Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • game of thrones 1.série je jeden z nejlepších seriálů,kterej jsem kdy v životě viděl v historyckým a jemně fantasy žánru. Bezpochyby to bude do budoucna jeden z nejočekávanějších seriálů. Můj fanouškovský názor : herci nejlepší, dialogy,monology nejlepší, děj úžasný,propracovanost do detailu nesktečná... je tam vidět kvalitní a férová práce ve všem a to oceňuju:) :)
  • jen ještě dodám, že na Seriálu Game of Thrones spolupracuje i samotný G.R.R.Martin a jelikož to ma HBO tak to nebude ani tak levný, jako většina fantasy seriálů. Což se o hře, podle dostupných informací říct moc nedá. Těším se jak malý dítě ale na obojí, letos je nějaká skližeň věcí kolem Písně ledu a ohně. Nejdřív desková hra, potom seriál a teď počítačová hra. Asi je to najednou v kurzu.
    • ales.smutny
      Tak on byl vždy v kursu, ale je pravda, že velkorozpočtový seriál z produkce HBO budí hodně zájmu a tam bych i viděl kořeny toho, že hra se "pohnula". Otázka věrnosti originálu...to visí na ocasu toho podivně velkého draka:)
  • Spioni? Trošku korektury, ne?
  • Souhlasím, tohle je jedna z nejlepších knižních sérií na světě.
    Obrázky pěkné a hru určitě vyzkouším, ale trochu mě tam děsí ten drak. Pokud se to má odehrávat v období Hry o trůny, popřípadě současně napsaných dílů, tak tam takovýhle drak nemá co dělat.
    • My na fandovské stránce http://icefire.d20.cz/ z téhle hry moc nadšení nejsme, vypadá to dost tuctově.
      • Ze dvou obrázků dokážeš ohodnotit hru? To tě obdivuji. Je známo velmi málo informací, do vydání zbývá několik měsíců, ale přesto už se najde pár chytrolínů, kteří by snad dokonce zvládli napsat i recenzi jak tak vidím *6* *1*
        • A je pár chytrolínů, který všude zbytečně dělaj hyc... Vzpamatuj se !!!
        • Nehodnotím jak to dopadne, jen píšu, jak to na mě působí teď. *7*
    • Hra ačkoliv má název Game of Thrones jako první díl, je to spíše z hlediska marketingu kvůli chystanému seriálu. Období respektive děj hry má pokrývat velkou část důležitých událostí dějin Západozemí, takže i období, kdy draci nebyli vyhynutí.
  • Nejlepší knižní série, která kdy spatřila světlo světa. Mnoho lidí ji považuje dokonce za lepší než Tolkienův Pán Prstenů. Jsem zvědav jak na tom bude hra.
    Co se týče knížek (sága Píseň ledu a ohně, první díl pojmenovaný Hra o Trůny jako tato hra), je to sice fantasy, ale ty fantasy prvky jsou tam jen mírně a v podstatě v ústraní, hlavní je perfektně propracovaný reálný svět středověkého ražení plný zrady, násilí,politiky,vražd, sexu a žádná z postav není vyloženě černo-bílá, v každém je něco špatného i dobrého, děj člověka nepřestává překvapovat a člověk nikdy neví, která z důležitých postav může umřít.
    Všem doporučuji. Pokud přečtete prvních pár kapitol, už vás to nepustí a budete to chtít dočíst komplet.
    BTW HBO chystá podle této knížní série i seriál, premiéru by měl mít za dva měsíce.(Sean Bean, Lena Headey atd)
    http://www.youtube.com/watch?v=43LW7a_NKMk
    • Jako, já jí mám taky rád, ale tuhle reklamu si můžeme odpustit, ne? Pán Prstenů není žádným opus magnum ve fantasy žánru, aby to, že je něco lepší, automaticky znamenalo, že to je nejlepší knižní série. Hodně lidí by s tebou nesouhlasilo. Mě se například líbí víc Malazská kniha padlých, ale neprohlašuju o ní, že to je nej nej nej ....
      • Docela dilema: MKP nebo Píseň? Kvůli lehce slabší Hostině (a počeštěným jménům - Dubosrdcký mi láme jazyk dodnes) a naopak skvělým Vichru a Ohařům u mě vítězí o kousek MKP, ale obojí je úžasný, největší díla fantasy od Pána prstenů, ten byl prostě první, toho nic nemůže překonat, to je klasika, ale kdybych měl říct dva nástupce Tolkiena tak Erikson a Martin! (Osobně bych dodal ještě Sapkowski :-)) Jinak na hru se těším, podle těch kusých informací se nedá moc předem odhadnout, co z toho vzejde, na to odpoví až (doufám) demo, ale věřím jim, protože snad by Martin nepropůjčil svou ságu nějakému "braku"....
      • ales.smutny
        Ale ona - Malazan Book of Fallen) je nej nej nej ... ;) (pardon, musím potlačit fanouškovský výkřik:))
        • Ono aj za Eriksonom kedysi prišli týpci z nejakej firmy, žeby radi urobili hru zasadenú do sveta Malazsekj ríše, ale vraj ich projekt nebol dostatočne ambiciózny (nech to už znamená, čo chce...), takže ich radšej odmietol, nech to náhodou nepoškodí meno série.
      • Já to o ní prohlašuju, protože je to pravda. Jistě, každý má svůj vkus, jenže stejný názor jako já má extrémní množství lidí po celém světě a Píseň Ledu a Ohně od Georger R.R. Martina má obrovskou komunitu a právem taky byla v americe označena jako "bestseller". Takže na tom asi něco pravdy bude. A reklama? Nebyla to reklama, jen doporučení.
        • Na světě jsou různy pravdy hošku a porovnávat Píseň Ledu a Ohně a Lotra je dost ujetý.... BTW Titul Bestseller má každá knížka....
          • Oprava: BTW Titul Bestseller má dnes skoro každá třetí knížka....
        • "Já to o ní prohlašuju, protože je to pravda." - Ehm...
          "má obrovskou komunitu a právem taky byla v americe označena jako "bestseller"" - To má i Sex ve městě nebo Šifra mistra Leonarda a taky bych je neprohlašoval za něco extra.

          Tím nechci říct, že já fanouškem nejsem, ale tohle je trochu extrémní vychvalování. Navíc Hostina pro vrány zrovna moc dobrá není. *3*
          • Nebude to českým překladem? Knížky jsem četl v angličtině, ale někde jsem četl, že překlad oproti starším dílům za moc nestojí.
            • Ne jen překladem, ten samozřejmě dělá hodně, ale taky dějem, který je ze všech dílů nejslabší. Prostě se tam skoro nic neděje. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit