Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímně nechápu pozitivní komentáře. Na jedničku jsem se hodně těšil, ale ukázalo se, že nejvíc péče dostaly trailery. Považuju tu hru v podstatě za podvod. Souboje toporné (ještě chce dneska někdo dělat deset minut kotouly kolem nějakých divočáků a popichovat je rapírem?). Ovládání nepříjemné, spíš takový boj s prostředím, spousta neviditelných překážek. Lokace od samého začátku zoufale podobné, velká část interiérů doslova úplně totožná. 

    Někdy je až komické, jak se hra snaží předstírat, že je alespoň AA. Například máte nějaký systém vývoje postavy - vyberete si, jestli chcete umět dveře odemknout nebo vyhodit do vzduchu, případně být lepší v soubojích. No a u první budovy jsou hned vedle sebe dva vchody - jeden pro paklíč, druhý pro výbušninu - a za rohem stráž u třetího vchodu. Ta hra z vás zkrátka dělá hlupáka.

    Nápad na historické/kulturní zasazení byl pěkný, téma zajímavé, trailery krásné, ale ta hra je skutečně zoufalá.

  • Morraw

    Skvělé! Greedfall byl parádní. Příběh, postava diplomata, souboje. Sedlo mi i že to nebyl úplně openworld ale uzavřené lokace.

    Prequel dává smysl, kdy uvidíme jak se Congregation of Merchants poprvé dostala na ostrov Teer Frade a dostala tam na prd*l a objevil se malichor.

  • Carnage666

    Nakonec jsem jedničku ve slevě vzal a dohrál i s DLC, rozhodně lepší jak jejich předchozí počin Bound by Flame. Prequell mi přijde zbytečný ale pokud budeme trávit víc času v tom městě ze začátku hry a jemu podobným nebudu se zlobit. Rozhodnutí, questy, dialogy dobrý ale ten openworld trochu chyběl. Chodit z lokace do lokace a koukat na loading screen byl vopruz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit