblem se stala dojná cow. Hra vychází 19. května, ještě ten samý den k ní vychází první placené DLC za 8 euro a do 1. června, tedy ani ne dva týdny po vydání, vyjdou ještě další tři (!) přídavky za celkově 41 euro."

    to svinstvo mal uz vami vyzdvihovany Awakening
  • maros.goc
    Neviem, Echoes má miestami fádnejší exploring dungeonov, exploring dedín je absolútne hrozný, v hre nie je klasický triangel systém, nie je tam ani pokročilejšie vykresľovanie vzťahov, ktoré by ústili do svadby, mapy sú malé a hlavné bojové strety nebývajú až také majestátne ako v Awakening či Fates ...no neviem či by som ja nešiel o taký bodík nižšie ešte ...kazdopadne ma hra strasne bavi aj napriek tomu co nema a co by som chcel aby mala, a pribeh je velmi zaujimavy :)
  • Přemýšlím, zda do toho jít. Byla by to moje první Fire Emblem hra. Je tento díl vhodný i pro nováčky v sérii? Awakening jsem zkoušel v demoverzi a bohužel jsem se do toho moc nedostal. Nicméně, šlo o demo, plné verzi bych se jistě věnoval více. Echos mě lákají, ale říkám si, že místo her na zkomírající 3DS bych si měl raději odložit peníze na Switch :)
    • Mam oboje, momentalne jsem na dovoleny a mam sebou 3ds i switch a nikdy jsem nelitoval. 3ds ma navic krokomer ktery pouzivam denne. Na cesty jsou obe konzole skvele, akorat si porid germanproof sluchatka, kvuli jednem ozralejm nemeckejm slepicim jsem prohral v mariokart shodou okolnosti taky s nemcema
    • Koupil jsem si nedávno Awakening, do toho před pár týdny ve slevě všechny DLC a pro mě to bude hra na dlouhé měsíce. Jsem stratég jak noha, ve složitějších bitvách dostanu nabančeno, než to udolám, ale je to perfektní, neskutečná radost to hrát. A to jsem vždy obcházel cokoliv tahového obloukem.

      Ale nic neskomírá, klidně kup i Switch. A Vitu. Čím víc krabiček, tím líp :-) Až bude válka, budeme na ně rádi vzpomínat.
    • maros.goc
      pre nováčikov úplne najlepšie čo môže byť :) mas tam aj moznost vypnutia permanentnej smrti :) .....3DS nie je zkomírajíci, este mnoho hier vynikajucich vyjde! mozno aj dalsi Fire Emblem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit