Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta

    Celkem smutny kdyz si vezmu ze starej dobrej Grid byl ta hra ktera me naucila ze jezdit realistictejsi zavody muze byt zabava.

    • Maxianimal

      Grid? Realističtější? Myslíš první Grid nebo Autosport? Protože první Grid byla arkáda per excellence. A výborná.

      • drasta

        Myslim Race Driver: GRID a uvedomuju si ze to neni zadnej simulator ale melo to prvky ktery se tomu snazili dat nejakej realismus a diky tomu jsem zjistil ze me to bavi a hledal jsem vic a dal.

  • To si děláte srandu ne? Já bych tomu dal z fleku 3/10 a jsem schopný pochopit hodnocení řekněme do 5/10. Hodnocení 7/10 je naprosto mimo, protože všechno co je pro závodní hru zásadní dělá GRID špatně a ještě je to 80% recyklát posledního dílu. Tohle je dobré opravdu jen pro někoho, kdo nikdy žádnou závodní hru nehrál. 

    • Maxianimal

      Hele za mě je to v pohodě, akorát si to člověk musí dát minimálně na experta, jinak je to nůďo.

      • Tak já to zkoušel na legendární nebo jak se jmenuje ta nejvyšší obtížnost a soupeři byli slaboučcí jako čaj. Možná časem trochu přidají, ale stejně jsem si souboje prakticky vůbec neužil. Nejhorší je ale jízdní model, který totálně vylučuje jakýkoliv požitek z jízdy. Pokud by to mělo fyziku Forza Horizon 5, tak by mě ten formát hry neurážel, ale tohle je hroznej průšvih. Nedávno jsem hrál remaster NFS Hot Pursuit a ta stará hra má stokrát lepší arkádovej jízdní model než "fungl nový" GRID.

        • Maxianimal

          No, tak to se asi neshodneme. Za mě je Forza Horizon totální přešlap (nebavila mě ani čtyřka, ani pětka) a to právě kvůli jízdnímu modelu, kterej mi přišel jako u plastovejch autíček na hraní. Žádná váha, dynamika, odezva. Tady mi to přijde celkem ok. Jasně, není to žádnej klenot, ale po FZ5 jsem si překvapivě spravil chuť. 

          A ty jsi hrál story, nebo kariéru? A v rámci trialu na EA?

          • Počkej, to si děláš srandu? Právě váha auta je jeden z důvodů, proč FH5 jasně vede. Skvělý příklad je Stadium Super Truck přítomný v obou hrách. V FH5 krásně cítíš jeho váhu a užíváš si krásný kontrolovaný drift toho monstra. V GRIDu najednou váhu skoro nemá a hra podivně nečitelně zvedá v náhodných okamžicích jeho vnitřní přední kolo, aby to působilo "reálně". Většina aut v GRIDu působí, jako by měli 150 kilo i s jezdcem a nějaké přenášení váhy prostě neexistuje. Naštěstí jsem to hrál jen v trialu, protože za tohle může vyhodit peníze s FH5 na disku a týden před GT7 jenom naprostý šílenec.

            • Maxianimal

               Nedělám, mám to naprosto opačně, FH5 je pro mě celkem joke a po cca 5ti odehraných hodinách to šlo z disku (díky bohu za Game Pass). Necítil jsem to tam, ale jakože vůbec. Neustálé přejíždění mezi závody (protože fast travel se unlockuje později) tomu taky nepřidalo. O příběhu a cringe dialozích v FH5 ani nemluvím, to se prostě nedalo, online funkce z poloviny nefunkční. Story v Gridu je aspoň trošku snesitelné.  

              Forza je jedna z mála her, kde se absolutně neshodnu s většinou a je to pro mě nepochopitelný. Takže ač si asi Gridy koupím až ve slevě, tak za FH5 bych nedal ani zlámanej šesták :)

              A nechápu, proč zmiňuješ GT7, když se bavíme o čistě arkádových závodech (Grid vážně neměl nikdy blízko k realismu, ani první díl).

              • Reakce na příspěvek:

                Tak herní formát Horizonu nehájím - GRID by mi svou strukturou vyhovoval. A o GT7 mluvím, protože je to simcade s jízdním modelem, který by podle mně GRIDu slušel. Například fyzika FH5 je na podobné úrovni jako GT Sport, takže nevím, proč by tyhle hry neměly patřit do jednoho pytle. Já si prostě dám od pátku GT7 a na GRID si ani nevzpomenu 😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit