Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pprečo 3x?..rád si pozriem gamesplay...ale tretí krát hra mimo "moju"misu..:/..prečooo...možno som už starý..na takéto...nenapíšem čo..bo by ma ukamenovali..:)
  • RodneY55
    Nechápu, proč piráty neomezej nějak víc, jako třeba ten škorpion v Serious Sam, ale ustřihnou jim jen kousek hry.
    • Jack1947
      Prej neomezej víc, nestačí že ten Crack co je nejede zatím na starčích Phenomech II, to je myslím celkem velké omezení plus nějaká ta I5 taky hapruje... ono narvali spoustu nesmyslnejch prachů do Denuva a beztak im to je a vždy bylo k hofnu. http://cdr.cz/clanek/mela-vydrzet-roky-3dm-se-povedlo-cracknout-neprolomitelnou-ochranu-denuvo
  • Warez verzi prý chybí ten boží začátek (probuzení po letech z kómatu, velryba...) a hra začíná až s Ocelotem v Afganistánu. To jen informativně pro ty co hrajou warez, aby věděli, že jim tam jaksi chybí začátek hry a bůh ví co dalšího.
    • Začátek tam nechybí. Pirátská verze má jenom v sobě uloženou pozici z Afghánistánu a ti joudové všichni klikají na continue, namísto new game. Ono je to proto, že po prologu ta hra spadne.
  • pustil jsem si to na pozadi, po chvili nakouknu, a co nevidim

    plizi se tam po runwayi se psem po boku a nikdo ji (ho) nevidi, pure stealth *1*
    • pure steath si z toho klidně udělat můžeš, ta hra nabízí cokoliv. Nebudeš chodit s parťákem, povypínaš si asistenty a věř mi, že to bude na tebe hardcore, takže lepší je brečet na foru.
      • mne stealth nebavi, ja se jen snazim pochopit koncept tyhle hry a kde nabrala absolutni hodnoceni

        a protoze vidim jak to hraje autor recenze, tak mi to smysl nedava

        stealth to neni, akce slaboucka (ai na urovni strasaka do zeli), pribeh komentujou taky jako pochybnej

        jo, je to krasne udelany a plny roztomilych blbustek, ale vic tam nevidim
        • co to je za debilní kecy? Stealth je tam naprosto parádní a můžeš to hrát jak chceš, absolutně jak chceš, nikdo tě nenutí sledovat červné stopy na mapě do jeskyně a pokud jednu stopu neuvidíš, tak se musíš vrátit zpátky. Co jebeš do A.I. Jedna z nejlepší A.I za poslední dobu, chyby se najdou vždy, je to hra a kdybys tam měl super-realistickou A.I, tak to prostě nedohraješ, je to pořád hra ty mudrlante...

          Stealth tě nebaví, hra tě nezajimá, hru jsi nehrál, tak proč plácáš takové dementní sraačky o ničem?

          Evidentně jsi hardcore pařan, který je skill až z toho přechazí zrak, takže co ti brání zapnout Metal Gear a projít to v základním oblečku s uspávací pistolkou nebo ještě lépe, je tam vodní pistolka, to je přesně pro takového hardcore pařana idealní. Já jsem rád za krabice, za tagovaní nepřátel psem, za asistenty, jelikož takhle to já průmerný hráč má šanci dohrát.
          • no bez tlumiče tam šancí nemáš, jedině že bys stál na věží a střílel a střílel jako deebil, kterým beze sporu jsi. *15*
            • To myslíte vážně?

              Čtyři mise, z toho jste byl schopen dokončit pouze jedinou... a děláte tu závěry? Moc nechápu o co vám jde.
            • achievmenty ti nenabidnu, bud se spokojis s timhle

              http://postimg.org/image/vm4nw42fn/

              nebo mas smulu *5*
            • samozřejmě ti to věřím, rád určitě nabídneš achievmenty jako argument debilee z RetardRace. A určitě jsi je všechny zabíjel i s Paz na zádech, že ano? *15*
            • samozřejmě ti to věřím, rád určitě nabídneš achievmenty jako argument debilee z RetardRace. A určitě jsi je všechny zabíjel i s Paz na zádech, že ano? *15*
            • ze tys to hral packou? ano, kdyz se jich objevilo vic najednou, schoval jsem se na par okamziku za neco, v tom vezeni me dokonce dokazala pred kulkama ochranit plachta hozena pres dratenej plot (sofistikovana ai stala na druhy strane 2 metry ode me, a s cervenou znackou nad hlavou se ji snazila marne prostrelit)
          • protoze to tady chvali horem dolem, usporadali 3 gamesplaye, a tvrdili, ze to je must try hra, ktera se da hrat ruznymi zpusoby (ja bych byl rad za akcni narez, kterej se jednoduse nekona), zkusil jsem ground zeroes, coz je demo tuctovy tps

            asi nejdulezitejsi v tom tvym zbleptu je "za posledni dobu", protoze dneska je modni delat stupidni hry, tak naznak ai je u mlicnaku hned "nejlepsi"
            • ano, zacal jsem s pistolkou, ale, a to bude pro tebe evidentne prekvapeni, hned z panaka na vezi jsem dostal samopal/utocnou pusku a z kazdyho dalsiho vypadnul taky samopal / 30 naboju, a protoze neni problem zabit na 3-6 kulek kazdou slepici, tak jsem mel k zabijeni vic nez dostatek prostredku
            • "nejdriv jsem je vystrilel jak slepice a podruhy jsem to chtel zkusit stealth na hard, ale vystrilel jsem je znova jak slepice"

              To je lež *15* Hezky jsi se prokecl. Na hard v Ground Zeroes nedostaneš ani zbraň ale jen uspávačku, čili jsi se určitě nemohl prostřílet. Navíc na hard asi dva zásahy a jsi dead, v podstatě je to jako TPS na hard nehratelné.

              Díky za potvrzení faktu, že jsi deebil...
            • Nechápu pane n proč máte pořád potřebu znehodnocovat inteligenci PC Master Race. Na to tady stačí LV a další.
            • kdyby netvrdili, ze se to da hrat ruznymi zpusoby, a ze tam je vynikajici ai, ani bych to nezkousel, tomu ver

              aby se nenachytal nekdo dalsi na tu propagandu, tak radsi uvadim veci na pravou miru

              gamesplaye jsem videl tak hodinu, zbytek jsem mel jen na pozadi k poslechu, ground zeroes jsem hral tak dve hodiny, nejdriv jsem je vystrilel jak slepice a podruhy jsem to chtel zkusit stealth na hard, ale vystrilel jsem je znova jak slepice (nemam na to proste trpelivost, plizit se a tvarit se, ze je to napinavy, kdyz vim, ze odpor se nekona)

              z toho posledniho gp jsem videl asi 15 minut, "plizeni" po betonu na letisti uz jsem se smal (o tom je vetsina hry, jako chytra horakyne schovana-neschovana), a pak jsem jeste koukal na usek okolo naky strazni veze... asi 4 vojaci, nas hrdina je 30? asi metru od nich, asi neviditelnej, jednomu da headshot, ostatni stoji jak prkna... zastreli jeste dalsi 2 a posledniho postreli, a co udela vynikajici AI? zacne splhat po zebriku

              kdyby tam nejaka ai byla, cekal bych reakce asi nasledovne, slysim kulku a pada prede mnou mrtvola? smrdi to smrti, tak se schovam a zavolam posily
            • co si vylizány nebo co? Co jsou to za proti-argumenty? Takže jsi očekávál akční nářez od stealth série, věnoval jsi tomu asi 5 hodin gameplay s Games. cz? Takže tobě už nedošlo po prvním shládnutí, že akční nářez se nekoná, jelikož tě většinou ustřílí? Ok, takže jsi dal druhý gameplay s Games.cz a zase to bylo moc stealthové a dokonce jsi koukl na třetí? Ok, nevíš co s časem. Dobrá, rozhodl ses na základě gameplay hru řešit a řešíš přesně co? Že Honza a Pavel to hráli moc stealthově s různýma vychytávkama? Honza předvedl různé řešení situací, neviděl jsi snad jak se kompletně proplížil na letiště a pak vzal zajatce? Neviděl jsi splnit misi jen pomocí helikoptéry a hrubé síly? Neviděl jsi vychytávky s umělýma vojákama? Neviděl jsi, jak Pavel zvládl svoji misi, aniž by byl spatřen. Co se ti na té hře sakra nezdá?
    • Už jen čekám, až nějakej magor vyzkouší vojenský fígle v nějakém otevřeném boji :D. Když mohou hráči závodních her jezdit v autě bez řidičáku a pak se diví, že ježdění je úplně jiný :D, to samé platí s těmito pseudo válečnými hrami. GTA taky inspirovalo několik šílenců, tak kolik jich půjde válčit proti Islamskému státu s talismanem MGS ;).
    • ale uz chapu, proc se to tak libi dobrovskymu, simulator pobihani krajinou
  • Chlapci díky, přesvědčili jste mě, že jsem udělal dobře, když jsem hru, kterou jem dostal ke grafice, prodal. FAKT by mě to nebavilo. Super hra? Jako inteligence nepřátel je fakt boží :D, stačí naházet pár umělých panďuláku před jejich xicht a vůbec jim to nevadí :D. Nebo v minulém gamesplay ta armáda tupců ve sklepě, nebo kde to bylo :D. Upřímně chápu, že to dost lidí baví, ono kvalitní hra na vojáčky s rozumným světem a inteligencí je jak šafránu :/. Za 14. dní další gamesplay o multiplayeru, ať se znovu pobavíme ;).
    • To je husty. Vazeni navstevnici, podivejte se prosim na tento vzacny ukaz - zivy "neckbeard" v divocine. Mame zde muze, pravdepodobne ve veku 20-30 let, morbidne obezniho (v prispevku se vyskytuje typicky logikus tlustochus), ktery nejenze dobrovolne kouka na hodinu a pul dlouhy gamesplaye, ktery ho nebavi, ale dokonce si ukousne nekolik minut sveho volneho casu, aby napsal odstavec o hre, ktera ho absolutne nezajima, jak je spatna.
      • pustit si gamesplay neznamena nutne se na nej koukat (ja je casto jen posloucham a sem tam nakouknu)

        koukat na na to komplet je ztrata casu, mne se vic libilo, kdyz tu p.d. zkousel vlastni format (napriklad darkmod, trvalo to 15 minut, to bylo stravitelnejsi)

        ale to prej bylo moc prace (takhle u toho nejspis stravi stejne nebo min casu, protoze to nemusi editovat, ale vysledek je rozplizlost)
        • Hra me nebavi -> neklikam na gameplay -> nepisu do diskuze.

          To by ovsem bylo racionalni uvazovani, zde mame neckbearda, kteremu tuk vlezl na mozek, takze sekvence akci se meni na: Hra me nebavi -> klikam na gameplay -> pisu do diskuze, abych lidem vysvetlil, proc se jim hra nema libit.
          • nejdriv musim zjistit, ze me hra nebavi a k tomu jsou tyhle gp docela dostatecny voditko

            nerikam jim, proc se jim nema libit, rikam, co se nelibi mne a komu se to nelibi taky, at to ani nezkousi (usetri si ztratu casu s demem a gamesplayem)

            jo a nekdy me bavi olejnika i jenom poslouchat, i kdyz nesdilim jeho vkus v ramci her, tak se mi libi jeho zapal, a ze pridava i informace okolo
      • dle příspěvku koukal i na minulý gameplay a ten trval dvě hoďky....
    • https://youtu.be/oxUkrycAauc?list=PLDmZhPdI8SkfHzpuv2L31t296uxEmftMK&t=2646
      • To už je dávno opravené ty troubo.
        • *15* fakt? Jak chceš opravit absenci A.I. Jinak patche CDP hru neopravují, ale rozbíjí
          • Něco jiného je zaklínač a něco jiného je vojenská hra. Ano je divný a docela trapný, že potvory v W3 neumí plavat, ale ve stealth akci stačí hodit umělý panáky a pak je postřílet? :D Nebo dělat, jak se plížím :D, nebo ta krabice? :D Chápu není to realistická hra, ale všechno kolem jo, tak proč i ta grafika není taková stylicky upravená? Proč to lidem nevadí? Protože buď by to lidi nehráli, neboť by to bylo pro ně moc těžké, nebo a to je horší, vývojáři neumí ve většině her rozumnou A.I. Bohužel většině stačí dostat nějaký zmetek, suprové promo nejlepší recenze a pak spokojenost hráčů se nese na vlně pozitiva. Na takové vlvně jsem byl například u hry Assassin Black Flag. Hra mě v době vydaní děsně bavila a hodně jsem přehlížel chyby, taky drahá hra tak to člověk chce vytežit do maxima. Hra mě po X hodinách přestala bavit, vrátil jsem se k ní po cca půl roce a rval jsem si vlasy, jak jsem takovou pípovinu mohl hrát. AI pro retardovaný, chování postavy neintuitivní, neustále chození někam jinam, než jsem požadoval, až jsem hru odložil úplně. Těch příkaldů by bylo víc a pevně věřím, že to má víc lidí. Pak je extrém, kdy hráči musejí dohrát hru na 100% vysbírat všechny trofeje a všechny Gčka...
            • tak jede konvoj a před tebou jsou panáci(navíc hodně podobní lidem) Co jako řidič uděláš? Projedeš a budeš riskovat třeba miny nebo zastavíš a zkontruluješ situaci, když máš plný konvoj vojáku + těžkou techniku. Dle mého je lepší neriskovat miny na silnici a kouknout na panáky :)

              Já tuhle misi dělal asi 20 krát, ti panáci mě nenapadli, osobně jsem to řešil kompletním stealthem na letiště, pak stealth a fulton nakládák a pokaždé mě načapali, takže jsem musel odlákat ty lebkouny a až teprve fulton. Pak útěk. Teď jsem viděl jak ladně to hrál Honza a bylo to úplně o něčem jiném.

              Jinak A.I je na medium výborná, pořád kotrolují, řeší přes vysílačky, maji hodně slušná dohled, kontrolují i náznaky. Osobně si myslím, že to na hard nedohraji.
  • Jack1947
    Nedivím se že, někoho rozptyluje outfit Quiet přeci jenom hluchoněmá dívka ale opblečená jak ... *7* , ach ty japonci musí mít vždy všechno tak moc výstřední... kolikrát to není ku prospěchu věci. To už je stravitelnější ta střepina zaražená v Snakeově hlavě.
    • Tak hluchoněmá není jen z určitých důvodu nemůže mluvit, a důvod proč je tak oblečená to má a do celýho story to zapadá.
      • Jack1947
        Ok, já to jenom moc nechápu ale to je vlastně fuk. ( Nemůže mluvit = nemá snad jazyk?) ... just sayin.
        • Jazyk má akorát z určitých důvodu nemůže promluvit nebudu tu házet Spoilery a polonahá chodí kvůli tomu že má v sobě parazity díky kterým přímá vodu kůží a potřebuje sluneční světlo aby přežila, nahrazují jí poškozený orgány.
          • No nic proti, ale debilnejsi duvod si Kojima nemohl vymyslet. Ne, ze by mi to vadilo, prave naopak Quiet je kus poradne baby, ale je to proste smesne duvod a je to jenom o tom aby vypadala tak neskutecne sexy.
            • Jack1947
              Přesně, proto ty japonce nechápu žena jakákoli je pro ně vyobrazená tak aby napadla ty nejprimitivnější pudy chlapa... *7* Je to sexy možná je i hezká, ale je to na hlavu - jestli to mělo být hlavně na efekt, aby se proháněla po čirých stráních v bikininách a roztrhaných riflých prosím a děkuji za mínusy... vždy potěší. *14* *5*

              Neřikám že se přes to nedovedu přenést ale svým způsobem mi to i vadí... nejen u téhle hry... tot vše.
            • No jen si to namlouvejte *1* a omlouvejte to žánrem "sci-fi", když právě v tomto žánru jde vymyslet cokoliv, takže mohla mít klidně třeba oblečení z nějakých speciálních nanovláken, které propouštejí sluneční světlo, ale zároveň mohou být z jedné strany neprůhledné apod.

              Prostě polonahá tam je z 99% proto, aby fungovala jako eye-candy a honící materiál (ať už si to přiznáte a nebo ne) - to, že je to jinak třeba propracovaná postava je věc druhá a v tomto směru ji nekritizuju. Jinak ale přesně kopíruje představy čerstvě pubertálních kluků *2*
              Přitažlivé hrdinky mi nevadí (spíš naopak), ale tady už je to fakt trochu "přes čáru" a obhajoby jejího vzhledu mi přijdou velmi úsměvné a naivní :)
            • Nevím jestli si to hrál ale ono to tam zapadá, protože ty parazity tam hrajou podstatnou roli v příběhu a není to něco co vymyslel Kojima jen kvůli ní aby tam mohla pobíhat polonahá. Její story linka patří k jedný z nej ve hře a i její cutscény a není to tím že pobíhá polonahá :D :D
            • Spatneho nic, jen ten duvod je jako kdyby ho vymyslelo decko ze zvlastni skolky. Chapu, ze je ta hra i zcasti sci-fi, ale tohke proste ne :-D a kdyz vidim, ze jsou i taci, kteri tohle Kojimovi zerou tak se proste nejde nesmat :-D
            • A co je na tom špatného? *4*
          • Jack1947
            Děkuji, byl to zdá se zásadní spojler, takže už nemusím hrát? ty joo *8*

            člověk se zeptá a je akorát vymflamován a pak se neptá a je pomalu vyspoilerován. Je to tak trochu má vina, já sem hodnotil její odvážnější obleček nechápu že jsme se ocitly zde... hmm...
            • R-tard ? Tak trochu jo viď.
  • Z hernej stranky je hra absolutne paradna, z pribehovej mizerna.
    Okrem zopar svetlych momentov mu chyba gradiacia a postrada akekolvek vyvrcholenie alebo aspon uspokojivy zaver.
    • Rhulad
      Nesouhlasím ani s jedním. K tomu "dokonalému" gameplay tam chybí daleko více interierů a infiltrací pevností/základen.

      Příběh je diskuze na dlouho debatu, rozhodně to není nejlepší Metal Gear po příběhové stránce, ale nazývat to mizerným, to bych se neodvážil.
      • Kozy
        Přesně, kéž by to bylo víc jako Ground Zeroes. ostatně Fox Engine září právě v interieréch.
  • Vogon
    Která mrcha si nastavila, aby mu v tom vrtulníku hrálo Take On Me, teď se toho zase týden nebudu moct zbavit. Volejníku budiž proklat!
    • Prophet
      To jsem na tom nějak podobně, já jsem si zase vzpomněl na Here's to You z Metal Gear Solid Ground Zero a musím si ji přestat pouštět, aby se mi častým posloucháním nezprotivila. *1*
    • tak si pusť na youtube Hunting High and Low (taky od ahy) a přebiješ jednoho ušního červa druhým :-)
      • "...ušního červa " To je sedne *4*
  • Proc neni video v HD?
  • Chim
    V každém gamesplayi se dovím něco nového. Třeba jsem netušil, že "Man who sold the world" není původně od Nirvány ale od Davida Bowieho.
    • a ta Bowieho verze je mnohem lepší. Už je to dávno, kdy jsem Bowieho poslouchal - Space Oddity, Starman, China Girl ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit