Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím říct, že nejvíc z celé série se mi líbil díl San Andreas, ten byl perfektní. Naprostá volnost, obří města pojmenovány dle slavných skutečných měst. Skvělá atmosféra, hratelnost, příběh, skvělě vyladěné radiostanice. Spousta skvělých miniher namátkou si vzpomínám např na BMX a kroužky v parku :) sbírání škeblí v řekách. Autoškoly, letecké školy, prostě bomba to byla nejvyššího kalibru :) Od 5. dílu bych si přál něco takového také. Lokaci bych měl takovouto: Mapa GTA SA+Liberty City a jedno zcela nové město které bude vše slučovat (zatím beze jména). Taky nejsem přílíš náročný na graficky vzhled, něco jako GTA SA>IV nic vic :) hlavně aby to bylo celkově promakané jako bylo SA
  • bože prosím SA v novém spousty možností,spousty lokalit(hledání anomálíí v noci v lese bylo boží :D)grafika?o tu mi opravdu nejde...fyzika může zůstat z gta IV ale hlavně ať je to zase crazy jako SA :)
  • No já mám spíš strach že to dopadne jako red dead redemption.
    Aby jsme se na pc vůbec dostaly:(
  • osobne bysom si radsej zahral true crime hong kong ale kedze ho zrusili snad postaci aj toto
  • Rorschah
    čtyřka měla sice až neuvěřitelně vykoumané detaily - např když jsem s autem zahříval gumy tak ruply pneu, používání mobilu apod. ale co se týče využití herního potenciálu ... mise do nebe volající nuda, na kterých nebylo nic nového už od třetího dílu a hlavně minimum možností, jak se ve městě zabavit. po chvíli stereotypní nuda. o optimalizaci se nebudu ani radši zmiňovat... takže doufám že pátým dílem udělá Rockstar něco vyjímečného, jinak si sérii pohřbí a my můžem nostalgicky utírat slzy. Mimochodem, mohli by stvořit město ve východním stylu, ono architektura a atmosféra budov sovětského bloku je tak nějak pořád zajímavá a správně špinavě chladná.
  • Dufam, ze na PC konecne spravia normalne ovladanie. To chrome ovladanie kvoli gamepadom kazi obcas hru v minihrach a hlavne helikoptery v GTA4 mali chrome ovladanie.
  • Takže to bude na 4 DL DVD nebo rovnou 2x Blu Ray disk? Ne že by mi to nějak vadilo, ale radši DLka, protože nemám blu ray mechaniku :D

    Jinak se na další GTA těšim, vždycky jsem byl fanda této série a vždy budu. GTA 4 bylo a je parádní.

    Jen by to chtělo zpátky kola, jako v SA, nějaký větší prostředí pro využití alespoň malých letadel a nějaký ty prvky převzít z SA - žereš hambáče, seš tlustý prase, cvičíš - jsi korba, která jednou ranou někoho složí.
  • a bude to vyzerat horsie jak GTA IV s ENB
  • Ač pro mě bylo vydání každého GTA svátkem, tak nad všechny tyto dny stavím release Vice City. Tohle byl pravděpodobně nejlepší díl. Krásně vykreslená atmosféra Miami let osmdesátých, hvězdný soundtrack, nablýskané bouráky prohánějící se kolem prosluněných pláží. Ano, chtěl bych se vrátit zpět na Floridu *4* .

    Nicméně, pokud to bude něco ve stylu Los Angeles a okolí, nebudu proti. Každé GTA mělo své kouzlo a každé jsem si maximálně užil a rád se k němu vracím. U čtyřky se mi líbilo, jak autoři využili město. Ať už se jednalo o příběh Nica, Johnyho anebo Luise, každý byl svým způsobem jedinečný a odlišný od těch druhých. Takhle nějak si představuji plnohodnotné DLC *4* . Věřím, že s GTA5 nám Rockstar naservíruje další desítky hodin zábavy ve stylu LEGENDY jakou série GTA bezesporu je *3* .
  • Vyjde pristi rok, ale na PC za 5let a nehratelny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit