Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Nemám zájem, bohužel i na mobilu mám dlouhý list her které si chci jednou zahrát (Company of heroes, Stardew walley, GemDevTycoon.. ). 😐

  • exoslav

    Amanitu nebrat ani zadarmo.

    • Proč?

      • exoslav

        viz. co provedli s Chuchelem

        • Já jsem četl nebo slyšel  v nějakém vidcastu/podcastu  teď nevím, že právě ty lidi to ani nějak nehejtili. A autor i když nemusel tak se sám rozhodl, že to předělá. Mně se oranžový chuchel také vůbec nelíbí. Když už to předělával tak jestli to šlo tak měl dát na výběr z více různých barev, včetně té černé. Ale on to prý udělal aby někoho neurazil. Bez nějakého nátlaku (skoro nikdo se proti tomu neozval a ani kolem toho nebyl moc humbuk)prostě, že sám chtěl předejít tomu aby někoho urazil. Alespoň takto jsem to pochopil.  Já osobně bych to neudělal. Nechtěl bych lidem sebrat černého chuchla za kterého si zaplatili. 😁 A mně osobně to tedy ono zmiňované Black face vůbec nepřipomínalo.

          • MrDonut

            neni to pravda. Ta zmena prisla az na popud lidi kterym se to nelibilo a misto toho aby si stali za originalnim designem, tak radsi stahli ocas a zmenili barvu, aby predesli problemum. To ze to pak zehlili ze to byla jejich vlastni iniciatyva je uz jen cisty alibizmus a snaha to nejak zachranit pred zbytkem lidi.

            • Ano bylo to na popud. Ale nebyl kolem toho takový hejt. Ti lidé to prý měli říct nějak normálně a tu změnu si prý nevynucovali. 

              Jinak mě ten oranžový chuchel trochu připomíná indiána. Možná ho měl udělat zeleného. Snad by to neurazilo Alza mimozemšťana.😊

              • MrDonut

                Reakce na příspěvek:

                podle me se ten hejt nestihl rozjet, protoze tu zmenu udelali pomerne rychle. Je otazka co by se delo kdyby nevymekli a stali si za svym puvodnim zamerem. Ale to uz se ted nedozvime.

                Jinak na te barve v podstate nezalezi, vzdycky se muze najit nejaky blazen, kteremu to muze neco pripominat a bude kolem toho delat humbuk. Pak se ukaze kdo z vyvojaru ma charakter a za svym dilem si stoji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit