Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Football Manager - Czech & Slovak
    Steam komunita této série http://steamcommunity.com/groups/FMCZSK
  • Vyznamna vylepseni slibuji vzdycky, ale nesplni je nikdy. Ocekavam reskin FM13 (a minusy, lel).

    Na druhou stranu alespon podle screenshotu to vypada, ze konecne - po takovych minimalne peti letech dozadovani se te funkce - lze nastavovat konkretni volby hracum/pozicim (screen 8/30). Pokrok!

    Kolacove grafy sice pusobi hezky, ale jsou k nicemu. Je hezke videt, jakym zpusobem se trenovalo v minulosti, ale na hru to nema zadny efekt. O tom, ze zustava absurdni trenovaci system, ktery neumoznuje hrace vylepsovat smerem, kterym by si terner pral, ani nemluve.

    Samozrejme clovek soudi z prohlaseni vyvojaru a screenshotu, ale tech tisic zmen na me pusobi spis tak, ze tisic obrazovek/zprav/hlaseni, kde byl do ted pouhy text, seznam hracu nebo suche informace, ted nahradi graf, fotky hracu a jinak graficky vyvedene info.

    Pocitam, ze i ctrnactka si udrzi dve stalice serie, a to tragicky cesky preklad a asi ctyri roky nezmenenou databazi ceskych hracu, viz jiny komentar zde v diskuzi.
  • A co takhle napsat, že se hra vyjde i pro platformu Linux, novinkou také přítomnost Steam Workshopu a ukládání do cloudu? :)
    • ales.smutny
      "...máme čekat další vylepšení nástrojů pro uživatelsky generovaný obsah skrze Steam Workshop. Plus uložené hry nyní budou v cloudu, takže..."

      Taky to tam je :)
  • Určitě vyzkouším demo. Doufám, že budou pryč hráči, kteří 1. ligu hráli naposled před 10 lety a ve FM 13 jsou, i když jim casto je skoro (nebo i vice nez) 40. Jejich statistiky sou vsak víc než dobry, a protoze jsou volni hraci), tak si je najme polovina ligy.

    Jeste spousta dalsich mensich veci, ktery ve vysledku dost otraví delsi hraní. Ale ted si nevzpomenu. Kazdopadne jsou tam už od FM 2006.
  • Psychotic
    Slinty slint. *14*
  • No to je dobře, dobrých změn není nikdy dost, ale nepsali to už loni?:D

    Dotaz na Aleše: dostal ses k Franchise Hockey Managerovi 2013? - pokud ne, doporučuju. Ale bacha, hlavní stránka webu je krapet zavirovaná :), spíš se k ní dostaň skrze Facebook (https://www.facebook.com/FranchiseHockeyManager)
    • FHM 13 je ještě dost nepoužitelný, hodně bugů, nereálností atd. Eastside Hockey Manager 07 s novými sestavami a patchi na realismus je stále TOP a zatím ho měnit nebudu.
      • Pravda. Alespoň mě hra hodně padá. Eastside bych hrál dál, ale i když jsem zkoušel asi pět verzí, tak mi hra v určitém dnu dala pokaždé vale. Plná verze FHM vychází 3. září, ale přednost ma Rome II. Nicméně i tak jsem rád za betu. Snad to v těch málo lidech dopilují.
    • ales.smutny
      Nedostal, přiznám se, že hokej mě tolik nebere a hlavně už nevím, kdy brát čas na hraní dalšího managera :) (takže je vlastně jen dobře, že mne hokej nebere!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit