Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zelda_28
    Boží věc :) nahrál jsme se toho stovky hodin ještě v počátku vývoje. Určitě doporučuji...teda jen rozumným jedincům s vkusem :)
  • hnus
  • Jack1947
    Nevypadá to zle, to zkusím...
    • Dagon
      Jacku, Jacku... Najlepsie bolo, ked si svojho casu komentoval snad kazdy jeden prispvevok na w-blogu. Na jednej strane ti este z danych cias ostali iste "nezvratne nasledky" a na strane druhej... nu, len si sem-tam po sebe precitaj, co to vlastne mienis postnut sem na games.cz. Mozno ti potom zapne, ze nie kazda kravina je hodna TVOJHO komentu. Zial, to ti este stale za cele tie roky nedocvaklo. Zreime si si zohnal prilis malo hernych konzol. Este i dnes si spominam, jak si na w-blogu najprv stale otravoval s PCckom, avsak len do chvile, kym si sa dostal ku X360. Potom clovek nevidel ziadne ine komentare, len ody na X360. Co to bude dnes? Nebodaj si si uz stihol zohnat PS4 alebo Xbox One, takze opat budes mat o com "informovat" ostatnych hracov? Preboha.. len to nie!!!
      No ni noc... ved ty sa jedneho dna, ked trosku viac dospejes, konecne zobudis... len ci uz potom nebude neskoro. *7*
    • Krescz
      ty nemas FB nebo co? furt tu pises kazdy psouk co se ti honi hlavou....a ted ke hre...nelibi se mi *5*
      • NavrySS
        Ať si komentuje, ale to není článek/recenze/info, kde by nevyzvracel nějáké své moudro.
        • Jack1947
          Jaká pak moudra? to jsou tzv. jedno max 3-4 slovné komenty, na ně se neočekává reakce. Automaticky.

          FAcebook nikdy, nejsem sebevrah. Cukrbrk, si nezaslouží šmírovat osoby co o to nemají vůbec zájem.
          • N0isy
            Neočekává reakce? Ty to sám moc dobře víš, ale nesmysly psát nepřestaneš. *7*
    • NavrySS
      A napíšeš nám jak se ti to líbilo? A zhodnotíš to,prosím? Čekám na to celou dobu. *9*
  • Skvělá hra a pro mě jeden z nejlepších Source modů ever. Za zmínku stojí i boží soundtrack ... ke stažení zde: http://edharrison.net/
    • nikdy jsem to nehral, ale v jednom ti musim dat za pravdu, OST to ma uzasnej. Uz ho posloucham roky. Moje nejoblibenejsi "footprint"
    • Pamatuji si na to, kdy jsem si jednou ten mod stáhl, vlezl do prázdné mapy, chvíli tam chodil, vypnul a odinstaloval. *15*

      Kdybys to měl popsat několika málo větami, jaká charakteristika by tě napadla?
      • Ježíši, popsal bych to asi jako taktickou stealth FPS s důrazem na teamplay, to vše v prostředí futuristického japonska. Cílem teamu je sebrat torzo robota (Ghost), které je většinou na středu mapy a donést ho na určité místo. Ten kdo nese Ghosta může střílet pouze z pistolky, nebo běžet beze zbraně, ale vidí siluety protivníků poblíž. Prostě taková variace CTF. Včera jsem tomu po x letech věnoval cca 3 hodiny a náramně se bavil.
      • Vem hrnec, hod tam counter strike a unreal tournament, pridej tam nejake to exoticke koreni, povar to chvylku a dostanes neotokyo.

        Hra trpi na nedostatek hracu a tezkou krivku pro novacka. Mapy by mohli byt lepsi a vic, zvlaste aby tam slo vyzuivat ruzne schopnosti classu. Nekolik takovych pripadu tam je ale malo.

        Ma to specificky styl hrani. Neustale vyuzivani spesl optiky, kamuflaze a full auto strileni a tri odlisne classy tomu davaj svuj charakter.

        Dobra hra, bohuzel uz je dlouho mrtva, zadne vyvojare uz ani nema (snad jeden grafik tam jeste je), to ze je to tedkon na steamu nema spojitost zeby to nejak "dokoncovali". Nikto nato nesah uz radu let, pac nato uz nema kto sahat. To nezamena ze je to spatne, proste hra je hotova uz dlouho. Akorat jeji vrchol byl davno pred touhle publicitou spojenou se steamem.
        • Počkat, počkat. Vždyť teď vyšla jako stand-alone hra, tak jak to s ní vlastně doopravdy je?
          • to bylo odjakziva stand alone, jen si nato potreboval mit source sdk 2006/7 kterej je zadarmo uz radu let, ze to jen zabalili do jednoho baliku a soupli na steam, udelali tomu stranku v obchode a diky tomu je to vyhledatelne prez search na steamu v tom nedela zadnej rozdil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit