Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smutny je hrozna lama, hraje to na nejlehči obtiznosti a s ukladanim
    • je to nerd tak co bys chtěl
  • Llour
    Pro mě je vrcholem Warbandu mod a Clash of Kings, jehož základ je naroubován na mod Floris. *4*
  • Výborný gamesplay. Škoda, že tihle dva nedělají gamesplaye častěji.

    Mount and Blade série je výborná. Minimálně Warband (kupovat původní MaB nemá smysl) bych doporučil každému, kdo chce hrát hru s dobrým bojovým systémem - podle mě nejlepším bojovým systémem, který kdy byl udělaný. Žádné přihlouplé kotrmelce a klik fest jako v jiných hrách s rádoby dobrým bojovým systémem.
    • Až na to, že AI je horší než zombie. Když si dáš na čas tak v dobrém brnění, štítem na zádech, lancem dáš sám armádu o velikosti menší vsi. Budou za tebou běhat jak pejsci namísto toho aby se rozdělili a dostali tě do kleští.
    • Ani nevím, proč jsem z té hry utekl… Možná jsem furt hrál to pvp… Spanilá jízda, zbabělá jízda, pro lamáka ideální start, postupně chceš víc, musíš trénovat i to melee, zlepšuješ se, zlepšuješ, koníčkáře máš na háku, bo zbabělci, a taky už víš, že… Ale serou tě lučištníci, s r a č k y na blízko, jenže když už narazíš, tak umí… A trénuješ střelbu… Střílíš do lidí, střílíš do koní, sem tam sáhneš i po meči… Nebo sekyře, nebo palici, a teď chvíli zase kuší… Jsi masér, tvá postava si může dovolit šedivý vlas v MB: Warband *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit