Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Hry s takovým příběhem, který by dokázal stát i samostatně, bych napočítal na prstech dvou končetin. A vážně pochybuju že hra jako GoW 3 bude mít strhující příběh plný komplexních a revolučních dějových linek.

    Je to sice nepříjemné(spoilery), ale na druhou stranu pokud hrajete hry čistě kvůli příběhu, pak bych doporučil nějaké pasivnější médium jako knihy... věřte nevěřte, tam jsou ty příběhy o řád lepší.
  • Pro me je docela nepochopitelny, jak si to lidi muzou nechat vyspoilovat. To lidi nedokazou udrzet oci na uzde a ctou to vsechno?
    • mirekdusinojc
      Tady ale nejde o ty, co to někde vyzradí, ale dobře to označí jako spoiler, tady de o kreténky, co jen tak mimochodem napíšou větu "Marcus se na konci ožení s královnou Locusů a budou žít šťastně až do smrti" do chatu nebo na fórum a ty ani nemusíš tušit, že to tam je a přečteš si to. Takoví lidé to prostě dělají jen ze škodolibosti, která exponenciálně roste s jejich demencí. Samozřejmě tomu můžeš zabránit tak, že nenavštěvuješ žádné stránky spojené s GoW3, ovšem to je dost omezující.
  • Damarus
    Už aby to bylo, GoW jedna bylo fajn.. GoW 2 byl nářez a trojka bude podle mě ještě větší... aspon doufám :))
  • dilinja
    limitka to jistí *1*
  • Me by hlavne potesilo kdyby Microshit prestal naplano kecat o podpore hrani na PC a zacal take konat. Takove GoW3 by jiste ponekud pozvedlo jeho chciple GfWL. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit