Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Hornbach!

    Tak teď jestli si kamarádi až jim zase řeknu o skvělé nabídce nekoupí hru za pár šupů a nedostanou k tomu Zaklínače originálně tak jim asi fakt střelím. (kdo by kupoval hry když se ... -_-)
    Každopádně super, je fakt že je pomalu čas zase projít. Jen kdyby měly ostatní díly ten super český dabing *10*
  • Je ta verze of GOG s češtinou, nebo v angličtině? Jedničku i dvojku mám doma krabicovou a i trojka bude jedna z mála her, které si rád koupím za plnou cenu a ne až ve slevě na steamu :)
    • ha, už to vidím..

      Audio: English, French, Italian, German, Spanish, Czech, Hungarian, Polish, Russian. Text: Chinese
  • Děkuji Rihezy
    • Není proč =D =)
  • Kinet1c
    ja som si kupil, jade empire a arcanum :) a dostal som free zaklinaca (aj ked som si ho kupil v krabici este pred 5 rokmi ci 6 uz neviem) takychto akcii by som uvital viac :), ale hlavne ze su
  • Pro případné zájemce: Zaklínačský meč - sbírka šesti povídek, které volně navazují na svět Zaklínače od Andrzeje Sapkowského. Autor získal prostřednictvím nakladatelství Leonardo souhlas Andrzeje Sapkowského k publikování sbírky s tím, že bude vydána k nekomerčním účelům.
    -----------------------------------
    Sbírka ke stažení ve formátech .doc a .pdf:
    http://www.uloz.to/xEREP6Yt/zaklinacsky-mec-povidkova-sbirka-napsal-emhyrvaremreis-rar

    Originální texty lze nalézt na webu:
    http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz
    -----------------------------------
    Omluva za Offtopic, ale třeba zaujme. Hezký den.
  • Kdyz je rec o starych hrach ja ted začal hrát NetStorm Islands At War a je to pecka, chtelo by to nejaky remake v lepsi grafice a vyssim rozliseni
  • Zrovna hraju Zaklínače 1 a už jsem skoro na konci přiklonil jsem se k řádu planoucí růže ještě si musím trochu vytunit postavu abych ji měl vylevelovanou na max.Hra se mi hodně líbí rozhodnutí,perfektní český dabing pokud vím tak hra má 3 konce a rozhodně chci všechny konce teprve pak si pustím dvojku.Na trojku se hodně těším až bude možnost předobjednat tak si to koupím pokud možno ve sběratelské edici.Jsem si přečetl příspěvek od Riheze kde píše o konci druhého dílu sakra to jsem neměl číst teď vím co se stane no nic.Nevíte někdo jak je to u zaklínače 1 s tou neutralitou protože ve třetí kapitole je úkol banka a tam se přece musím připojit buď na stranu lidí nebo elfů jak si mám zachovat neutralitu to přece nejde ne?Přece když se připojím k jedné či druhé straně tak neuvidím ten třetí konec nevíte někdo kdo to hrák jak to je?Jinak gog nemám ale pořídím si ho protože ta hra commander mě zajímá a zaklínače bych rád zkusil také anglicky(bohužel mám pouze česko-polskou verzi).
    • Já o konci nepsal =D Pokud myslíš krále, tak to je spíše politická odbočka, navazující na vztah s vůdcem Modrých. Jinak v 1 banku mám dojem můžeš vyčistit sám, starosta ti dá klíč od zadu, pozabíjíš potvory a si uvnitř (pokud si dobře pamatuju). Ano konce jsou 3 ale já vždy dohrál za Řád, Sigfried je sympaťák.
  • TheMachineXYZ
    před nedávnem sem pořídil oba tituly Crusader (no remorse, no regret) a díky téhle akci sem neváhal a doplnil si sbírku ještě o EARTH 2150 Trilogy které mi chyběli a na které mám perfektní vzpomínky a hodně odehraných hodin ... Super ... prvního zaklínače sem ještě nehrál skočil sem rovnou na dvojku takže to tímto rovnou napravím ... tomu se říká zabít 2 mouchy jednou ranou ... Moc děkuji GOGům :)

    Teď ještě čekám aby se na GOG-u oběvila perfektní RTSka 'Metal Fatigue' .... Come on GOG :)
    • XorxoxTalarius
      Coze, na GOG je Metal Fatigue??? *8*
      At uz je ta vyplata *13*
      • Zatím ne. Hlasovalo pro něj přes 4 000 lidí.
    • No, alespoň se tam objevil Re-Volt. Ale rozpomenu se na další, které neprodleně chci. Třeba Heart of Darkness :) Musíme doufat.
      • TheMachineXYZ
        Re-volt nebyla špatná sranda :) ale Heart of Darkness bych teda bral víc ... to byla perfektní hra :)))
        • Klenot. Co se týče hlasování, vždycky tam je minimálně pár stovek hlasů. Modlit se, modlit se, modlit se! :) Zájem by byl...
  • Já miluju knihy i hry. Ten dospělý příběh je důvod, proč jsem hrál misi s Kajranem asi 50x, dokud jsem se přes tu potvoru nedostal (jako looser jsem musel dát lehčí obtížnost *13* ) Příběh je tak dospělý, že někdy jsem měl špatné svědomí, kvůli svým činům, na druhou stranu je vidět, že CD projekt dělá hru pro fanoušky Geralta a pořádných RPG. Není zde dobrá a zlá strana, pouze Menší zlo. Zabiju krále já, nebo to nechám na něm? Bude naštváný, že jsem ho zabil já, nebo bude litovat že ho zabil on?
  • Když jsem poprvé viděl CGI video z prvního Zaklínače, oneměl jsem. Řekl jsem si "Tahle hra bude velká věc." Obvykle se nemýlím, když mě nějaká hra opravdu zaujme. Moc jsem universum neznal, ale okamžitě jsem sáhl po koupi. Projel jsem to i přesto, že jsem měl velmi slabý comp. Zážitek na celý život. Dohráno na neutrál - postavit se na stranu Planoucí růže nebo Elfů, v žádném případě :)!!! Pomáhal jsem chudákům, za šmejda bych to nerozdýchal. Svědomí je ... Brzo jsem se začetl do knih, a už jsem nechtěl číst jiné fantasy... Dvojka mě velmi bavila, ale ten první kontakt se nezapomíná. Oba "zetka" patří do velmi velmi velmi úzkého kruhu těch nejlepších her, co jsem kdy hrál. A jako jedna z mála moderních sérii/ her se v pohodě v žebříčku udržela. Nemusím asi říkat, že v příštím roce čekám hlavně na jednu hru :)

    GOG knihovnu si chci postupně rozšířít (CHCI všechno, co tam vyšlo, ještě i to, o čem toužím, aby tam bylo :), nemáte někdo pár drobných?), asi si oba Geralty pořídím znovu... chválím vřelý přístup. Tak to má být.
    • Pethulla
      pokud už Zaklínače doma máš, tak je u GOGu můžeš zaregistrovat. Pak se ti objeví na tvojem GOG účtu.
      • Horst_Fuchs
        Díky za upozornění, to jsem vůbec netušil. *5*
      • Díky. Jak se to dělá? Oba díly mám jako krabicovku - v základu, bez rozšířeného obsahu.
        • Pethulla
          http://www.gog.com/witcher/backup
          • Ještě jednou díky. Myslím, že už jsem o tom četl, ale pozapomněl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit