Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak strach, ze je hra slozita mit nemusite. Ten turoial zacina od zacatku a pochopi to i zvire zacinajici na pismeno V, ktere je ti zakazano psat. Uz mne s tim stvete.
    Na druhou stranu je tam prostor pro strategii a o tom to je. Musite proste poskladat balicek tak, aby jste se mohli postavit komukoli a vyhrat. Nebo proste s tim co mate to namixovat tak, aby to byla ta nejlepsi mozna kombinace. A to je nejtezsi. Pak uz je to proste system valka. Kazda ta frakce- modri, zeleni atp. se hraje jinak, ma jine prednosti a nevyhody a vy se proste na jednu frakci soustredite a shanite nej karty.
  • Dobry ale co koupis za xoty booster - myslim to jak tam muze a nemusi byt kvalitni karta- a houby? A zaplatit tolik penez a pak nemit stesti a dostat kulovy, to je na masli. Pak to co jste koupili za penize, vymenite za triny. O nervy
  • Hral jsem to pred rokem 14 dni a v pojode. Vypocetl jsem si kolik stovek mesicne by mne to stalo a fertyk. Ja na to nemam- to je pro mne fakt brutalni nadstandart. No a dal se nekonala vubec zadna komunita. Proste prazdno.
    Ted se to teda zlepsilo, fajn, ale ja uz to same od zacatku absolvovat nechci a litr a ze zacatku treba i daleko vic mesicne, abych si zahral s nejlepsima- to ne.
    Jinak projekt se mi libi a mam kluky rad, ale ja na to proste fakt nemam. Lakadel vsude na svete triliony a nevim kam driv. Tohle jsem nucen vynechat. Rozhodne bych jim doporucil investora, aby rozjeli masirku v Americe, tady jim psenka nepokvete. Fakt to je delany na zapadni plat vas nebo rodicu.
    • Nemusíš do hry dát ani korunu, vše jde získat prostým hraním. Peníze do toho dá ten, kdo chce mít vše hned.. a to zase pak není uplně ono..
  • Tak schválně no. Vypadá to ale podle reakcí hráčů, že to nepopiratelný úspěch MĚLO.
    Ale tak určitě to dost lidí zkusí a někteří i nějakou tu kačku pustí kvůli pay-to-win.
    U nás to ale už asi neprotlačíte.
  • tonnymontana
    Muj minulej komentar byl hodne negativni ale jedno plus ta hra ma a to je grafika ilustraci na kartach tam se jim povedl husarsky kousek pokud je pravda vyjadreni jak se jim to povedlo sehnat. osobne bych uschoval obrazky a zkusil neco jineho pac ty pictures se hodi do mnoha zanru
  • Hahiho mam za to ze to dela skupina havloidu s rozdavanim minusek bez zkusenosti s hranim obdobnych her..i hry na fb v zacatcich jsou chytlavejsi,jsem trpelivej clovek proto jsem ji venoval dve hodiny hrani..VRATTE MI DVE HODINY ZIVOTA!
  • Určitě vývojářům a hlavně hlavnímu vizionáři držím palce, aby uspěli na celosvětovém trhu, své příznivce si hra jistojistě najde. Dlouho jsem neviděl někoho tak zapáleného, tak dlouhou dobu a to je na tom asi to nejzajímavější, rozsáhlé universum na úrovni Magic karet a možná více... Tleskám. Velmi se mi líbí grafický design, stylizace je opravdu perfektní. Jako flashovka supér. Co hrajete za flashovky vy? Já hraju Goodgame Shadow Kings na http://goodgame-shadowkings.cz *5*
  • Pilgrim66
    Tak jsem to včera rozehrál a no...

    Libí se mi grafickej design karet a poměrně rychle jsem pochopil pravidla (aspoň ty základy ale), ale

    - Interface je děsně zmatený, chápu, že když je to hra v browseru, tak je to horší ale i tak
    - V AJ se mi i přesto tu a tam ukazovala česká slova ("balík", popisy turnajů - max počet pointů atd).
    - Cena karet mi přijde šílená. Sám jsem karetní hry nikdy nehrál, ale 200 kč za jeden kousek mi přijde dost hrozný.

    Dám tomu ještě pár šancí a uvidíme jak mě to chytne
  • Kdo tu tolik minuskuje snad ne přímo games.cz nebo nejaci privrzenci autora?
  • Uplne vpohode tipek..ale hra mi prisla zmatecna ikdyz je to vpodstate takova rozvinutejsi Vojna?prebijeni jedne karty-druhou..HS mi prijde ze ma teda mnohem vice ruzne navazujicich kombinaci
    • Jj, presne jako vojna.. Grafika super, klidne bych domaci tvurce podporil, ale ta hra samotna je pro me strasne nezazivna. Duel dvou karet, pak se k nim neco prihodi, konec. A porad dokola. Karty sice maji ruzne parametry, dodatecne karty muzou zamotat hru, ale je to proste jen kratky duel a jede se dal. Rychle to omrzi..
      Kdyby to aspon melo slozitejsi pravidla, nejake zdroje, vic kombinaci, trosku komplexity jako ma Magic The Gathering.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit