Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No cestina, no game, no my money :P
  • Škoda, že jsi nedělal ten gamesplay Ty. Byl by tenhle výklad super background. Jako že fakt.. *5*
    • Dík :)
      Něco z toho je vysvětleno v PP, něco v Silmarillionu, zbytek v Nedokončených příbězích.
  • Chcete vědět, jak "kvalitní" má ta hra soubojový systém? Stačí si poslechnout cvakání slečniny myši - cvakcvakcvakcvak.....
    No, já na vašem místě bych si takto myš neničil. Napsal bych si makro, které by prostě cca 120x za minutu kliklo myší a bylo by to.
    Ostatně, ono by se to makro dalo i napsat inteligentněji - protože celý soubojový systém se dá popsat jako "když je tam (rozsvítí se co mám zmáčknout), zmáčknu (to které) tlačítko"... takže by se snadno dal napsat skriptík, který by ze hry odečítal co se má zmáčknout a udělal by to za hráče.
    Hrál jsem jedničku. Odpustil bych tvůrcům že si s Tolkienem vytírají hnědku, ostatně to udělal i tvůrce Hobití trilogie. Ale zjistil jsem, že úplně postačí pustit si na Youtube sestřih filmů ze hry, a nehrát ji.
    Není to hra. Je to interaktivní (pro hyperaktivní děti :) ) film.
    • A jedno PS: Mluvili jste o původu a pohlavích, takže: Orkové jsou potomci "zkažených" elfů, takže mají samozřejmě i ženy - akorát že se (ostatně podobně je tomu u trpaslíků) nedají rozeznat tak lehce jako u lidí, elfů či půlčíků. Takže někteří z vašich vojáků jsou vojačky :) Co se týče různých druhů skřetů, šotoušů apod., u Tolkiena se nerozlišují, ovšem jsou tam zmínky o různých plemenech vč. toho, že mají různé vlastnosti, např. vzrůst či to, že někteří žijí na povrchu a jiné pod zemí.
      U Uruk-hai je to složitější. Sauron vytvořil Zlobry (trolls), a ti se "vytvářejí" z kamenů, čili nerodí se a nemají tedy pohlaví. Měli ovšem problém, slabinu: nesnášeli slunce a kameněli na něm - vraceli se do své původní podoby. Proto Saruman provedl jejich vylepšení, tvořil je z hlíny (bahna), a nějak je křížil s lidmi, orky a elfy. Jak, to nevíme (dnes bychom to svedli na DNA manipulace ale Tolkien o této technice nevěděl). Tento postup od něj vyzískal Sauron, pravděpodobně pomocí palantíru v Železném pasu, ostatně jím Sarumana podváděl a nakonec zcela ovládl. Takže potom tímto postupem sám své Uruky (olog-hai) vytvářel.
      • JamesFaith
        Jen malá oprava - zlobry nevytvořil Sauron, ale už Melkor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit